Allah Aşkına Yönetim Bi yardım edin :(

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Allah Aşkına Yönetim Bi yardım edin :(

Mesaj gönderen fatihfb88 »

Dün akşam saat 19:50 suları junon kesiyorduk. Grubumuz çok sağlamdı çok hızlı kesiyoduk. Junonun canı 5 kaldı ve beni zindana attı. Ama nasıl ışınlamadır ki o her yer karanlık oldu duvardan geçti, yani bir anda zindanda belirmedi karakterim. Duvardan geçti grafikler bozuldu yaklaşık 4-5 saniye sonra zindanda buldum kendimi ve o sırada herkes paketini açtı. Baktım benim paketim yok. Heryere baktım junonun oraya, zindana, merdivenlere yok yemin ediyorum yok. 2.5 yıldır sırf zırhın peşinde koşuyorum ve öyle hissediyorum ki bana düşmüştü zırh. kimseye şaheser düşmedi çünkü. herkes madalya falan iksir aldı. Paketimi göremedim ben. grubtakiler: ' Sen bi anda zindana ışınlanmadın duvardan geçti tam o sırada junon öldü paketin duvarın içinde kaldı '. evet malesef duvarın içinde kaldı çünkü bakmadığım yer kalmadı. desteğe dün hemen olayın ardından mail attım hâlâ geri dönmediler. Allah aşkına bi GM yardım etsin ne yapabilirm bu konuda. Paketimden madalya çıksada yinede görmek istiyorum allah aşkına yardım. İnanmayan olursa GM lere sesleniyorum istediğini kayıta bakın oyunla ilgili zaten siz ordan görüyosunuzdur. Lütfen bi yardım, duyarsız kalmayın :(
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Allah Aşkına Yönetim Bi yardım edin :(

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Yazık olmuş, ama çantan bugda kalıp görünmez olmuştur büyük ihtimal.
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Öncelikle geçmiş olsun kim bilir belki aradığınız eşyada çıkabilirdi
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sağolun arkadaşlar. Bugta kaldı ama bu benim hatam değil valla kaç yıldır aynı bilgisayardayım kardeşim hiç böyle olmamıştı. Bana yazdıkları cevaba bakın

Yanıt :
Merhaba,

Bahsettiğiniz durum, kişisel donanımızdan ve internet bağlantınızdan kaynaklı olabilecek anlık yavaşlamalarla meydana geldiği için, tam da torbayı alacağınız zaman bu şekilde bir yavaşlamayla karşı karşıya geldiğinizden dolayı, torbayıalamamış bulunmaktasınız. Bu hususla ilgili ne yazık ki tarafınıza destek veremeceğimizi belirtmek isteriz.

Anlayışınız için teşekkürler.

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.
IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com

Talebiniz :

iyi akşamlar. az önce migrat ta junon keserken beni zindana ışınladı. Ama ışınlanırken duvarın içinden geçti oyun hatasından kaynaklanıyor her yer siyah oldu ve 4 yada 5 saniye sonra kendimi zindanda buldum. Tam duvarın içinden geçerken junon kesilmiş herkes paketini alırken ben paketimi alamadım. Duvarın içinde kaldı paketim. Heryere baktım yok paket. Lütfen yardım edin o paketimi almak istiyorum acil cevap bekliyorum :(
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

Vereceklerini sanmam zaten veremezlerde 1 oyuncu nedir ki ayrıca belirtilen sorun internet ya da donanımdan kaynaklanan bir şey değil tamamen Oyundan kaynaklıdır.
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

işte böyleler. kendi hatalarını asla kabul etmeyip oyunculara yüklüyolar. ben senelerdir kullanıyorum bilgisayarımı ne bi kasma donma yaşamamışım ikv'de. ayrıca internetim 8 mb kullanıyorum sabit herhangi bi yavaşlama yok. İlk defa oluyo böyle bi junon olayı yemin ediyorum şans yok bende. İnşallah eşya iade gibi verirler eşyamı :(
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yönetimden kimse ilgilenmiycek mi :?: :!:
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Geçmiş olsun. Yapılabilecek bir şey yok. Oyunun şu anki mantık çerçevesi çantana girmeyen hiç bir şeyin takibi yapılamaz şeklinde. Bundan dolayı da eşya iadesi gibi bir şey söz konusu olamaz ki zaten bir şey çıkıp çıkmadığı da meçhul.
Sen kaybettiğinin sadece bir madalya olduğuna inan ve unut bu konuyu.
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

böyle mantıga lanet olsun ya. oyundan soğudum. ayrıca madalyada olsa görmek istiyorum paketi. bu anı bekledim hep ve oyunun hatası yüzünden engel oldular ya :( isteseler sistemlerinden herşeyleri görebilirler eşya iadesi gibide olurlar. bu arada bana zırh cıktıgından çok umutluyum çünkü grubtaki kimseye şaheser cıkmadı yüzük zırh vs. herkese madalya iksir. tek acılmayan paket benimdi :( lütfen bi duyun sesimi ya CaptainATX Nerull Erdoğan !!!
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Su bug ve lag sorunlarini internet baglantilarina baglamalari bitmemis anlasilan aksamlari gbde grubtaki 6 kisidede kasma oluyor bunun yuzunden gaffarda kac kere grub yatti 6 kisinindemi baglantisi zayif bu lag olayi hergun meydana gelmeye basladi okullar tatil biraz oyuncu sayisi artiyor oyun yurunmez oluyor
WONKA
WANCHOPE
GINSENG

“Genel Etkileşim” sayfasına dön