Büyü Bozma Tılsımı Reçetesi (Büyücü)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Büyü Bozma Tılsımı Reçetesi (Büyücü)

Mesaj gönderen HeilHitler »

Resim

Var mı Büyü Bozma Tılsımı II. veya III. seviye reçetesini gören yada düşüren? (Büyücü için)
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
FETiHNESLi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Büyü Bozma Tılsımı Reçetesi (Büyücü)

Mesaj gönderen FETiHNESLi »

Merhaba,

Büyü bozma II tılsımlarının sadece reçeteleri Büyük Hol yaratıklardan düşebilmektedir. Bu tamamıyle şansınız ile ilgili bir durumdur.Bu tılsımları elde etmek için üretim yapmaktan başka seçeneğiniz yoktur.

Bol şans, iyi eğlenceler.

MAJÖR BÜYÜCÜ TILSIMLARI (KIRMIZI)

[table]

[tr][th]Tılsım Adı[/th] [th]Tılsım Etkileri[/th][/tr] [tr][td]Büyü Bozma (II)[/td] [td]Savaşçı ve şifacı tarafından verilen olumsuz etkileri bozma ihtimalini %200 arttırır.[/td][/tr] [tr][td]Büyü Bozma (III)[/td] [td]Savaşçı ve şifacı tarafından verilen olumsuz etkileri bozma ihtimalini %300 arttırır.[/td][/tr] [/td][/tr]

Tılsımlar ile ilgili ayrıntılı bilgi için bu konuyu inceleyebilirsiniz.
Göster
İbrahim BEYAZKAYA

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HeilHitler »

FETiHNESLi yazdı:Merhaba,

Büyü bozma II tılsımlarının sadece reçeteleri Büyük Hol yaratıklardan düşebilmektedir. Bu tamamıyle şansınız ile ilgili bir durumdur.Bu tılsımları elde etmek için üretim yapmaktan başka seçeneğiniz yoktur.

Bol şans, iyi eğlenceler.

MAJÖR BÜYÜCÜ TILSIMLARI (KIRMIZI)

[table]

[tr][th]Tılsım Adı[/th] [th]Tılsım Etkileri[/th][/tr] [tr][td]Büyü Bozma (II)[/td] [td]Savaşçı ve şifacı tarafından verilen olumsuz etkileri bozma ihtimalini %200 arttırır.[/td][/tr] [tr][td]Büyü Bozma (III)[/td] [td]Savaşçı ve şifacı tarafından verilen olumsuz etkileri bozma ihtimalini %300 arttırır.[/td][/tr] [/td][/tr]

Tılsımlar ile ilgili ayrıntılı bilgi için bu konuyu inceleyebilirsiniz.
Anlıyorum peki şans ile ilgili bir şey, o zaman neden hiç bir sunucuda 1 tane bile reçete yok?
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
FurkanMert
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FurkanMert »

Selamlar. Aradığınız reçeteler için bu konuyu inceleyebilirsiniz.

viewtopic.php?f=46&t=106517

Hiçbir sunucuda görülmemiş tılsımların, reçetelerinin de istediği materyalleri bulabilirsiniz.

İyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

FurkanMert yazdı:Selamlar. Aradığınız reçeteler için bu konuyu inceleyebilirsiniz.

Hiçbir sunucuda görülmemiş tılsımların, reçetelerinin de istediği materyalleri bulabilirsiniz.

İyi forumlar...
İyi de ortada reçete yok iken reçetenin istediklerinin bana ne yararı olacak.Konunun açılma nedeni reçeteden ne istediği değil şu anda reçetenin bulunmaması.
Reçete şu anda hiç bir sunucuda yok sanırım en azından ben eminönünde görmedim.
Eklemeyi mi unuttular yoksa nedir.Şu ana kadar düşmemesinin tek sebebi budur yada reçetenin düşme ihtimali 10 milyonda 1.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Bazı reçeteler yok arkadaşım onları için yeni eklenti gelecek diye biliyorum(!)
Ayı, Kangal, Tesla gibi
Resim
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Bir Developer bu konuya açıklık getirse iyi olur.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: T C

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Bu reçete bazı reçeteler gibi yayımlandı fakat oyunda yoklar. Boşa çabalamayın ama düzeltmezler bunu, başka işlerle meşgul kendileri :)
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
sylar2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen sylar2 »

FurkanMert yazdı:Selamlar. Aradığınız reçeteler için bu konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar...
Hicbir sunucuda görülmemiş tılsımların materyallerini burdan görebilirsiniz demişinde kusura bakma sen nerden biliyorsun onların o materyaller istediğini ? Şuraya cıkıp onun o materyal istediğinin fotoğrafını atarmısın ? Yaptığınız ne biliyormusunuz sadece birşeyler yapıp ayın elamanı secilmek , hani onuda gectim verdikleri bişeyde yok. Sadece İşsizler ordusu diyorum :)
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

sylar2 yazdı:

İyi forumlar...
Hicbir sunucuda görülmemiş tılsımların materyallerini burdan görebilirsiniz demişinde kusura bakma sen nerden biliyorsun onların o materyaller istediğini ? Şuraya cıkıp onun o materyal istediğinin fotoğrafını atarmısın ? Yaptığınız ne biliyormusunuz sadece birşeyler yapıp ayın elamanı secilmek , hani onuda gectim verdikleri bişeyde yok. Sadece İşsizler ordusu diyorum :)
Senin derdin ne la çağrı tılsımları yok yeni bir npc daha eklenecek orda recete oyun parası ile satılablir. ve ayrıca çağrı ayı tesla tılsımlarıda yok bu kadar panik ne diye unutmamışlardır daha erken olacagını düşüyorlar.

O büyü bozma dedğin sey henuz dengeler oturmadan adaleti bzoan bir parça olduugndan geç gelcektir.
Benim ilk işim onu üretmek olacaktır. Yani bir beklyen sen değilsin oyunda suandada yok. Yukardaki arkadaş nerden öğrendiğini bende merak ediyom ama soyle bişi var tılsımalra dikaktlice baktığınızda hemen hemen hespsi esit tılsımlar.

1-2 büyü bozma varsa demmki gereken parça belli demektir..
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön