TANK

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Qeesh
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

TANK

Mesaj gönderen Qeesh »

Merhabalar şimdiye kadar büyücü ve şifacı oynadım hemen hemende kenan junon çt itemleri full şimdide savaşçı açmayı düşünüyorum sadece tank olucam sorcağım şu nakitte sorunum yok hangi tank itemleri alıp kenandan junondan hangi şaheserleri alıp x ve stuya geçmeliyim ve gaffar için ne yapmalıyım az çok bilsemde tam olarak bilgilenmek istiyorum ben şimdilik çarımı kasmaya başladı 1-2 güne 49 yaparım farabi shen kuo papağan aldım onu parlatıcam başka hangi itemleri almalıyım nasıl ilerlemeliyim şimdiden yardımcı olucaklar için teşekkürler :)

Son sorum bıçak sırtı kılıç basabilcek kadar nakitim mevcut sizce basmalımıyım yoksa parayı tanka harcayıp düşürmelimiyim ?
Kullanıcı avatarı
Schzanger
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Biz Size Yeteriz

Re: TANK

Mesaj gönderen Schzanger »

Öncelikle zırhını 75 yapmalısın. 3 parça Solucan efsunlu item giyersen 75 olur. Kenan ve Junon için elektrik direncini 1000 lemen lazım. Dirençlerinin 240 ının elektriğe ver. 400 de şifacıdan direnç gelir 640 etti. Shen iksir iç 640+302 1 parça da Farabi Shen eşya alırsan direncin 1002 olur. Junon ve Kenan için ideal bir tanksın. Çemberli için de Kenan ve Junondan itemlerini çıkar. Tank birisinden yardım al. Çemberlitaş hakkında pek bir bilgim yok. İnsallah yardımcı olmusumdur.
GöNLüYoRGuN
Voys
QuALiTyxAeRoLiTe
ııHERAıı
LasTCoRLeONe
Handbrake
Halown

<Biz Size Yeteriz>
Derdi olan varsa simdi konussun...

“Savaşçı” sayfasına dön