canmurat55 yazdı:Kenan 15 Dakika , Junon 20 dakika , Stuart 40 dakika , yol savaşçısı 50 Dakika , GBM -X 1Saat 30 dakika , Gaffar bey ve semiha 2 ila 2 saat 20 dk arasında kesiyoruz ..
Tamam insan sallarda , biraz destekli sallar yaaa
canmurat55 yazdı:Kenan 15 Dakika , Junon 20 dakika , Stuart 40 dakika , yol savaşçısı 50 Dakika , GBM -X 1Saat 30 dakika , Gaffar bey ve semiha 2 ila 2 saat 20 dk arasında kesiyoruz ..
xxcezaxx yazdı:Arkadaşlar Sığınakları komple 17 dakika gibi bir sürede bitirdik bunu grubumuzdaki 6 kişi bilir . Nasıl oldu derseniz hemen yanıtlamak isterim yeni çıkan eşyalarla birlikte çok kolay ve seri şekilde bitirdik . Lütfen olur olmadık şeyler yazmayın burda canmurat yalan konuşcak değil bir konu hakkında .
Junon'u 25 dakikada yılan ve tazıları keserek kestik . Yine yeni eşyalar ile .
Stuart arkadaşımında dediği gibi 40 dakika gibi bir süre .
Yol Savaşçısı'da bir 50 dakika .
GBM X 1.saat 20 dakika gibi .
Gaffar Bey 2 saat 10 dakika .
Olmaz,imkansız demeyin. İmkansız diye hiçbirşey yoktur yeterki içinizde azim olsun . Ben yaparım deyin .
İyi forumlar .
Bütün bossları kesersen 1 saat 30 dk da çıkamazsın çemberlitaştan sallarken usturuplu sallateamxtolgacan yazdı:cemberlıtas tum bolge 1saat 30 dk da bıtıyor
cemberlıtas 1. bolge 44 dakıkada bıtıyor
4 buyucu 1 tank 1 sıfa
Tam süre tutmadım ama x i 20 dk civarı stuyu 10 dk civarı ve ilk semihayada 20 dk civarında ulaştıgımızı biliyorum gaffarda kesimle beraber bi yarım saat civarı sürmüştür konuyu ilk açtıgınızdan bu yana gerçekten müthiş bi değişim yaşanmışArizonaa yazdı:Bu konuyu 2011 de açmıştım, zaman zaman değişimleri görmek için güncellerimbakalım ne kadar değişim olmuş. Herkes Gb leri Yeni gelen Tılsımlarla kaç dk da bitirdiğini yazsınlar bakalım yeni rekorlar ne alemde. Benim tahminime göre istenilen her tılsıma sahip bir grub Sığınak-10, Migrat-15, GBM-X 30, Gaffar-35 Dakika alır
![]()