6 Büyücü Gaffar Bey Kesimi [ Tüm Sunucularda İlk ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: 6 Büyücü Gaffar Bey Kesimi [ Tüm Sunucularda İlk ]

Mesaj gönderen HeilHitler »

Gargoyle35 yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:Rica etsem baştan sona 6 Büyücü Gaffar kesim video'sunu çekip upload eder misiniz böylece herkes farklı taktiklerle nasıl kesim yapılabileceğini görmüş olur :idea:

Taktik paylaşımımız yoktur malesef :)
Biliyor musunuz başta gördüğüm de gerçekten taktir ettim, inanmışlar ve başarmışlar dedim ta ki şu yorumu görene kadar.

Hep söylemişimdir bizim ülkece kaybetmemizin tek sebebi insanlarımızın kendilerini düşünmeleridir. Sadece biz yapalım, bizde olsun başkası yapamasın şuan egonuz tavan yapmış durumda bunu sizde biliyorsunuz. Şu genel etkileşim formunda aynı başlık altında başka bir konu görmek istemiyor ve tüm dikkatlerin bu konuya yönelmesini istiyorsunuz ve hep gündemde kalmak istiyorsunuz. Çünkü korkuyorsunuz, bir başkası daha yaparsa artık sıradanlaşacak, size olan ilgi azalacak. Tıpkı ilk gaffarın kesilmesi gibi. Her neyse bir şeyler başarmanın yolu paylaşmaktır, bencillik değil.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Tebrikler arkadaşlar,Çok kişi böyle bir şeye cesaret etti ama tecrübeli bir avuç nefer başardı.Tıpkı mitolojik efsanelerdeki gibi.
Tılsımda bunun başarılması gerçekten -benim açımdan güzel bir duygu.

Ve ikv diliyle; /Alkış.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
GodFreyxDeccaLL
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen GodFreyxDeccaLL »

HeilHitler yazdı:
Gargoyle35 yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:Rica etsem baştan sona 6 Büyücü Gaffar kesim video'sunu çekip upload eder misiniz böylece herkes farklı taktiklerle nasıl kesim yapılabileceğini görmüş olur :idea:

Taktik paylaşımımız yoktur malesef :)
Biliyor musunuz başta gördüğüm de gerçekten taktir ettim, inanmışlar ve başarmışlar dedim ta ki şu yorumu görene kadar.

Hep söylemişimdir bizim ülkece kaybetmemizin tek sebebi insanlarımızın kendilerini düşünmeleridir. Sadece biz yapalım, bizde olsun başkası yapamasın şuan egonuz tavan yapmış durumda bunu sizde biliyorsunuz. Şu genel etkileşim formunda aynı başlık altında başka bir konu görmek istemiyor ve tüm dikkatlerin bu konuya yönelmesini istiyorsunuz ve hep gündemde kalmak istiyorsunuz. Çünkü korkuyorsunuz, bir başkası daha yaparsa artık sıradanlaşacak, size olan ilgi azalacak. Tıpkı ilk gaffarın kesilmesi gibi. Her neyse bir şeyler başarmanın yolu paylaşmaktır, bencillik değil.
Arkadaşım biz bunu herkese söylersek eğer bizim emeğimizin ne anlamı kalıcak kesmek isteyen biraz kafa patlatıp düşünür işi çözebilirse keser. ki bak Kuklacı sunucusundaki arkadaşlar Düşünmüşler bulmuşlar denemişler ve başarmışlar.
GodFreyxDeccaL ;)
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

:arrow:
Resim