Sunucu önerisi!
Sunucu önerisi!
Mrb arkadaşlar bana sunucu önerisi yapabilirmsiniz şifacı açıcam çevre yapması kolay çok fazla kavga dövüş çıkmayan bir sunucu varmı yada başka iyi bir özelliği olan sunucu varsa eskiden meran ve ankada oynadım meranda tabiri caizse bebe çok ankada sürekli plus lazım olduğu için maddi olarak kaldırmaz 3 tane 49 var ankada ama plus'ı alamadığım için giremiyorum neyse çok uzattım önerisi olan nedeniyle yazarsa çok sevinirim. 
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Sunucu önerisi!
zorsavas5 yazdı:Mrb arkadaşlar bana sunucu önerisi yapabilirmsiniz şifacı açıcam çevre yapması kolay çok fazla kavga dövüş çıkmayan bir sunucu varmı yada başka iyi bir özelliği olan sunucu varsa eskiden meran ve ankada oynadım meranda tabiri caizse bebe çok ankada sürekli plus lazım olduğu için maddi olarak kaldırmaz 3 tane 49 var ankada ama plus'ı alamadığım için giremiyorum neyse çok uzattım önerisi olan nedeniyle yazarsa çok sevinirim.
Oyunda ki kalabalık sunucular;
Eminönü -- Teşkilat -- Beyaz Köşk diye sıralanıyor.Bunlardan birinde oyuna başlaman grup bulma, görev yapma ve ticarette sana avantaj sağlayacaktır.
CHIVALROUS
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Oyuna başlama kardeşim, daha iyi verimler alabileceğin oyunlar mevcut araştır biraz.zorsavas5 yazdı:Mrb arkadaşlar bana sunucu önerisi yapabilirmsiniz şifacı açıcam çevre yapması kolay çok fazla kavga dövüş çıkmayan bir sunucu varmı yada başka iyi bir özelliği olan sunucu varsa eskiden meran ve ankada oynadım meranda tabiri caizse bebe çok ankada sürekli plus lazım olduğu için maddi olarak kaldırmaz 3 tane 49 var ankada ama plus'ı alamadığım için giremiyorum neyse çok uzattım önerisi olan nedeniyle yazarsa çok sevinirim.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Güncel!
- Sonxfadeprof
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Liberty
Merana gelirsen bana ulaş olabildiğim kadar yardımcı olurum Sonxfadeprof--Meran :idea: