Sizce de biraz garip değil mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GoodByeKisS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Veda

Sizce de biraz garip değil mi ?

Mesaj gönderen GoodByeKisS »

ÜyelikAl ' dan devamlı Akçe olsun Plus paket olsun alışveriş yapıyorum ancak buluşmada gerçekleşecek indirimlerden bir gariplik olduğunu düşünüyorum..

3 Aylık Çemberlitaş Plus Paket + Lonca Lisansı ; 20 Tl fiyata sunulmuş ve Kasa Erişimiyle + 5 Kodları ' da Ayrı ayrı 10 TL fiyata tabi tutulmuş..

Normalde ÜyelikAl ' da Çemberlitaş Paket + Lonca Lisansı + Kasa Erişimi + (+) 5 kod ' ların tamamı 30 TL diye hatırlatmak istedim amacım yönetimi yermek değil sadece ilgi çekmek..

iyi Forumlar..
GoodByeKisS ( Ahixrocker )
uykugeReksiz ( Vazgeçgönlüm )
eLvedaÖpücüğü ( Linkinpark )
GoodNightKisS

Melankolik Müzikler Youtube Kanalı

"Veda" etmek gerekir bazen daha fazla yormadan..
Kullanıcı avatarı
FurkanMert
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Sizce de biraz garip değil mi ?

Mesaj gönderen FurkanMert »

Selamlar.

Buradaki farklılık, "İKV Çemberlitaş Kutu"'nun içeriklerinin ayrı ayrı satılmasıdır.

Örnek olarak sadece kasa erişimi almak isteyen bir kişi, 30 TL verip yeni bir kutu almak yerine, sadece ihtiyacı olan Kasa Erişimi ürününe 10 TL vererek sahip olabilir.

İyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
SoulKitchen
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: HÜR

Mesaj gönderen SoulKitchen »

Aslında benim şaşırdığım nokta Üyelik Al Özel Paketinde verilecek olan şaheserin 20 TL gibi fahiş bir rakama denk gelecek olması. Bu paketin fazla rağbet görmeyeceği düşüncesindeyim.
Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

SoulKitchen yazdı:Aslında benim şaşırdığım nokta Üyelik Al Özel Paketinde verilecek olan şaheserin 20 TL gibi fahiş bir rakama denk gelecek olması. Bu paketin fazla rağbet görmeyeceği düşüncesindeyim.
Katılıyorum sana . İsim değiştirme ilk geldiğinde makul bir fiyattı fakat bu takı gerçekten şaşırttı, almak istediğim takıya kavuşacağım derken bu rakam caydırıcı oldu. Bu paraya o takıyı almış olsam suan ki durumdan daha üzgün ve şikayetçi olurdum.
Kullanıcı avatarı
Excalibor
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Excalibor »

Bu 20 TL ile alınan şaheser takı + 1100 akçe sadece fuara mahsus bir paket mi ? Sadece fuardan mı alabiliriz banka yoluylada alabiliyormuyuz bilgisi olan
WioExCaLiBoR Daykwolker SpLeNDoR
Kullanıcı avatarı
SoulKitchen
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: HÜR

Mesaj gönderen SoulKitchen »

Excalibor yazdı:Bu 20 TL ile alınan şaheser takı + 1100 akçe sadece fuara mahsus bir paket mi ? Sadece fuardan mı alabiliriz banka yoluylada alabiliyormuyuz bilgisi olan
30 TL verip 1100 akçe + Şaheser Takı sahibi olabiliyorsun. Bu buluşmaya katılanlara özel. Buluşmaya katılamazsan alamıyorsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Neowin »

sıgnak ve mıgrat geldıgı gunden berı evo kolyem bır turlu dusmuyor carım cemberlı tas full ve sıgnak mıgratan sadece evo kolyesı eksık malatyada okuyorum bulusmaya gıtmek 140 tl sadece yol parası 30 tl ye de paketı aldım 30 tlde oyle harcadım 200 tl evo kolyenın kabaca malıyetı :) bırsey demıyorum ıns yerıne ulasmıstır msj ;)
NeoWIN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön