BU SORUNUMA ÇÖZÜM BULANA HELAL OLSUN
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
BU SORUNUMA ÇÖZÜM BULANA HELAL OLSUN
Merhabalar, internetim kotalı olmasından dolayı grup bölgelerinda skype kullanamıyorum çok fazla kota götürüyor öncede telefonumla skype ye ücretsiz bağlanabiliyordum 3G sayesinde artık bağlanamıyorum sebebinide anlamadım telefondan nasıl tekrardan ücretsiz skype yapabılırım yada belli bir ücret karşılıgı nasıl aylık sınırsız yapabilirim telefonumın modeli Nokia 603 konunun taşınmaması dileğiyle iyi forumlar...
- sero123
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: '-DOYLAİON-'
Re: BU SORUNUMA ÇÖZÜM BULANA HELAL OLSUN
MERHABA ÖNCELİKLE DEDİĞİNİZ GİBİ 3G İLE ÜCRETSİZ GİRİYORUM ÖYLE BİRŞEY YOKTUR ÇÜNKÜ 3G YAZDIGINDA EMİN OLUN İNTERNET PAKETİNİZ VARDIR BİLGİNİZ OLMADAN VEYA MESAJ GELİP BİLGİ DŞI OLMANIZDAN DOLAYI İNTERNET BAGLANTINIZ ARTIK OLMAMAKTADIR SAYGILARIMLA ..
FouRLeaFCLoVeR
FouRLeaFCLoVeeR
FouRLeaFCLooVeR
FouRLeaFCLoVeR
FouRLeaFCLoVeeR
FouRLeaFCLooVeR
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
Re: BU SORUNUMA ÇÖZÜM BULANA HELAL OLSUN
sero123 yazdı:MERHABA ÖNCELİKLE DEDİĞİNİZ GİBİ 3G İLE ÜCRETSİZ GİRİYORUM ÖYLE BİRŞEY YOKTUR ÇÜNKÜ 3G YAZDIGINDA EMİN OLUN İNTERNET PAKETİNİZ VARDIR BİLGİNİZ OLMADAN VEYA MESAJ GELİP BİLGİ DŞI OLMANIZDAN DOLAYI İNTERNET BAGLANTINIZ ARTIK OLMAMAKTADIR SAYGILARIMLA ..
FouRLeaFCLoVeR
FouRLeaFCLoVeeR
FouRLeaFCLooVeR
internet paketim yoktu eminim hem olsa bile ben genelde 100 mb alıyorum 100 mb 1 ay dayanamazdı bence o zamanlar skype actıgım zaman telefonun üst kısmındaki ufak yerde hafif bir kırmızı ışık yanıyor belki dediğiniz gibi olabilir peki ben nasıl 1 ay boyunca bunu sınırsız yapabilirim bilginiz varsa paylaşırmısınız Saygılar .