Akçelerimin gelmesi için daha ne kadar beklemeliyim?
- hortlak
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşer
Akçelerimin gelmesi için daha ne kadar beklemeliyim?
Sabah parasını verip aldığım akçeler hala elime geçmedi.Desteğe falan yazdım ama sonuç yok, daha bu kadar beklemeye mecbur muyum ? belki zamanım yok acil akçe lazım.Bu gecikmenin bir bedeli olmalı.
IDESCARTESI
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
Re: Akçelerimin gelmesi için daha ne kadar beklemeliyim?
Aynen öyle dostum 17:30 sıralarında akçe aldım,ilki sorunsuz yüklendi ancak ikincisinde bu kod kullanılmıstır dedi.Destege 3 kere yazdım ama ne bir geri dönüş var ne başka birşey.Ben ek biseyde talep etmiyorum parasını ödedigim akçeyi versınler bari :!:
-
- Teşkilat Neferi
Merhaba ;
Mobil Ödeme işleminde yaşanılan sorunla ilgili, Mobil Ödeme altyapısını sağlayan birimle iletişime geçilmiş ve sistemlerinde yaşanan geçici bir sorun nedeniyle bazı kullanıcılara hatalı pin gönderimi yapıldığı bilgisi alınmıştır.
Doğrudan Sobee ile ilgisi olmayan söz konusu sorunun giderilmesine müteakiben hatalı gönderim yapılan kullanıcılara, ilgili birim tarafından tekrar e-pin gönderimi yapılacaktır. Bu süreç içerisinde sizden sabırlı olmanızı rica ederiz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz iyi forumlar...
Mobil Ödeme işleminde yaşanılan sorunla ilgili, Mobil Ödeme altyapısını sağlayan birimle iletişime geçilmiş ve sistemlerinde yaşanan geçici bir sorun nedeniyle bazı kullanıcılara hatalı pin gönderimi yapıldığı bilgisi alınmıştır.
Doğrudan Sobee ile ilgisi olmayan söz konusu sorunun giderilmesine müteakiben hatalı gönderim yapılan kullanıcılara, ilgili birim tarafından tekrar e-pin gönderimi yapılacaktır. Bu süreç içerisinde sizden sabırlı olmanızı rica ederiz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz iyi forumlar...
- xironmaxn
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yakar Geçerim
Aynen banada aynısı oldu oyski bu gün taş kanat baltam parlıcakdı :evil: :evil: :evil:
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Egon batsın.xironmaxn yazdı:Aynen banada aynısı oldu oyski bu gün taş kanat baltam parlıcakdı :evil: :evil: :evil:
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- redxred
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: xlife
aynen yaa aldığım akçe daha önce kullnlmıştır dedi deçsteğe mesaj attık halen bekliyoz.. bakalım ne xzman döncekler...
Senden Bir Tane Daha Yoksa Eyvallah Diyeceksin...