Adalet ne demek bilen var mı acaba ??
- SnaPPDuBstePP
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Adalet ne demek bilen var mı acaba ??
Bir gün içerisinde tam 4 kez GBMX ve 3 kez de Gaffar kestim. Ama lanet olası çemberlitaş bana madalyadan başka bi halt vermiyor. Gruptaki diğer üyelere bakıyorum, daha ilk X'inde istediğini alıyor. Allah için şansı falan sallayın artık da şu verilen emeklere karşılık verin. Yeter artık Yeter !!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Adalet ne demek bilen var mı acaba ??
Takma kardesim tek derdin bu olsun eğlenmene bak oyun eğlenmek için var sonucta.
4 kez Gaffar attım hiç biri boş değil fakat yanımda gelen en az 20 kez Gaffar kesen TANK arkadaşımdan daha çok eşyam var.Ben şifacıyım aynı şansımız olması gerekirken işte adalet.Kendi aldıklarıma da sevinemiyorum
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Fast Lane
Adalet demek oyuna servet döken adama sağlanan ayrıcalık demek

Gizlenmiş İçerikGöster

- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
aynen kardeş katılıyorum sana artık oyun para üstüne kurlduSakirpasali yazdı:Adalet demek oyuna servet döken adama sağlanan ayrıcalık demek
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Günde 4 x 3 gaffardan istediğini alamayıp isyan etmeye başlıyorsan daha işin çok başındasın emin ol senden daha çok şanssız olanlarda var
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Crash
Bu gun 5. gafarını attı bu sefer de mev ceket aldıYineLokal yazdı:4 kez Gaffar attım hiç biri boş değil fakat yanımda gelen en az 20 kez Gaffar kesen TANK arkadaşımdan daha çok eşyam var.Ben şifacıyım aynı şansımız olması gerekirken işte adalet.Kendi aldıklarıma da sevinemiyorum
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Mevlana Ceket ilk kesişte düştü bugün Mevlana Pantolon aldım.Bloodmage yazdı:Bu gun 5. gafarını attı bu sefer de mev ceket aldıYineLokal yazdı:4 kez Gaffar attım hiç biri boş değil fakat yanımda gelen en az 20 kez Gaffar kesen TANK arkadaşımdan daha çok eşyam var.Ben şifacıyım aynı şansımız olması gerekirken işte adalet.Kendi aldıklarıma da sevinemiyorum
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Crash
Oyuna girsene son tank arıyozYineLokal yazdı:Mevlana Ceket ilk kesişte düştü bugün Mevlana Pantolon aldım.Bloodmage yazdı:Bu gun 5. gafarını attı bu sefer de mev ceket aldıYineLokal yazdı:4 kez Gaffar attım hiç biri boş değil fakat yanımda gelen en az 20 kez Gaffar kesen TANK arkadaşımdan daha çok eşyam var.Ben şifacıyım aynı şansımız olması gerekirken işte adalet.Kendi aldıklarıma da sevinemiyorum
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
emekden yana birşey olursa yönetici arkadaşların cepleri boş kalacaktır. bundan dolayı emeğinizin karşılığını hiçbir zaman alamazsınız