SINIRSIZ VİDEO ÇEKME

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

SINIRSIZ VİDEO ÇEKME

Mesaj gönderen vengeance »

merhaba arkadaşlar

frapsın 30 sn lik video çekimi olduğundan dolayı işe yaramıyor süresiz video çeken bir program biliyormusuz biliyorsanız linkini atarmısınız
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: SINIRSIZ VİDEO ÇEKME

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Fraps' la sınırsız çekim yaparsın.
Bu linkten indir(viewtopic.php?f=59&t=81918&)
Daha sonra bu ayarları yap;
Resim
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Fraps uzun süreli video çekimi için pek uygun bir program değil. Çekilen videonun boyutu yüksek oluyor. Geniş bir depolama alanının olması gerek.
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brkcm »

converter programları ile video kalitesini düşürebilirsin tabi boyutuda
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
hasanberk98
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Akifler

Mesaj gönderen hasanberk98 »

Hypercam 2 Süper Kardeş Hemde Sadece Ekranın İstediğin Yerlerini Çekıyorsun Kullanmaısını Tamamen Çözmek 15 dk Çözemessen Yardımcı Oluruz Hemde Küçük Boyutlu Çekıyor Fakat Hızlı Gösterim Çekıyor !
Resim
Bencede[TIKLAMA]

[DHTUBE=ov4e5o6]ov4e5o6[DHTUBE=]
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Fraps çekim için en uygunudur fakat yok ben yapamıyorum, boyutları küçültemiyorum falan dersen Camstudio, Bandicam gibi programları kullanabilirsin. Yine de Fraps en iyisidir diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Gedikoglu yazdı:Fraps çekim için en uygunudur fakat yok ben yapamıyorum, boyutları küçültemiyorum falan dersen Camstudio, Bandicam gibi programları kullanabilirsin. Yine de Fraps en iyisidir diye düşünüyorum.
Evet fraps çekme ve görüntü kalitesi olarak iyidir.Frapsın deneme sürümlerinde 30 saniyelik çekme limiti vardır.Tam(Full) Sürümlerde sınırsız video çekebilirsiniz.Bu arada frapsla çekilen videoların boyutu oldukça fazladır.Bu boyutu Windows Movie Maker,Sony Vegas Pro, vb programlarla düşürebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Fraps benim gördüğüm kadarı ile kaliteli bir program.İmzamda bulunan videoyu da fraps ile çektiğim görüntülerden oluşturdum.Yüksek boyutlu çekiyor ama HD olarak :) daha sonra Windows Movie Maker ile görüntüyü açıp tekrardan farklı kaydet diyerek dosya formatını değiştrebiliyorsun bu sayede 4-5 Gb lık video 250 300 mb a kadar düşüyor.Görüntü kalitesi düşüyor ancak bazı şeylerden feda etmen lazım :)
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

ORHANBEY yazdı:Fraps benim gördüğüm kadarı ile kaliteli bir program.İmzamda bulunan videoyu da fraps ile çektiğim görüntülerden oluşturdum.Yüksek boyutlu çekiyor ama HD olarak :) daha sonra Windows Movie Maker ile görüntüyü açıp tekrardan farklı kaydet diyerek dosya formatını değiştrebiliyorsun bu sayede 4-5 Gb lık video 250 300 mb a kadar düşüyor.Görüntü kalitesi düşüyor ancak bazı şeylerden feda etmen lazım :)
Windows Movie Makerda görüntü kalitesi düşüyor fakat Sony Vegas,Ulead Video Studio gibi programlarla hem boyutu düşürebilirsiniz hemde HD video oluşturabilirsiniz.Tabi kullanımı zordur videoyu HD yapmak dışında şahsen bende pek kullanmasını bilmiyorum :D bu da oyundan frapsla çekip HD yaptığım video

http://www.youtube.com/watch?v=lV81Pmv6O8s

“Genel Etkileşim” sayfasına dön