İz bırakan oyunculardan bir kaçını yazmamı isterseniz, oynadığım zamanlar benim arkadaşım olan herkes oyunun demirbaşlarındandı.
IIxYAVUZxII, McCaGLaR, IYORGE, FENOMEN, BaTTaLGaZi, ogezen, RADQN, aklıma daha gelmiyor uzun zaman oldu
XxxChesTeRxxX yazdı:ZULFİKAR'ın şifacısı yanlış hatırlamıyorsam Shefa'ydıElektrik direnci 1000 di ozamanda 49 zamanıydı herkes elektrik olduğu için zor kesilen bir şifacıydı
Buz ve elektriğinide 1000 liyordu kimse kesemiyordu onu savaşcılar hariç
![]()
Bıraktı oyunu.Neowin yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:ZULFİKAR'ın şifacısı yanlış hatırlamıyorsam Shefa'ydıElektrik direnci 1000 di ozamanda 49 zamanıydı herkes elektrik olduğu için zor kesilen bir şifacıydı
![]()
49 un baslarında oyna ara vermıstım sonra geldıgımdede hıc gormedım suan oynuyormu bılmıyorum ama cok ıyı bır ablamızdı.
XxxChesTeRxxX yazdı:Bıraktı oyunu.Neowin yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:ZULFİKAR'ın şifacısı yanlış hatırlamıyorsam Shefa'ydıElektrik direnci 1000 di ozamanda 49 zamanıydı herkes elektrik olduğu için zor kesilen bir şifacıydı
![]()
49 un baslarında oyna ara vermıstım sonra geldıgımdede hıc gormedım suan oynuyormu bılmıyorum ama cok ıyı bır ablamızdı.
:lol:Voyant yazdı: Bak sen şu Sirkots'un yaptıklarına