BÜYÜK HOL / TILSIM DÜŞÜRMEK
- JOHANELMANDER
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
BÜYÜK HOL / TILSIM DÜŞÜRMEK
Arkadaşlar merhaba benimde 49 level karakterim var büyük hola giriyorum ama item olarak imkanım olmadığı için sadece akrep veya ince bacaklı örümcek kesebiliyorum tılsım düşsün diye baya uraştım ama düşmüyor yada ben yeteri kadar sabretmiyorum hangi yaratiktan tılsım düştügünü yazarmısınız veya siz düşürdüyseniz hangi yaratiktan düşürdünüz şimdiden teşekkür ederim bol şans.. cevap verenlere sonsuz teşekkür ederim :?
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: BÜYÜK HOL / TILSIM DÜŞÜRMEK
Öncelikle büyük holde tılsım kasmak için çok olmasada baya bir sağlam olmak gerekir ....JOHANELMANDER yazdı:Arkadaşlar merhaba benimde 49 level karakterim var büyük hola giriyorum ama item olarak imkanım olmadığı için sadece akrep veya ince bacaklı örümcek kesebiliyorum tılsım düşsün diye baya uraştım ama düşmüyor yada ben yeteri kadar sabretmiyorum hangi yaratiktan tılsım düştügünü yazarmısınız veya siz düşürdüyseniz hangi yaratiktan düşürdünüz şimdiden teşekkür ederim bol şans.. cevap verenlere sonsuz teşekkür ederim :?
Tılsım düşürmek için arz ve lodos klan dedlileri ni kesersen düşebilir ki bunlardan çok az bi oranda tılsım düşüo fakat kesilebilir türlerden.....
Gelelim en çok neyden ve nasıl düşüo Saklı ırklar die bi topluluk var saat e giderken yani tangris koridorun sonuna orada onları kesebilirsin ama tek gidemezsin grup olması lasım içinde şifa ve tank kesin olmalı ateş çemberli olursan rahat olur tabi hasarın yüksek olması lasım yani cehennemleri dizmelisin ....
Dediğim gibi saklı ırklardan arz ve lodos klan dedlilerinden çok daha yüksek oranda düşüo ayrıca onlardan xenotim falan düşürüp III. seviye tılsım üretebilir veya satarak para kazanabilirsin..
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- xclever
- İri Fare Avcısı
Açıklama için teşekkürler fakat yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen. Ben sadece Örümcek ile Akrep kesmekteyim ve hemen hemen her gün en az 1 tılsım düşürüyorum. Kolay gelsin...IDyBKaTLiaMI yazdı:Öncelikle büyük holde tılsım kasmak için çok olmasada baya bir sağlam olmak gerekir ....JOHANELMANDER yazdı:Arkadaşlar merhaba benimde 49 level karakterim var büyük hola giriyorum ama item olarak imkanım olmadığı için sadece akrep veya ince bacaklı örümcek kesebiliyorum tılsım düşsün diye baya uraştım ama düşmüyor yada ben yeteri kadar sabretmiyorum hangi yaratiktan tılsım düştügünü yazarmısınız veya siz düşürdüyseniz hangi yaratiktan düşürdünüz şimdiden teşekkür ederim bol şans.. cevap verenlere sonsuz teşekkür ederim :?
Tılsım düşürmek için arz ve lodos klan dedlileri ni kesersen düşebilir ki bunlardan çok az bi oranda tılsım düşüo fakat kesilebilir türlerden.....
Gelelim en çok neyden ve nasıl düşüo Saklı ırklar die bi topluluk var saat e giderken yani tangris koridorun sonuna orada onları kesebilirsin ama tek gidemezsin grup olması lasım içinde şifa ve tank kesin olmalı ateş çemberli olursan rahat olur tabi hasarın yüksek olması lasım yani cehennemleri dizmelisin ....
Dediğim gibi saklı ırklardan arz ve lodos klan dedlilerinden çok daha yüksek oranda düşüo ayrıca onlardan xenotim falan düşürüp III. seviye tılsım üretebilir veya satarak para kazanabilirsin..))
- makinemuhendisi1
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Sabredersen düşecektir.Tılsımdan daha önemli bana göre exonotim düşürmek.Para kazanmanında kolay yolu 

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
program istanbulkıyametvakti
integer karakter,oyundaharcanansaat,insan
karakter = sifacıx
if (oyundaharcanansaat.>=.2) then
insan=Durumvahim
print*,"BIRAKIN BU YALANCI HEYECANLARI"
else
insan=nefsinehakim
print*,"Tebrik ediyorum"
end if
pause
end.
.Saygılar Sevgiler. GLadioxyeska,Ferruh[Teşkilat]
integer karakter,oyundaharcanansaat,insan
karakter = sifacıx
if (oyundaharcanansaat.>=.2) then
insan=Durumvahim
print*,"BIRAKIN BU YALANCI HEYECANLARI"
else
insan=nefsinehakim
print*,"Tebrik ediyorum"
end if
pause
end.
.Saygılar Sevgiler. GLadioxyeska,Ferruh[Teşkilat]
- JOHANELMANDER
- Acemi Savaşçı
Hepinize cevaplarınızdan ötürü teşekkür ederim arkadaşlar.. çok sağolun bu arada akreplerden 2 adet tılsım düşürdüm 
oyle grup felan bulamam büyük ihitmal çünki herkez loncasıyla oynuyor yada item yok diye felan beni almazlar .. teşekkürler
oyle grup felan bulamam büyük ihitmal çünki herkez loncasıyla oynuyor yada item yok diye felan beni almazlar .. teşekkürler
Ben sadece Örümcek ile Akrep kesmekteyim ve hemen hemen her gün en az 1 tılsım düşürüyorum. Kolay gelsin...