% 300 arttırıyor.15 puanda % 25 ihtimalle bozabiliyorum.Tılsımlla birlikte% 300 artınca % 75 artmış oluyor ihtimal.Dolayısıyla toplamda % 100 bozabiliyorum.physX yazdı:HeilHitler yazdı:Aynen arkadaşın dediği gibi 15 puan verirsen %100 bozabiliyorsun. Tabii daha eklenmedi oyuna büyü bozma (büyücü) II. ve III. seviye reçeteleri.Refresh yazdı:öyle mi dersinphysX yazdı:Sen o tılsımı gayet yanlış anlamışsın örneğin büyü bozma 15 yani %15 ihtimalle bozabilirsin ve büyü bozma 3 tılsımın var buda 1.5 kat daha yüksek ihtimalle bozmak demek yani %37,5 gibi bir şey oluyor.Zihin tutarsa Allah a emanet niye oluyor onu anlamadım
Zaten % 100 bozabileceğim isterse o % 100 ihtimalle zihin tutturabilsin ne farkedecek :?:
Şifacı büyü bozması ile karıştırıyor olmayasın
Büyü Bozma (I) Savaşçı ve şifacı tarafından verilen olumsuz etkileri bozma ihtimalini %100 arttırır.
Büyü Bozma (II) Savaşçı ve şifacı tarafından verilen olumsuz etkileri bozma ihtimalini %200 arttırır.
Büyü Bozma (III) Savaşçı ve şifacı tarafından verilen olumsuz etkileri bozma ihtimalini %300 arttırır.
15 puan verirsen Büyü bozma yeteneğine % 100 bozabilirsin.
Mantığa sığmayan kısım şu %100 mutlak bir bütünü ifade etmektedir peki %300 ün anlamı ne sence?
Yenilikler Lütfen :D
- Refresh
- Labirent Rehberi 
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Yenilikler Lütfen :D
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- 
				TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi 
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Arkadaslar BB (I) Tilsimi bozma ihtimalini %100 artiriyo. Yani 15 puan verilmiş BB de %25 ihtimalle bozarken bu tilsim ile %50 ihtimal yani yâri yariya bozuyor. 3. seviyesi gelince kesin %100 bozuyo olacak.

bu konuyu açan arkadaş sana soruyorum bende 2331 fizik var savaşcıda sadece urban yücelken item ben onu kesemiyorum bizde depar yok extra hız yok  2 maraton taksakda ne fayda adam 1 durdurma atıo bizde 1 lag oluo erban setli adamın bile canı9nı indiremeden ölüyoz hala büyücü güçlü diyonuz ben kendi 5244 savaşcımla 3 büyücü birden kesidğinmi hat5ırlıom büyülerr full yazarken mantıklı yazın ve lagın hüküm sürdüğü ikv yi lagsız hesap etmeyin.