Tecrübeli sifaci arkadaslarim yardim mor ibni cevo
- olcionat
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ben Böyle Hayatın
Tecrübeli sifaci arkadaslarim yardim mor ibni cevo
Arkadaslar bu konu kac kere acildi bilmiyorum ama ben tekrar acicam.Sanirim bunu serverdaki herkese sordum, yarisi ibnisini yukselt diyor digerleride cevosunu yukselt diyor.Simdi arkadaslar ben mor ibni cevo asanin ibnisini mi cevosunu mu yukselteyim?..(Lutfen mevlana veya ashab uret demeyiniz onlar en son care.) Ayrica ashabsiz ve mevlanasizda giren olmali cemberliye.Lutfen soyleyin ibni mi yukseltmeliyim cevo mu lutfen aciklamasinida yapiniz neden ibni neden cevo..? Saygilarimla...
İstanbul Kıyamet Vakti kürkçü dükkanı gibidir.Dönüp dolaşıp döneceğimiz yer yine burası.
Re: Tecrübeli sifaci arkadaslarim yardim mor ibni cevo
kullandığınız şifacı karakterde iyileştirme 1500 civarı ise kritiği yükseltin derim eğer 1500 altında ise iyileştirmesini yükseltirseniz yararını göreceksinizdir. fakat ashabda kritik olmadığı için ibni cevo asada kritik zaten var o yüzden iyileştirmesini yükseltmen daha mantıklı olacak.
- olbingo
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Erkan-ı Harbiye
Ne olursa olsun cevriyesini yükselt derim. Ben öyle bir hataya düştüm. +160 şifa sana hiç bir şey vermicektir. Şifacı 200 300 arttırır en fazla. Cevriyesini yükseltirsen hem görüntü bakımından kazanırsın hemde daha az kudretle daha çok şey yapabilirsin.
Kuklacı - Tüm Ğ ile başlayan karakterler
- Buminhan
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Hiç birini yükseltme mor ibniyi yükseltme kardeşim yazık, takılarını tamamla git fundi zırhını düşür, sonra o şekilde çembere girebiliyosan gir yok çembere girecek çevren yoksa ashab üret ya da paran çoksa direkt mev asa üret.
BuMiNHaN- DoĞuKaĞaN- XAlPaRsLaNX

- Atazade
- Sahaf Yardımcısı
İlla ki akrep asayı yükselteceğim diyorsan; kesinlikle Cevriye'yi yükseltmelisin. İbni Sina'sını yükseltmen sana hiç bir şey kazandırmaz. 3000 şifa basıyorsan 3100-3200 civarında şifa basarsın. Bunu da kimse farketmez bile. Ama kritik şifalarsan, daha az kudretle daha çok şeyler yapabilirsin.

.
ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
- olcionat
- Salgın Koruyucusu
Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum konuya cevap yazdığınız ve ilgilendiğiniz için.Arkadaşlar cevriyesi ni yükseltmemi söylemişler şimdi bende bir şey söylemek istiyorum bu kuklacı serverinde bir bölgeye girerken herkes büyü şifan kaç diye soruyor bende az olduğunu söylersem cevo yükselttiğimde almamalarından korkuyorum şu anda ki itemlerimi sayayım size
M2.5 şifa yoğunlaştıran gözlük
Mağara şamanı ruh çalan mı ne bi ceket
İbni sina pant
İbni cevo ayakkabı
İbni cevo mor eldiven
İbni cevo kolye
Fundi yüzük
İbni sina cevo mor asa
bunlarla beraber İyileştirmem 1237 ve kritiğimde 19.5 gibi bişey şimdi tekrar soruyorum arkadaşlar ibni mi cevo mu
M2.5 şifa yoğunlaştıran gözlük
Mağara şamanı ruh çalan mı ne bi ceket
İbni sina pant
İbni cevo ayakkabı
İbni cevo mor eldiven
İbni cevo kolye
Fundi yüzük
İbni sina cevo mor asa
bunlarla beraber İyileştirmem 1237 ve kritiğimde 19.5 gibi bişey şimdi tekrar soruyorum arkadaşlar ibni mi cevo mu
İstanbul Kıyamet Vakti kürkçü dükkanı gibidir.Dönüp dolaşıp döneceğimiz yer yine burası.
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: L E O
iyileştirme yeteneki veren hıç bır ıtem yukseltılmez sacma olur
) benım mevlana asam var bayadır yukseltmedım gereksız cunku ne bıleyım ıbnı cevrıye asayı yukseltmekte sacma gıt hasar bıseyını yukselt sıfacının tadını cıkart derım kı ılla yukseltcem dıorsan cevrıyeyı yukselt pekı nıye dıyıceksen tum ıtemlerını cevrıye yap can bas bıde ıbnı sına yap can bas farkı anlarsın zamanla 
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Merhaba ;
Şifa denilince nedense herkesin aklına örnek 2500 şifan var gibi birşey geliyor. 2500 şifayla 5 k normal şifa basarsın, Şifacıya yıllarca gönül veren arkadaşlar bilirlerki Şifacının tek yardımcısı KRİTİK'tir krtikle 10 - 11 k gibi rakamlara ulaşabilirsin Sana tavsiyem Cevoyu yükseltmen. İyi Eğlenceler
Şifa denilince nedense herkesin aklına örnek 2500 şifan var gibi birşey geliyor. 2500 şifayla 5 k normal şifa basarsın, Şifacıya yıllarca gönül veren arkadaşlar bilirlerki Şifacının tek yardımcısı KRİTİK'tir krtikle 10 - 11 k gibi rakamlara ulaşabilirsin Sana tavsiyem Cevoyu yükseltmen. İyi Eğlenceler
- CaNavaN
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Guardians Of Paradise
CEVRİYESİNİ YÜKSEL KARDEŞİM KRİTİK HER ZAMAN DAHA ÖNEMLİDİR

ULTİMA
Beauty
HeLLxGiRL
Ultima
NuTcRacKeR
- olcionat
- Salgın Koruyucusu
Teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için.Ancak işte ben şu konuda şikayetçiyim her junona veya kenana girmek istediğimde arkadaşlar soruyor büyü şifan kaç??.Bende düşük söyleyince almamalarından korkuyorum.Anlamazlar kritiğimin kaç olduğundan.O halde yalan söyliycem adamlara benim büyü şifam 1700 falan diyip girerim.Yani burda zaten 1237 şifa ile ben çok rahat junon ve kenan girebiliyorum.Size sorup yükseltmemin amacı.Bu yükseltmenin bana çemberli taşta yarar göstermesi.Eski bir dershane arkadaşımın abiside ibnisini yükselt diyor ve şu ana kadar serverda cevosunu yükselten kimse görmedim