merhaba arkadaşlar
frapsın 30 sn lik video çekimi olduğundan dolayı işe yaramıyor süresiz video çeken bir program biliyormusuz biliyorsanız linkini atarmısınız
SINIRSIZ VİDEO ÇEKME
Re: SINIRSIZ VİDEO ÇEKME
Fraps' la sınırsız çekim yaparsın.
Bu linkten indir(viewtopic.php?f=59&t=81918&)
Daha sonra bu ayarları yap;
Bu linkten indir(viewtopic.php?f=59&t=81918&)
Daha sonra bu ayarları yap;

xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Fraps uzun süreli video çekimi için pek uygun bir program değil. Çekilen videonun boyutu yüksek oluyor. Geniş bir depolama alanının olması gerek.
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
converter programları ile video kalitesini düşürebilirsin tabi boyutuda
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- hasanberk98
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Akifler
Hypercam 2 Süper Kardeş Hemde Sadece Ekranın İstediğin Yerlerini Çekıyorsun Kullanmaısını Tamamen Çözmek 15 dk Çözemessen Yardımcı Oluruz Hemde Küçük Boyutlu Çekıyor Fakat Hızlı Gösterim Çekıyor !
Fraps çekim için en uygunudur fakat yok ben yapamıyorum, boyutları küçültemiyorum falan dersen Camstudio, Bandicam gibi programları kullanabilirsin. Yine de Fraps en iyisidir diye düşünüyorum.
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Evet fraps çekme ve görüntü kalitesi olarak iyidir.Frapsın deneme sürümlerinde 30 saniyelik çekme limiti vardır.Tam(Full) Sürümlerde sınırsız video çekebilirsiniz.Bu arada frapsla çekilen videoların boyutu oldukça fazladır.Bu boyutu Windows Movie Maker,Sony Vegas Pro, vb programlarla düşürebilirsiniz.Gedikoglu yazdı:Fraps çekim için en uygunudur fakat yok ben yapamıyorum, boyutları küçültemiyorum falan dersen Camstudio, Bandicam gibi programları kullanabilirsin. Yine de Fraps en iyisidir diye düşünüyorum.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Fraps benim gördüğüm kadarı ile kaliteli bir program.İmzamda bulunan videoyu da fraps ile çektiğim görüntülerden oluşturdum.Yüksek boyutlu çekiyor ama HD olarak
daha sonra Windows Movie Maker ile görüntüyü açıp tekrardan farklı kaydet diyerek dosya formatını değiştrebiliyorsun bu sayede 4-5 Gb lık video 250 300 mb a kadar düşüyor.Görüntü kalitesi düşüyor ancak bazı şeylerden feda etmen lazım 
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Windows Movie Makerda görüntü kalitesi düşüyor fakat Sony Vegas,Ulead Video Studio gibi programlarla hem boyutu düşürebilirsiniz hemde HD video oluşturabilirsiniz.Tabi kullanımı zordur videoyu HD yapmak dışında şahsen bende pek kullanmasını bilmiyorumORHANBEY yazdı:Fraps benim gördüğüm kadarı ile kaliteli bir program.İmzamda bulunan videoyu da fraps ile çektiğim görüntülerden oluşturdum.Yüksek boyutlu çekiyor ama HD olarakdaha sonra Windows Movie Maker ile görüntüyü açıp tekrardan farklı kaydet diyerek dosya formatını değiştrebiliyorsun bu sayede 4-5 Gb lık video 250 300 mb a kadar düşüyor.Görüntü kalitesi düşüyor ancak bazı şeylerden feda etmen lazım
http://www.youtube.com/watch?v=lV81Pmv6O8s