Şans sistemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Şans sistemi

Mesaj gönderen Gerrard8 »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Şans işi belli olmuyor.Benim attığı stu kaç oldu bilmiyorum 4 tane zırh düşürdüm ancak hiç eldiven düşüremedim 1 tane bile (cehenneme razıyım :)) gel gelelim bazı kişiler ilk girişte 5.ci girişte alabiliyorlar.Sabretmeni öneririm
sabretmeden alanla ne farkı oluyor o zaman zaman kaybı bize
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Gerrard8 yazdı:
IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Şans işi belli olmuyor.Benim attığı stu kaç oldu bilmiyorum 4 tane zırh düşürdüm ancak hiç eldiven düşüremedim 1 tane bile (cehenneme razıyım :)) gel gelelim bazı kişiler ilk girişte 5.ci girişte alabiliyorlar.Sabretmeni öneririm
sabretmeden alanla ne farkı oluyor o zaman zaman kaybı bize
Arttırıcı fln çop benim tank loncada değil artırıcı falan yok ama dustu her şey kısmet işi
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
TomRiddLe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TomRiddLe »

Umudunu Yitirme Bnce , Yani Elbet Düşer Bak Bende Aylardır Maraton Ayak İçin Giriyorum Kenana Vermiyor Rezil :)) Ama Kalkıpda Oyunu Bırakmıyorum emePine Yazık Dewam Et . !
Resim

Ne Mutlu Türk'üm Diyene . . . !
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gerrard8 »

TomRiddLe yazdı:Umudunu Yitirme Bnce , Yani Elbet Düşer Bak Bende Aylardır Maraton Ayak İçin Giriyorum Kenana Vermiyor Rezil :)) Ama Kalkıpda Oyunu Bırakmıyorum emePine Yazık Dewam Et . !
sen 5 büyü 1şifa giriyosundur en kötü 4 büyü 1 şifa ben tekim grupta sınıf olarak onu diyorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön