OYUNUN TADI TUZU KALMADI :(
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
OYUNUN TADI TUZU KALMADI :(
ARKADAŞLAR ESKİDEN OYUN ÇOK GÜZELDİ HERKEZ EŞİTTİ ŞİMDİ OYUN ÇOK BOZULDU ESKİDEN 29 LWL FELAN VARKEN OYUN ÇOK DAHA GÜZELDİ AMA ŞİMDİ OYUN TAMAMEN PARA ÜZERİNE KURULDU ŞU AKÇE GELDİ OYUNU ZATEN İYİCE BOZDU ARTIK BU OYUNUN TEK BİR GERÇEĞİ VAR GÜÇLÜ OLAN EZİĞİ EZER 
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Re: OYUNUN TADI TUZU KALMADI :(
Bu oyunda her zaman güçlü güçsüzü ezdi kardeşim yeni geliştirmelerle bir alakası yok zanımca. Oyunun gelişmesi güzelleşmesi gayet güzel bir durum,oyun gelişmese bu sefer gelişmiyor diye isyan edecekler,senin için en ideali bir loncaya girip orada işi öğrenmek ve çarlarını yükseltmek.
Oyunda kenana junona felan gitmek istersen beni haberdar et beraber gideriz inşallah.
Oyundaki çarlarım imzada mevcut.
Oyunda kenana junona felan gitmek istersen beni haberdar et beraber gideriz inşallah.
Oyundaki çarlarım imzada mevcut.
-
- Acemi Savaşçı
Eskıden daha sarardı burjtık ama çok boş oyun vak tınızı ve paranızı hayattan sogutuyor sizi bu oyunu oynamayın benden tavsiye bagımlılık ediyor sakın sakın hayatınıza daha güzel şeler len baglanın çoluk çocygynyzlan ailenınzlen kardeşelrinizlen arkadaşlarınızlan geçirin bu sktıgımın oyunundan bişe olmaz oynadıklarımdan sonra pişman lık duyuyorum sıkıgımın oyunu bi #@!? diyil dir anasını avradını sıkıyım nerdende başlardım sabaha kadar uyumadan oynuyodum biraz agır konuştum kusura bakmayın da vakıt nakıttır erkenden bırakın sıgara gibi bagımlılık yapar zaman geçmeden bırakın gözüünüzü seviyim ben çok rahatım şimdi !!!!!!!!!!!11
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: esirin
bu oyunun devri coktan kapandı 
-
- FareAdam Düşmanı
Oyun gerçekten sıkıcı olmaya başladı özellikle insanlara tılsım üretmek için yapılan eziyetten sonra. Başka bir oyuna başladım; şunu açık yürekle söyleyebilirim ki İstanbul Kıyamet Vakti piyasada dolaşan online oyunlara göre çok kaliteli bir oyun. (Kalite ile görüntü kalitesini kastetmedim.) Ne demek istediğimi İkv'yi uzun süredir oynayanlar anlamıştır. Size tavsiyem oyundan sıkılıyorsanız bir kaç ay ara verin kafanızı toplayın.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Anatolia
ikv ye birkaç ay ara verin ve bu arada başka oyunlar oynayın (mesela joy game in oyunları ) ikvnin kalitesini anlayacaksınız .Ama size katılıyorum oyun yönetim yüzünden oynanmaz hale geldi .