Selam Arkadaşlar...
Konuya girmeden evvel hal , hatır sormak istiyorum... İnşallah iyisinizdir , Umarım benden sonra oyundaki düşmanlıklar dostluklara dönmüştür ve kendini bilmezlerden arınmıştır.
Öncedende buna benzer konular açmıştım ama yönetim tarafından kaldırıldı , bir kaç ay önce benim büyücüm [ lBLanKl ] eski ortağım tarafından çalınmıştı uyarı amaçlı konular açmıştım , bugünlerde aklıma esti bi oyuna gireyim dedim ve çalınan karakterimi gördüm isim değişmiş vaziyette bunu görünce bir daha konu açma gereksiminde bulundum sizler için bana olan oldu size bir zarar gelmesin. Karakterin şuan ki ismi DEFENDYOURSELF sizden bu karakterin geri alınması gibi yardım istemiyorum sizden ricam sadece bu karakter ve karakter sahibi ile alış veriş vb. şeylerle alakalı muhattab olmamanız. Umarım buna duyarlılık gösterirsiniz sizin vicdanınıza kalmış...
Kendinize iyi bakın.
İyi forumlar...
Bilgilendirme
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
Bilgilendirme
Kısacası BLanK 
- llJusTHEwaRll
- İskele Babası
Re: Bilgilendirme
Eden buluyor işte Kul başkasına yaptığı işi yaşamadan ölmezmiş. Etme bulma dünyası ne yaparsın
eden buluyor.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler. Allah görüyor :ugeek:
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı
Evet haklısın çocuğum şu o oyunda tek bi yanlış yapmıştım o da bi hiç i üzmek olmuştu belkide o yüzden umursamıyorum karakteri 
edit : burdaki hiç sen oluyorsun
İyi forumlar.
edit : burdaki hiç sen oluyorsun
İyi forumlar.
Kısacası BLanK 
- llJusTHEwaRll
- İskele Babası
Af edersin de ne halt yersen ye ortada hak var milletin emeğini çal sonra artistlik yap oh ne ala efendi gibi gez sağda solda. Ortada başkasının emeği var kul hakkı var ama düşünemiyor ki bizim artist bey efendi. :roll: Umursamıyormuş birde karakteri için hırsızlık yapan herif umursamıyormuş kendi karakterini :lol: Söyle bir laf var, anası değerli olan anaya küfür etmez. Karakterin değerli olsaydı onun bunun karakterine göz dikmez idin zaten. Uzatmayacağım ne halt yersen ye yalnız arkanda bunca haktan sonra iki yakanın bir araya geleceğini sanmıyorum. Boş muharebe yapma git helallik iste gerekenlerden :ugeek:

- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı
Ben hiç bi zaman kendim için hırsızlık vb. şeyler yapmadım hırsızlıgın H sini yapmadım ben sadece hesap kestim
Senin hem yeğenin hemde ortağın olan AHMETCAN ın benden çaldığı paranın cezasıydı eğer kendim için o karakteri alsaydm yada senin tabirinle çalsaydım o karakteri silmezdim.. Hadi ben hata yaptım senin karakterini sildim o zaman adam olsaydında sildikten sonra bana yalaklanmasaydın ''Aga bana x atmayı öğretsene'' , '' Aga beni kıyamet şovalyelerine aldırsana'' ve daha nicesi... Burda gelip ergen ergen konuşcağına bunlarıda söyle arada
hadi fazla konuşmada kaldırılmasın bilgilendirme...
Konu kilit lütfen
İyi forumlar...
Konu kilit lütfen
İyi forumlar...
Kısacası BLanK 
Bildiriminiz üzere konunuz kilitlenmiştir.
Keyifli forumlar dilerim.
Keyifli forumlar dilerim.