Ceza.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Ceza.

Mesaj gönderen Refresh »

Konumu kilitlemişsin de ben aldığım cezanın gereksiz veya haksız olduğunu söylemedim.
Hatta aldığım cezaya hiç bir şey demiyorum dedim.
Tekrar yazıyorum iyi okumanız dileğiyle.
Burada ceza politakınızı sorguluyorum eleştiriyorum.
Yetersiz olduğunu hiç bir caydırıcılığının olmadığını söylüyorum.
Forum aracılığıyla ise oyuncuların bilinçlenmesini sağlama niyetindeyim.
Bu oyunda adaletten bahsedilir ya hani şans sisteminden isyanlarda bulunulur.Tamam belki o elinizde değildir siz oraya belli bir ihtimal koyarsınız item maden gibi şeyler oyunculara o ihtimale göre düşer.Bu kabul edilebilir.
Fakat sizin ceza politikanız o kadar saçma ki orada bile adaletten söz etmek mümkün değil.
Adam ana bacı küfrediyor susturulma almıyor ben it diyorum 1 dk sonra susturulma cezası alıyorum.
Adam ana bacı küfrediyor oyundan çıkıyor şikayet edilmiyor tamam fotosunu çektik gönderdik 1 gündür bir cevap gelmedi adam hala oyunda ve gayet de konuşmaya devam ediyor.
Şimdi bu adam bugün yarın ceza alacak ben zaten kendi ceza aldığıma da bir şey demiyorum.Ama adalet nerede ?
Ben it dediğim için 3 gün susturulma alacağım adam ana bacı küfredecek o da 3 gün susturulma alacak.Bu mu sizin adalet anlayışınız.
Yahu şu oyunda hiç bir şey de adalet yok bari şu ceza konusuna adalet getirin.
3 gün susturulma nedir ya şaka gibi.Bu ceza katlanarak artıyor biliyorum.
Bir kere en düşük ceza 7 gün susturulma olmalı.Bundan sonra ki 2 hafta daha sonra 1 ay sonra da sınırsız banlanma olmalı.
Çok mu basit geliyor yahu size ana bacı küfür ki 3 gün susturma veriyorsunuz.
Hiç bir oyunda bu kadar yumuşak bir yönetim yok.
Acımayın yahu katı sert olun cezalar ne içindir düzeni sağlamak içindir.Cezalar caydırıcı olmazsa nasıl düzeni sağlayacaksınız.
Atın banı oyun pisliklerden arınsın.
Bu kadar da gamsız duyarsız olmayın.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Ceza.

Mesaj gönderen Lahkesis »

Öncelikle, bahsettiğiniz o kelimeden dolayı hiç bir şekilde susturma cezası verilmez, verilemez. Eğer kendinizden eminseniz ve sadece o kelimeyi sarf ettiyseniz, destek birimine mesaj atın ve incelensin. Ancak kendi cezanıza razı olduğunuzu söylüyorsunuz ki bu durum da bir hayli düşündürücü. Sadece 1 kelimeden dolayı (sözde) susturma cezası aldığını belirten bir kişinin bu durumdan şikayetçi olmaması ne kadar ilginçtir...

Bundan önceki dönemlerde şikayet bildirimlerine, sarf edilen söze ve yazılan kanala göre moderasyon uygulanırdı. Ancak büyük bir oyuncu kitlesi içeren camiamızın, ceza sisteminin çok katı olduğuna dair büyük sitem ve eleştirilerinden dolayı, cezalarda daha esnek davranılmaya çalışılmıştır. Bu sebeple her oyuncu için bir ceza sıralaması belirlenmiştir ve bu cezalar, kurallara uygun bir şekilde uygulanmaya konulmuştur.

Lakin bahsettiğiniz oyuncu sürekli olarak sunucu genelini rahatsız edici davranışlarda bulunuyorsa, bunu yine destek formu ile bildirebilirsiniz.

Her bireyin hakkı olan düşünce özgürlüğünden dolayı konuyu kilitlemeyeceğim ve akabinde bundan sonraki yazacağınız yorumlara da cevap vermeyeceğim. Dilerlerse diğer oyuncular bu konu altından tartışabilir, fikirlerini dile getirebilir. Tabii ki saygı çerçevesinde...

Keyifli forumlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Ben de cezaları yetersiz buluyorum. Özellikle küfürlere gereken cezaların verilmediğini düşünüyorum. Daha ağır ve caydırıcı cezalar olmalı. Bu sadece susturulma olmamalı.

Alışveriş yasağı olabilir, para, lp ve kp kazanımı durdurulabilir veya eksiltilebilir ceza olarak. Ufkunuzu genişletin biraz.

Bir kere ceza alan kişi bir daha almamak için kendine çeki düzen vermeli.
Seviyeli bir oyun ortamı için bu ceza sistemi tekrar gözden geçirilmeli.

Bir de destek aracılığı ile şikayet edilen kişinin ceza alıp almadığı, aldıysa ne kadar süreli ne ceza aldığı şikayet eden şikiye bilgi mesajı olarak gönderilmeli.
frewq14
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen frewq14 »

CHARDONNAY yazdı:Öncelikle, bahsettiğiniz o kelimeden dolayı hiç bir şekilde susturma cezası verilmez, verilemez. Eğer kendinizden eminseniz ve sadece o kelimeyi sarf ettiyseniz, destek birimine mesaj atın ve incelensin. Ancak kendi cezanıza razı olduğunuzu söylüyorsunuz ki bu durum da bir hayli düşündürücü. Sadece 1 kelimeden dolayı (sözde) susturma cezası aldığını belirten bir kişinin bu durumdan şikayetçi olmaması ne kadar ilginçtir...

Bundan önceki dönemlerde şikayet bildirimlerine, sarf edilen söze ve yazılan kanala göre moderasyon uygulanırdı. Ancak büyük bir oyuncu kitlesi içeren camiamızın, ceza sisteminin çok katı olduğuna dair büyük sitem ve eleştirilerinden dolayı, cezalarda daha esnek davranılmaya çalışılmıştır. Bu sebeple her oyuncu için bir ceza sıralaması belirlenmiştir ve bu cezalar, kurallara uygun bir şekilde uygulanmaya konulmuştur.

Lakin bahsettiğiniz oyuncu sürekli olarak sunucu genelini rahatsız edici davranışlarda bulunuyorsa, bunu yine destek formu ile bildirebilirsiniz.

Her bireyin hakkı olan düşünce özgürlüğünden dolayı konuyu kilitlemeyeceğim ve akabinde bundan sonraki yazacağınız yorumlara da cevap vermeyeceğim. Dilerlerse diğer oyuncular bu konu altından tartışabilir, fikirlerini dile getirebilir. Tabii ki saygı çerçevesinde...

Ne yani senin anan baban insan değil mi ? bizim oyunda anamıza babamıza sövecekler siz 3 gün vericeksiniz biz sizin ananıza babanıza sövünce sınırsız blok siz ne sanıyorsunuz kendinizi böyle davranarak daha çok küfür yediğinizin farkında mısınız hem küfür eden hem küfür yiyenden küfür yiyorsunuz artık nasıl bir genişlik çevresi varsa yiyin küfürü afiyet bal şeker olsun.Al sana saygı çerçevesi çerçevesinide bilgisayaranın üstüne koy konuyu hatırlatıkça çerçeveye bakarsın.

Bundan yaklaşık 2 3 gün önce hızlı destekte konular açmıştım tabi cevaplarınızda aynı olmuştu yok ceza sistemimiz böyle yok ceza sistemimiz efenim böyle ulan insan olsanız o edilen küfürlere göz yummazsınız 3 gün susturma nedir ha mal demişsin ha içindeki bütün kötülükleri sarf etmişsin sizin için ana bacı küfür etmek mal deniyorsa ben sizede mal diyorum anlayın o zaman .
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

CHARDONNAY yazdı:Öncelikle, bahsettiğiniz o kelimeden dolayı hiç bir şekilde susturma cezası verilmez, verilemez. Eğer kendinizden eminseniz ve sadece o kelimeyi sarf ettiyseniz, destek birimine mesaj atın ve incelensin. Ancak kendi cezanıza razı olduğunuzu söylüyorsunuz ki bu durum da bir hayli düşündürücü. Sadece 1 kelimeden dolayı (sözde) susturma cezası aldığını belirten bir kişinin bu durumdan şikayetçi olmaması ne kadar ilginçtir...

O sözü ettikten sonra oyuna girip çıktım susturulduğuma dair giriş paneline mesaj geldi.Bende o yüzden susturulduğumu zannettim haliyle.
Fakat ondan dolayı susturulmamışım öğle vakitlerinde tele mesaj gelmiş.Bu konuyu açtıktan sonra haberim oldu.Öğle vakti ne dediğimi hatırlamıyorum fakat ana bacı sövecek biri değilim.Herneyse konu bu değil zaten.Ben etmişim bir halt niye şikayetçi olayım.
Benim burada bahsettiğim ana bacı gibi ağır küfürler ile bu küfürlerin yanında daha cılız kalan hakaretlerin aynı kefede ele alınması.
Demişsiniz ki daha önce edilen küfürlere göre ceza veriliyordu.Ceza sisteminin çok katı olduğuna dair sitem ve eleştrilerden dolayı daha esnek davranılmaya başlanmış.
Gülsem mi ağlasam mı anlamadım.Trajikomik.Aldığınız kararı alkışlıyorum ne diyeyim.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Zamanında ana bacı sövenlere 7 gün susturma cezası veren denetmene uyarı veriliyordu :roll: Ceza sisteminde ki standart ın değişmesi lazım ;)
frewq14
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen frewq14 »

Yorumumu neden sildin by forum ukalası pardon denetmenleri sizin anannız babanız ne kadar değerliyse bizimki sizinkinden 1000 kat daha değerlidir oyunda bizim anamıza bacımıza söven sizin ananıza bacınıza 2 misli sövüyor ama sen mal diyenide ana bacı küfredenide 3 gün sus ver teşekkürler sobee anamıza bacımıza küfreden ırz düşmanlarına iyilik etmeye devam, para kazanın ah alın çocuklarınızdan çıkmasını sağlayın haram paraları boğazınızdan geçirin teşekkür sobee.
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Gayet haklısın. Ben ceza sisteminde hem bir azlık hemde adeletsizlik görüyorum. Bazıları "1000 akçe alınır. +5 alınır. Kasa alınır" yazıyorlar şikayet ediyorum diğer gün bakıyorum gene aynı. Ben salak yazsam susturma alıyorum :)
Kullanıcı avatarı
xyozgatx66
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen xyozgatx66 »

Diğer bir yakınılan konuda oyunda olmayan kullanıcının şikayet edilememesi örnek olarak bir kişi bana küfür edip hemen oyundan çıktı bende resmini çekip desteğe yolladım gelen cevap benı şok etti.Gelen cevapta kişinin oyunda olmadıgını gösteren yazılarında resimde eklı olmasıymış...Yani edilen küfür göz ardı edilip tefarruatlarına bakılıyor böyle ceza sistemi olmaz.Bu ceza sisteminni bu dereceye gelmesi plus paket satışlarının artmasından kaynaklıdır.
Resim
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Elde kalan sınırlı oyuncuları oyunda tutma çabası.
Zamanında forum kurallarının çok sınırlı olduğu ,bir forum hesabından 20. 30. kez küfür edildiği halde kapatılmayıp ceza verildiği, benim yönetime ilk hakaretimde 14 günü anında aldığım bir sistem.İKV 'de bir loncanın sohbetinde Vallaha aynen şu tabir geçti.
+Susturma almışım.
-Ne zaman?
+Dün.
-Eh be! Aldığın an söyleseydin arardım arkadaşı.

Torpil ,adam kayırma olacak.Bunlar zaten engellenemez şeyler fakat dozajı arttı.Zamanında bu oyun çok gördü.Ülke değerlerine hakaret edenin ceza almadığı ona laf edenlerin anında aldığı.Kimse inkar edemez.Forumda hiç yoksa bunla alakalı 50+ konu açıldı.
Yapmayın, yazıktır.Bunca oyuncunun FELAKET şekilde hakkı yenildi birçok olaydan.Artık bir dur deyin "
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome

“Genel Etkileşim” sayfasına dön