``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
GünceLL
Tekrar döndüm arkLar 
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Selamlar . .
Sizlerle Gerek Bu Platformda gerekse Arkadaslığımızı, Dostluğumuzu ReeLe Tasıyıp Hep EN' Leri Yasadık.. Yeri geldi güldük, yeri geldi ağladık , yeri geldi en zor anımızda birbirimize kenetlendik. . . Sizleri tanımak gercekten cok mutlu etti beni hala de edecek. . . Sizler tanıdığım en sağlam dostlarımdan birisiniz. Bu yüzden Bu Ailede Bir Araya Geldiğiniz İcin Sizlere Tekrar Tesekkür Ediyorum.
Hayatta hersey güzel gidiyor derken birden istemediğiniz anda istemediğiniz seyler yasayabiliyorsunuz. Bu yüzden de bazı seyleri göze almak zorunda kalabiliyorsunuz .
Bu yüzden kendi kararımla oyuna bir süreliğine ara vermeye kadar verdim. Böylesi daha iyi olacak gibi. Sizlerden ayrı kalmak kolay değil. Fakat bir takım seyler ıcın bu gerekiyor diye düşünüyorum. Telefonumu alan arkadaslarla görüşüyoruz zaten .Ben varken Yapabildiğimiz Gibi Ben Yokken de En İyisini Yapacağınıza İnanıyorum.. Ara Sıra Ziyarete Gelmeye Calıscam. Kendinize cok iyi bakın . Klanımız size Emanettir.
Ne olur ne olmaz hakkınızı heLaL Edin , Benden Yana heLaLdir...!
Allah'a Emanet Olun..
Sizlerle Gerek Bu Platformda gerekse Arkadaslığımızı, Dostluğumuzu ReeLe Tasıyıp Hep EN' Leri Yasadık.. Yeri geldi güldük, yeri geldi ağladık , yeri geldi en zor anımızda birbirimize kenetlendik. . . Sizleri tanımak gercekten cok mutlu etti beni hala de edecek. . . Sizler tanıdığım en sağlam dostlarımdan birisiniz. Bu yüzden Bu Ailede Bir Araya Geldiğiniz İcin Sizlere Tekrar Tesekkür Ediyorum.
Hayatta hersey güzel gidiyor derken birden istemediğiniz anda istemediğiniz seyler yasayabiliyorsunuz. Bu yüzden de bazı seyleri göze almak zorunda kalabiliyorsunuz .
Bu yüzden kendi kararımla oyuna bir süreliğine ara vermeye kadar verdim. Böylesi daha iyi olacak gibi. Sizlerden ayrı kalmak kolay değil. Fakat bir takım seyler ıcın bu gerekiyor diye düşünüyorum. Telefonumu alan arkadaslarla görüşüyoruz zaten .Ben varken Yapabildiğimiz Gibi Ben Yokken de En İyisini Yapacağınıza İnanıyorum.. Ara Sıra Ziyarete Gelmeye Calıscam. Kendinize cok iyi bakın . Klanımız size Emanettir.
Ne olur ne olmaz hakkınızı heLaL Edin , Benden Yana heLaLdir...!
Allah'a Emanet Olun..
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Helal olsun Gidişinde Dönusunde Hızlı Olsun
Hayırlısı
Hayatında başarılar dıler saygılar dılerım
Hayatında başarılar dıler saygılar dılerım
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Insallah Kendı Hayatın Icın en Dogru Kararı Vermıssındır...
Ve Umarım En Kısa Surede Aramıza Donersın Koray. . .
Tabıkı Aramızdan Kımsenın Hosuna Gıtmedı Senın Gıbı Bı Baskanı Ugurlamak...Gıdısını sadece 2 saat Icınde Ogrendım Ve Sana Cevap Bıle yazamadım...Gıdısın Kadar Cabuk Donmen Dılegıyle...
Senı Bız MeGaXTeaM Olarak Beklıor Olacagız
Koray Burda Senın Yoklugunu Kımseye Aratmayacagız.
Aramıza En Kısa Surede Donmen Dılegıyle Baskanım
[img]http://www.resimupload.com/ds283079857_ ... f0281.html[/img]
Tabıkı Aramızdan Kımsenın Hosuna Gıtmedı Senın Gıbı Bı Baskanı Ugurlamak...Gıdısını sadece 2 saat Icınde Ogrendım Ve Sana Cevap Bıle yazamadım...Gıdısın Kadar Cabuk Donmen Dılegıyle...
Aramıza En Kısa Surede Donmen Dılegıyle Baskanım

~~Barış~~
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Cok Huzunlu Yazmısım Bu aradaSlyrapxottoman yazdı: Insallah Kendı Hayatın Icın en Dogru Kararı Vermıssındır...
Aramıza En Kısa Surede Donmen Dılegıyle Baskanım![]()
![]()

~~Barış~~
Koray Kardesim Biran Önce Dönmen DileğiyLe....Umarım Kendin İcin Doğru Kararı Vermişsindir ki Bundan Eminim.Hakkım HeLaL OLsun . . .
Arada Ziyaret Etmeyi Unutma....
Arada Ziyaret Etmeyi Unutma....
Loncanızın başarılarının devamını dilerim.

Teşkilat sunucusundan meran sunucusuna yeni gelmiş bulunmaktayım.Çarımı açıp bende meran halkına katılacağım.
Saygılar Meran halkı.
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Lonca: MeGaxMuStafa
Eragon yazdı:Loncanızın başarılarının devamını dilerim.
>>**~~Tesekur ederiz <<**~~
MeGaxMuStafa
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Lonca: MeGaxMuStafa