Yıldırım 2'in olduğunu belli etmek için neden böyle bir konu açarak egonu tatmin ediyorsun?fbes1907 yazdı:gaffardan sonunda çok beklediğim malzemelerini hazrladığım bu akşam basmaya niyetlendiğim trans asayı 5 dk önce düşürdüm eğer düşmese üretcekdim 4 asada tam şuanda trans zırh ve ayak kaldı set bitmesi için sonunda şansım döndü ve şuan + da basıyorum yıldırım 2 yi sonunda rahat kullanabilirim emeği geçen arkadaşlarada teşekkürler.
sonunda asalar fullendi
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: sonunda asalar fullendi
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Re: sonunda asalar fullendi
Görmemişin yıldırım 2 si olmuş,Foruma konu açmışHeilHitler yazdı:Yıldırım 2'in olduğunu belli etmek için neden böyle bir konu açarak egonu tatmin ediyorsun?fbes1907 yazdı:gaffardan sonunda çok beklediğim malzemelerini hazrladığım bu akşam basmaya niyetlendiğim trans asayı 5 dk önce düşürdüm eğer düşmese üretcekdim 4 asada tam şuanda trans zırh ve ayak kaldı set bitmesi için sonunda şansım döndü ve şuan + da basıyorum yıldırım 2 yi sonunda rahat kullanabilirim emeği geçen arkadaşlarada teşekkürler.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007