YARDIM EDERMISINIZ
- CccYasinccC
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: H İ C R E T
YARDIM EDERMISINIZ
arkadaslar uzun zaman yoktum geri döndum ikv yı ındırdım fakat launcher sayfasına basıorm sunucumu secıom fakat gerisi qelmıo ekran altta takılı kalıo yardım edersenız sevınırım.. :arrow:
Re: YARDIM EDERMISINIZ
Merhaba,
Sizden, aynı sorunu yaşayan bir oyuncuya verilen işlemleri uygulamanızı rica edeceğim. Lütfen aşağıdaki yönergeleri takip ediniz.
Sizden, aynı sorunu yaşayan bir oyuncuya verilen işlemleri uygulamanızı rica edeceğim. Lütfen aşağıdaki yönergeleri takip ediniz.
İşlemleri uyguladıktan sonra tekrar oyuna girmeyi deneyiniz.SiLAHCI yazdı:[/color][/i]
- Oyunu öncelikle sisteminizden tamamen kaldırın.
- Ardından C: dizinindeki Sobee klasörünü elle silin.
- Eğer yapabilirseniz çalıştır komutuna regedit yazarak Kayıt Defteri Düzenleyicisini açın ve CTRL+F ile arama kutusuna Sobee yazarak bulduğunu tüm değerleri silin. Bu işlemi yaparken doğru anahtarı sildiğinizden emin olun. Yapamayacak bilgi seviyesinde iseniz bu adımı es geçebilirsiniz.
- XP için C:\Documents and Settings\KULLANICI_KLASÖRÜNÜZ\Local Settings\Temp
Win7 için:C:\Users\KULLANICI_KLASÖRÜNÜZ\AppData\Local\Temp\Sobee klasörünü elle komple silin.- Tekrar kurulum yapın ve hem kurulum aşamasında hem oyunu ilk açışınızda "Yönetici olarak çalıştır" komutunu uygulayın.