Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat
- xXbrightXx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat
aylardır beklediğim etkinliği kaçırdım :shock:
BRİGHT//ImTheSpecialized//SPECİALİZED
Kendi büyücüm ve savaşçımın başvurusu kabul edilmedi ama arkadaşın şifacısı olan Xukalaxheat ile turnuvata katılıcam. Başta rakibim olmak üzere herkese başarılar. 
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
katılan kişiler rakıpleri iyi seçilmiş 
- xXbrightXx
- Cin Avcısı
savaşçılarda final karşılaşması lotuslardan 2 si arasında olur diyorum, şifacılarda oğulkan yusuf ve isadan 2 si görür finali 
BRİGHT//ImTheSpecialized//SPECİALİZED
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Vuslatt
Full kendi loncanı saymıssın be panpaxXbrightXx yazdı:savaşçılarda final karşılaşması lotuslardan 2 si arasında olur diyorum, şifacılarda oğulkan yusuf ve isadan 2 si görür finali
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Fıerce
Acaba Bright Lotus loncasında mı ?
Bir araştıralım yazmadan önce
Bir araştıralım yazmadan önce
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
-
- Kadim Hidra Avcısı
Bu oyunu bırakalı 2 seneyi geçiyor ve ben oynarken kişiliği 5 para etmez ve o zamanlarda ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum adı sürekli hırsızlıkla geçen bi adam şimdilerde ise görüorum ki sunucunun taptığı kişi olmuş
) Bu turnuvaya ismimi yazmadım geçen yaz olan 2 turnuvayada yazdım ikisindede turnuvada ismim çıktı ama katılmadım.
) Uzun lafın kısası Quake Rrvence dediğiniz kişi eğer aynı kişiyse pek güvenmeyin der geçerm
)
Bol şanslar .
Bol şanslar .
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: SaDaKaT
Burda adamlara laf atmak kolay oluyo dımı sen dedın dıye onlara guvenım kayboldu allah ıcın gıt kendını baska yerlerde bellı etmeye calıs burda olmuyoVandervaart yazdı:Bu oyunu bırakalı 2 seneyi geçiyor ve ben oynarken kişiliği 5 para etmez ve o zamanlarda ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum adı sürekli hırsızlıkla geçen bi adam şimdilerde ise görüorum ki sunucunun taptığı kişi olmuş) Bu turnuvaya ismimi yazmadım geçen yaz olan 2 turnuvayada yazdım ikisindede turnuvada ismim çıktı ama katılmadım.
) Uzun lafın kısası Quake Rrvence dediğiniz kişi eğer aynı kişiyse pek güvenmeyin der geçerm
)
Bol şanslar .
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
ah haklısın lykaon bright lotus değil fakat sen lotus olmak istediğinde lotuslar seni tanımıyoruz diye almamışlardı değilmi Death loncasının başları ve mami ilede o kadar samimiyetin varken neden hiçbiri kefil olmadıki sana ?
[Çağlar]
[Çağlar]
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Lotus
TALHA alınmama sebebi başka Lotus a tahmin etmeyeceğin kişiler baş vurdu içli dışlı oldugumuz kişiler ama bir nedeni varki hayır oyu çıkıyor hem bundan sanane ÇAĞLAR ?Yorukefe yazdı:ah haklısın lykaon bright lotus değil fakat sen lotus olmak istediğinde lotuslar seni tanımıyoruz diye almamışlardı değilmi Death loncasının başları ve mami ilede o kadar samimiyetin varken neden hiçbiri kefil olmadıki sana ?
[Çağlar]