son zamanlarda ölüm oyununda şifamı devmlı atıorlar sadece ben deil bşka kişilerde kurallara uyduuz halde
göz göre göre etknlk cabuk btmesi için savunmasını saglamlaştıran şifaları bir bir atıolar cnkü neden şöle söliyim
hasar aldıgımz sürce kaçmak serbet hasar almadıgımz zaman kaçmak yasak
bana 5 şifa dalsa genede kesemez nye söliyim
çift maraton
asit ve zehr direncleri 1000
zırh 75
ejderha ve dinazor iksir sınırsız istersem etknligi 1 saat 2 saat sürdürürüm fazla kişi daldıgı sürece
aynı şklde dier bazı arkdaşlarımda aynı şklde defans yksek bu arkdaşlarımıda bnle beraber belrli saniye aralıklarıyla etknlkten düşürüyorlar
bunu yapanlarda etknlikteki yetkililer
bana şmdi diceksinzki şikayet lerini destek e atınnz
bnde size ozman şöle diyim KİMİ KİME ŞİKAYET EDİYOSUNZ.....
dicegm şuki haftada 1 yapılan etknlige uzun sürcek die adamları atmayn nezaman kndm düştügümü nezman yöneticinn beni attını anlıorm
hatam yokken bu şklde harektler hoş olmuor
iyi forumlar
başlıga gerek yok içerigi okuyun yeterli
-
- FareAdam Düşmanı
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: başlıga gerek yok içerigi okuyun yeterli
Dirençlerin 1000 olsun aynı taktiği bende ölüm oyununda yaptım 5 şifacı zehirleyip maxlarla dalınca pek işe yaramıyor iksir süresi yetişmiyor
Özellikle şifaların ölüm oyununda bireysel isen bir hiçsin. Sadece 3 4 kişilik grup halinde organize giren kişiler kazanır bu iş böyledir.
-
- FareAdam Düşmanı
bb puanını 10 15 yaptıgım için pek skıntı yok iksir sürem yetior artıor ble aynı şklde 5 kişi daldı bi etknlkte
devam ettirdim istedigm kadar ölmedm baktımki olcak gibi deil bilerek durdum öldüm iksir harcamıym 5 kişi dalıo die yani istersem saatlerce sürdürürüm ölmem yönetici atmadıgı sürece ama öle olmuo işte atıor kaç etknlktir aynı şeyi yapıolar bana ve arkdaşlarıma
devam ettirdim istedigm kadar ölmedm baktımki olcak gibi deil bilerek durdum öldüm iksir harcamıym 5 kişi dalıo die yani istersem saatlerce sürdürürüm ölmem yönetici atmadıgı sürece ama öle olmuo işte atıor kaç etknlktir aynı şeyi yapıolar bana ve arkdaşlarıma
CoOoLMaN