Beyaz köşk istiklal loncasından meteorit 1

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DreamBLue
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Beyaz köşk istiklal loncasından meteorit 1

Mesaj gönderen DreamBLue »

VerderVeremem yazdı:Onu anlama kapasiteleri yok işte kardeşim ilk olsaydın eğer ister video çekerdin ister ss alırdın ister amuda kalkar öyle paylaşırdın fakat ilk değilsin neden bi hava atma forumu kirletme çabasına giriyorsunuz ki? Zoruna gidip hakaret edeceğine; haklısınız kusura bakmayın lütfen konumu kilitler misiniz demen kafi.
Sen forumda gördüğüm en gereksiz adamsın VerderVeremem.Konuyu açan kişi
İlk üreten benim dememiş dikkatini çekeyim burda yapmaya çalıştığın sadece kendi primin. Yorumundan belli
:arrow:
VerderVeremem yazdı:
tanesi ortalama 700m olmak üzere 3 tane hava ürettim buda eder sana 3x700=2,100M HAVA. tüm sunucularda ikitane sw3 üreten ilk kişi bendim sadece foto alıp konu açtım.
Konuya yorum atmadan önce konu başlığına bak boş ve gereksiz kişilik.

Sen ve senini gibi çıkıyor böyleleri gerçi her konuda.Üretirken sana mı sordu ki konu açarken sana sorsun ? İlk üretimi takmam son üreten dahi olsam çeker videomu koyarım sanane bundan ? emeğimi çekmişim koymuşum sana mı kalmış ? Konuyu tartışmaya yönelik çalışmalarından vazgeç.
Kullanıcı avatarı
DreamBLue
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DreamBLue »

VerderVeremem yazdı: Münakaşaya girilecek kapasitede insanlar değilsiniz sıkışınca hakaret edecek kadar aciz kişiliklersiniz bundan dolayıdır ki bu son yorumum. Karakterini ve kişiliğini geliştirirsen belki yıllar sonra tekrar tartışırız bir konu üzerine.
Herşey ortada.Kalite ve kişilik belli.Burası mezbaha değil büyükbaşların işi ne ? ;)
VerderVeremem
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca Alımım Yok

Mesaj gönderen VerderVeremem »

DreamBLue yazdı:
VerderVeremem yazdı:Onu anlama kapasiteleri yok işte kardeşim ilk olsaydın eğer ister video çekerdin ister ss alırdın ister amuda kalkar öyle paylaşırdın fakat ilk değilsin neden bi hava atma forumu kirletme çabasına giriyorsunuz ki? Zoruna gidip hakaret edeceğine; haklısınız kusura bakmayın lütfen konumu kilitler misiniz demen kafi.
Sen forumda gördüğüm en gereksiz adamsın VerderVeremem.Konuyu açan kişi
İlk üreten benim dememiş dikkatini çekeyim burda yapmaya çalıştığın sadece kendi primin. Yorumundan belli
VerderVeremem yazdı:
tanesi ortalama 700m olmak üzere 3 tane hava ürettim buda eder sana 3x700=2,100M HAVA. tüm sunucularda ikitane sw3 üreten ilk kişi bendim sadece foto alıp konu açtım.
Konuya yorum atmadan önce konu başlığına bak boş ve gereksiz kişilik.

Sen ve senini gibi çıkıyor böyleleri gerçi her konuda.Üretirken sana mı sordu ki konu açarken sana sorsun ? İlk üretimi takmam son üreten dahi olsam çeker videomu koyarım sanane bundan ? emeğimi çekmişim koymuşum sana mı kalmış ? Konuyu tartışmaya yönelik çalışmalarından vazgeç.
Münakaşaya girilecek kapasitede insanlar değilsiniz sıkışınca hakaret edecek kadar aciz kişiliklersiniz bundan dolayıdır ki bu son yorumum. Karakterini ve kişiliğini geliştirirsen belki yıllar sonra tekrar tartışırız bir konu üzerine.
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ :)
Yurnero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RON

Mesaj gönderen Yurnero »

Adamların eglencesine karışmayın adamlar demek ki böyle olunca mutlu oluyo konuyu açar begenmediyseniz yorum yapmazsınız. Boşuna yorum yapıp neden yoruyosunuz milleti. Adam üretmiş gösteriyo kendini egosunu tatmin ediyo siz kendi işinize bakın forumu kirletiyosa onun cevabını sizler değil gerekli kişiler verir zaten. Kolay gelsin.
Resim
Kullanıcı avatarı
MonarChyOfRoSeS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MonarChyOfRoSeS »

Olayı nerelere çekmişssiniz ben böyle olacağını bilsem video filan çekmezdim amacım artistlik yada gösteriş değil lakin herkez öyle düşünmüş ben sadece eğlence olsun zaten boş olan forum video ile dolsun diye çekip koydum beğenmezseniz ve konu çöp olsaydı şimdiye yöneticiler kilitlerdi zaten bunu demek size düşmez
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen crashxcoolman »

meteort ve yldırım tlsımı üretmek hemen olcak bşe deil emek vermek gerekio arkdaşalrda emek vermiş üretmiş her önüne gelenin üreteblcegi bi tlsım olmadıgı için de pylaşmışlar saygı duymanız lazm acayp acayp karşıt yorumlar yazmaya gerek yok
CoOoLMaN :)
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

MonarChyOfRoSeS yazdı:
ROckStarGAMES yazdı:
STr0nGMaN yazdı:Hayırlı olsun diyemeyipte kıskanan insanlar çok fazla kardeşim. Sen onları kafaya takma kendilerinde olamayınca kıskanıyorlar ;)
Oyundaki itemi kıskanıyorsan oyunu reeline katmıssın demektir ;)
Ne alaka şimdi ? git post'unu başka yerlerde kas

Post kasmak. Çocukların cevap veremeyince söyledikleri cevap bu olmus :)
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

Noldu ilk ürettiniz
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
xXxJERUSALEMAxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Iııı İstiklal Iııı

Mesaj gönderen xXxJERUSALEMAxXx »

Buradan da anlamış olduk ki Türkceden yoksun olarak yetişen ınsanlarımız var adam ilk dememiş kardeşim İstiklal loncasi meteorit 1 demiş okuma ve yazman varsa birazda caba gösterirsen kesinlikle Türkceyi anlayacaksın.
JeRuSaLeMa
JeRuSaLeMa:Kudüs(Peygamberimizin ALLAH ile görüştüğü yer Mirac)

Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo
●●● Iııı İstiklal Iııı LONCASI ™ ●●●

© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

xXxJERUSALEMAxXx yazdı:Buradan da anlamış olduk ki Türkceden yoksun olarak yetişen ınsanlarımız var adam ilk dememiş kardeşim İstiklal loncasi meteorit 1 demiş okuma ve yazman varsa birazda caba gösterirsen kesinlikle Türkceyi anlayacaksın.
Aslında haklısın Türkçe'den yoksun yetişen bir nesil söz konusu. Öyle ki Türkçe dersi vermeye kalkarken bile "Türkçe"'yi düzgün yazamıyor. Önce "Türkçe" yi düzgün yazmayı öğren sonra başkalarına Türkçe dersi ver bilmişlik tasla.

Bu tılsım ne bir ilk ne de son. Ancak bunun yayınlanmasının bir amacı yok tabi kendi egosunu tatmin etmekten başka. Bu tılsımla ilgili denemeler paylaşılmış olsaydı ki daha önce izdirapgrafik tarafından yapıldı aynı o konudaki gibi herkes olumlu yorum yapardı. Ancak bunun beğenilecek bir tarafı yok.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön