Şans sistemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Şans sistemi

Mesaj gönderen Gerrard8 »

Şimdi 2+2+2 girmemizi öneriyo gm ler ben tankım 4 fizik 1 şifa 1 tank gaffara gidiyorum yine item düşmüyor loncada arttırıcı var kutu var plus var düşmüyor düşmüyor bu sevdiğimin şans sistemi yüzündende oyunu bırakıyorum dönermiyim orası belli olmaz ancak bi çözüm bulmanız şart herkes konu açıp söylüyor şifacı (cok yakın arkadaşım) adam üstünü dizdi la nerdeyse onun adına mutluyum ancak onun üstünü dizmesi uyanmamı sağladı tankken düşmemesi işin en garip yani çt 8 e girdim arkadaş karakter ismi StevenGerrard belki şanslı gelir diye başı verdi cıktık yine (çt öncesi abdestte almıstım) sanırım bu kadar yeter kimseyi sıkmak istemiyorum

özet:böyle şans sistemini seveyim
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Şans sistemi

güncellerim arkadaş
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

ben şahitiyim adamla 10 gere gaffar kesitk tam 8 inde hidrayla bıçak pant attı taş kanat pant bile vermedi :D
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
xCENTERx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xCENTERx »

Grup Bölgeleri tamamiyle şans işidir. Sıkılmadan, bölge atmaya devam edersen bir yerden sonra şansını kırarsın. Emin ol senden çok daha şanssızları var. :)
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.
Resim
Yusuf
Kullanıcı avatarı
mescan53
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mescan53 »

Merhaba ;

Bu Konu ile İlgili Sıkıntı Çeken , Şikayetci Olan Tanıdık tanımadık Bir Sürü Arkadas var .
Bende Bu konuda Mağdurum. Nuc Yüzük ve Fundi Kolye Düşmüyor. Böyle arkadasları Şu Konu hakkında bilinçlendirip , Toplu halde Öneride Bulunursak , Yönetimin Buna kayıtsız kalmayacagını düşünüyorum.

Konuya Şuradan Bakabilirsiniz.
http://212.175.12.108/viewtopic.php?f=4 ... 91b66947d0

Viya Buna benzer Konular forumda Mevcut

İyi Forumlar. ;) :!:
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

Resim
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

xCENTERx yazdı:Grup Bölgeleri tamamiyle şans işidir. Sıkılmadan, bölge atmaya devam edersen bir yerden sonra şansını kırarsın. Emin ol senden çok daha şanssızları var. :)
o dediklerin 4-5 büyücüyle giriyolar ben tek savascıyım grupta yine attım yine boş kk iksirlerim bitince bırakacam ugrasamam
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Gerrard8 yazdı:
xCENTERx yazdı:Grup Bölgeleri tamamiyle şans işidir. Sıkılmadan, bölge atmaya devam edersen bir yerden sonra şansını kırarsın. Emin ol senden çok daha şanssızları var. :)
o dediklerin 4-5 büyücüyle giriyolar ben tek savascıyım grupta yine attım yine boş kk iksirlerim bitince bırakacam ugrasamam
Biz 3 arkadaş hep girioyruz bolgelere bunla 20 30 kere şifayla 4 kere kestik şifa 2 ceket 1 pant aldı bu hiç bi şey alamayınca bence haklıda ben de 6 aydır kıyamet pant alamıyorum mahalsef
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Neowin »

Gerrard8 yazdı:Şimdi 2+2+2 girmemizi öneriyo gm ler ben tankım 4 fizik 1 şifa 1 tank gaffara gidiyorum yine item düşmüyor loncada arttırıcı var kutu var plus var düşmüyor düşmüyor bu sevdiğimin şans sistemi yüzündende oyunu bırakıyorum dönermiyim orası belli olmaz ancak bi çözüm bulmanız şart herkes konu açıp söylüyor şifacı (cok yakın arkadaşım) adam üstünü dizdi la nerdeyse onun adına mutluyum ancak onun üstünü dizmesi uyanmamı sağladı tankken düşmemesi işin en garip yani çt 8 e girdim arkadaş karakter ismi StevenGerrard belki şanslı gelir diye başı verdi cıktık yine (çt öncesi abdestte almıstım) sanırım bu kadar yeter kimseyi sıkmak istemiyorum

özet:böyle şans sistemini seveyim

abdestsiz gırmeyı dene :D şaka bır yana dostum ıtem dusurmek ıcın gırersen dusmuyor yardım ıcın gıtcen :)
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YineLokal »

Şansı kırana kadar bilgisayar başında otursun sosyal hayat dersler taban yapsın.Sonra o şans düzelse neye yarar ?
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Şans işi belli olmuyor.Benim attığı stu kaç oldu bilmiyorum 4 tane zırh düşürdüm ancak hiç eldiven düşüremedim 1 tane bile (cehenneme razıyım :)) gel gelelim bazı kişiler ilk girişte 5.ci girişte alabiliyorlar.Sabretmeni öneririm

“Genel Etkileşim” sayfasına dön