Selamlar

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Selamlar

Mesaj gönderen batuhannnn »

Bütün kuklacı halkına selam olsun; Oyuna yaklaşık 5-6 aydır girmiyorum. Bir tek hol için bir defa girmiştim. Ancak skype ve forumdan ayrıca eski dostların anlattığı kadarıyla oyun eski cazibeliğini tamamiyle kaybetmiş. Oyunun ağırbaşları işine,askerliğe,üniversitesine yönelmiş. Bende 11. sınıfta olmama rağmen YGS hazırlıklarına şimdiden başladım. Ancak şunu söyleyebilirim ki oyun gerçekten zaman kaybıymış hele ki hiç bir tanıdığın kalmaması ise can sıkıcı. Oyuna yatıracağım parayı kitaplara yatırdım ve meyvelerini vermeye başladı. 11. sınıf karnem ilkokul karnelerimden daha iyi. Okul 2. oldum ancak başarılar gelip geçer önemli olan asalettir. Nice insanlar gördüm asaletsiz ama yönetici olan nice asalet abidesi gördüm sürünmesine rağmen adam olan. Neyse lafı uzatmak istemiyorum burdan tüm oyuna selamlar. MİR ailesinin her ferdini öpüyorum. Ayrıca isteyen arkadaşlar https://twitter.com/binanlar adresinden ulaşabilirler. Ayrıca biliyorum ki oyun oynayanları eleştirmemi bekleyenler var şu an. Lafım yok oyunda başarısızlıklar reelde başarılar diliyorum İyi günler
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Re: Selamlar

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Merhaba Batuhan,
Yazıların Çok Hoşuma Gitti Haklısın Sonuna Kadar :D

Twitter'de zaman kaybıydı :D

Sayende Twitter hesabımı da kapattım :D

İyi Forumlar :D
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

hani bize selam
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

goktanri yazdı:hani bize selam

abi senin yerin ayrı :) fırt abiye kadir abiyede selamlar. oğlanı öperim
Vatanxduty

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
makinemuhendisi1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen makinemuhendisi1 »

Aleykümselam Batuhan. Ara tatillerde oynamadan duramasakta katılıyorum Batuhan sana. :geek: Vakti geldiğinde bırakmayı bilmelisin.Geçen gün haberlerde oyun bağımlıları için hastane açıldığını okumuştum.Gerçekten içler acısı durumlar oluşabiliyor.İnşallah tüm kardeşlerimiz vaktilerini güzel bir şekilde değerlendirirler.
"Son dönemde sayıları gittikçe artan bilgisayar ve telefon oyunları bağımlıları için St. Petersburg'da hastane açılıyor. Behtereva Psikolojik Araştırma Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösterecek hastane, 7 gün 24 saat yatılı olarak hizmet verecek."
Bu arada kuklacıdaki tüm arkadaşlarımıza selam olsun.Saygılar sevgiler.

GLadioxyeska .
Mavitürkxyeska
program istanbulkıyametvakti
integer karakter,oyundaharcanansaat,insan
karakter = sifacıx
if (oyundaharcanansaat.>=.2) then
insan=Durumvahim
print*,"BIRAKIN BU YALANCI HEYECANLARI"
else
insan=nefsinehakim
print*,"Tebrik ediyorum"
end if
pause
end.

.Saygılar Sevgiler. GLadioxyeska,Ferruh[Teşkilat]
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

makinemuhendisi1 yazdı:Aleykümselam Batuhan. Ara tatillerde oynamadan duramasakta katılıyorum Batuhan sana. :geek: Vakti geldiğinde bırakmayı bilmelisin.Geçen gün haberlerde oyun bağımlıları için hastane açıldığını okumuştum.Gerçekten içler acısı durumlar oluşabiliyor.İnşallah tüm kardeşlerimiz vaktilerini güzel bir şekilde değerlendirirler.
"Son dönemde sayıları gittikçe artan bilgisayar ve telefon oyunları bağımlıları için St. Petersburg'da hastane açılıyor. Behtereva Psikolojik Araştırma Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösterecek hastane, 7 gün 24 saat yatılı olarak hizmet verecek."
Bu arada kuklacıdaki tüm arkadaşlarımıza selam olsun.Saygılar sevgiler.

GLadioxyeska .
Mavitürkxyeska

haklısın yunusum ben bıraktım erken teşhis hayat kurtarır :)
Vatanxduty

“Genel Sohbet” sayfasına dön