Sunucu önerisi!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Sunucu önerisi!

Mesaj gönderen zorsavas5 »

Mrb arkadaşlar bana sunucu önerisi yapabilirmsiniz şifacı açıcam çevre yapması kolay çok fazla kavga dövüş çıkmayan bir sunucu varmı yada başka iyi bir özelliği olan sunucu varsa eskiden meran ve ankada oynadım meranda tabiri caizse bebe çok ankada sürekli plus lazım olduğu için maddi olarak kaldırmaz 3 tane 49 var ankada ama plus'ı alamadığım için giremiyorum neyse çok uzattım önerisi olan nedeniyle yazarsa çok sevinirim. :D
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Sunucu önerisi!

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

zorsavas5 yazdı:Mrb arkadaşlar bana sunucu önerisi yapabilirmsiniz şifacı açıcam çevre yapması kolay çok fazla kavga dövüş çıkmayan bir sunucu varmı yada başka iyi bir özelliği olan sunucu varsa eskiden meran ve ankada oynadım meranda tabiri caizse bebe çok ankada sürekli plus lazım olduğu için maddi olarak kaldırmaz 3 tane 49 var ankada ama plus'ı alamadığım için giremiyorum neyse çok uzattım önerisi olan nedeniyle yazarsa çok sevinirim. :D

Oyunda ki kalabalık sunucular;

Eminönü -- Teşkilat -- Beyaz Köşk diye sıralanıyor.Bunlardan birinde oyuna başlaman grup bulma, görev yapma ve ticarette sana avantaj sağlayacaktır.
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

zorsavas5 yazdı:Mrb arkadaşlar bana sunucu önerisi yapabilirmsiniz şifacı açıcam çevre yapması kolay çok fazla kavga dövüş çıkmayan bir sunucu varmı yada başka iyi bir özelliği olan sunucu varsa eskiden meran ve ankada oynadım meranda tabiri caizse bebe çok ankada sürekli plus lazım olduğu için maddi olarak kaldırmaz 3 tane 49 var ankada ama plus'ı alamadığım için giremiyorum neyse çok uzattım önerisi olan nedeniyle yazarsa çok sevinirim. :D
Oyuna başlama kardeşim, daha iyi verimler alabileceğin oyunlar mevcut araştır biraz.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen zorsavas5 »

Güncel!
Kullanıcı avatarı
Sonxfadeprof
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Liberty

Mesaj gönderen Sonxfadeprof »

Merana gelirsen bana ulaş olabildiğim kadar yardımcı olurum Sonxfadeprof--Meran :idea:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön