BÜYÜK HOL / TILSIM DÜŞÜRMEK

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JOHANELMANDER
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

BÜYÜK HOL / TILSIM DÜŞÜRMEK

Mesaj gönderen JOHANELMANDER »

Arkadaşlar merhaba benimde 49 level karakterim var büyük hola giriyorum ama item olarak imkanım olmadığı için sadece akrep veya ince bacaklı örümcek kesebiliyorum tılsım düşsün diye baya uraştım ama düşmüyor yada ben yeteri kadar sabretmiyorum hangi yaratiktan tılsım düştügünü yazarmısınız veya siz düşürdüyseniz hangi yaratiktan düşürdünüz şimdiden teşekkür ederim bol şans.. cevap verenlere sonsuz teşekkür ederim :?
Ben İyi Bir Adam Olamadım Ama Kimseninde Adamı Olmadım..

http://www.youtube.com/watch?v=OSM9PsB5cGk
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Re: BÜYÜK HOL / TILSIM DÜŞÜRMEK

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

JOHANELMANDER yazdı:Arkadaşlar merhaba benimde 49 level karakterim var büyük hola giriyorum ama item olarak imkanım olmadığı için sadece akrep veya ince bacaklı örümcek kesebiliyorum tılsım düşsün diye baya uraştım ama düşmüyor yada ben yeteri kadar sabretmiyorum hangi yaratiktan tılsım düştügünü yazarmısınız veya siz düşürdüyseniz hangi yaratiktan düşürdünüz şimdiden teşekkür ederim bol şans.. cevap verenlere sonsuz teşekkür ederim :?
Öncelikle büyük holde tılsım kasmak için çok olmasada baya bir sağlam olmak gerekir ....
Tılsım düşürmek için arz ve lodos klan dedlileri ni kesersen düşebilir ki bunlardan çok az bi oranda tılsım düşüo fakat kesilebilir türlerden.....
Gelelim en çok neyden ve nasıl düşüo Saklı ırklar die bi topluluk var saat e giderken yani tangris koridorun sonuna orada onları kesebilirsin ama tek gidemezsin grup olması lasım içinde şifa ve tank kesin olmalı ateş çemberli olursan rahat olur tabi hasarın yüksek olması lasım yani cehennemleri dizmelisin ....
Dediğim gibi saklı ırklardan arz ve lodos klan dedlilerinden çok daha yüksek oranda düşüo ayrıca onlardan xenotim falan düşürüp III. seviye tılsım üretebilir veya satarak para kazanabilirsin..:)))
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
xclever
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xclever »

IDyBKaTLiaMI yazdı:
JOHANELMANDER yazdı:Arkadaşlar merhaba benimde 49 level karakterim var büyük hola giriyorum ama item olarak imkanım olmadığı için sadece akrep veya ince bacaklı örümcek kesebiliyorum tılsım düşsün diye baya uraştım ama düşmüyor yada ben yeteri kadar sabretmiyorum hangi yaratiktan tılsım düştügünü yazarmısınız veya siz düşürdüyseniz hangi yaratiktan düşürdünüz şimdiden teşekkür ederim bol şans.. cevap verenlere sonsuz teşekkür ederim :?
Öncelikle büyük holde tılsım kasmak için çok olmasada baya bir sağlam olmak gerekir ....
Tılsım düşürmek için arz ve lodos klan dedlileri ni kesersen düşebilir ki bunlardan çok az bi oranda tılsım düşüo fakat kesilebilir türlerden.....
Gelelim en çok neyden ve nasıl düşüo Saklı ırklar die bi topluluk var saat e giderken yani tangris koridorun sonuna orada onları kesebilirsin ama tek gidemezsin grup olması lasım içinde şifa ve tank kesin olmalı ateş çemberli olursan rahat olur tabi hasarın yüksek olması lasım yani cehennemleri dizmelisin ....
Dediğim gibi saklı ırklardan arz ve lodos klan dedlilerinden çok daha yüksek oranda düşüo ayrıca onlardan xenotim falan düşürüp III. seviye tılsım üretebilir veya satarak para kazanabilirsin..:)))
Açıklama için teşekkürler fakat yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen. Ben sadece Örümcek ile Akrep kesmekteyim ve hemen hemen her gün en az 1 tılsım düşürüyorum. Kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
makinemuhendisi1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen makinemuhendisi1 »

Sabredersen düşecektir.Tılsımdan daha önemli bana göre exonotim düşürmek.Para kazanmanında kolay yolu ;)

Resim

Uploaded with ImageShack.us
program istanbulkıyametvakti
integer karakter,oyundaharcanansaat,insan
karakter = sifacıx
if (oyundaharcanansaat.>=.2) then
insan=Durumvahim
print*,"BIRAKIN BU YALANCI HEYECANLARI"
else
insan=nefsinehakim
print*,"Tebrik ediyorum"
end if
pause
end.

.Saygılar Sevgiler. GLadioxyeska,Ferruh[Teşkilat]
Kullanıcı avatarı
JOHANELMANDER
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen JOHANELMANDER »

Hepinize cevaplarınızdan ötürü teşekkür ederim arkadaşlar.. çok sağolun bu arada akreplerden 2 adet tılsım düşürdüm :)
oyle grup felan bulamam büyük ihitmal çünki herkez loncasıyla oynuyor yada item yok diye felan beni almazlar .. teşekkürler
Ben İyi Bir Adam Olamadım Ama Kimseninde Adamı Olmadım..

http://www.youtube.com/watch?v=OSM9PsB5cGk
ssui1103
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ssui1103 »

Ben sadece Örümcek ile Akrep kesmekteyim ve hemen hemen her gün en az 1 tılsım düşürüyorum. Kolay gelsin...
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön