Çemberlitaş için hasarlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xesinti
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Yok

Çemberlitaş için hasarlar

Mesaj gönderen xesinti »

Çemberlitaş için bir büyücün MİNİMUM hasarları kaç olmalıdır en güçsüz bosstan başlayarak
Esinti [Ejder Asa (^)]
Ainiann

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Çemberlitaş için hasarlar

Mesaj gönderen YineLokal »

xesinti yazdı:Çemberlitaş için bir büyücün MİNİMUM hasarları kaç olmalıdır en güçsüz bosstan başlayarak

Yaptığım belki yanlış ama şöyle söyleyeyim.Bazen Kenan için 1500 hasarlı büyücüleri çevirdiğim oluyor.Gerisini sen düşün.
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

İşte bu zihniyet oyunda var olduğu sürece korkarım sunucu yoğunluğu tenhanın ötesine geçmeyecektir.Bazılarınız şahesersiz kenana girdiği zamanları unutuyor sanırım.Ben 1500 fiziğim varken x, stu hatta bazen gaffar dahi atıyordum.Şimdi 2200 den fazla fiziğim var.Zamanında senin gibi hasarımı beğenmeyip gruba almayanları tek tek yazdım.Şimdi çağırdıklarında ben onların grubuna girmiyorum.Unutma bugün grubuna almadığın adama yarın muhtaç kalabilirsin ;) Şu Mevlana Asayı da üret artık istersen ha :)
Resim
Kullanıcı avatarı
TomRiddLe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TomRiddLe »

Bence Şu Oyunda Çevre Çok Önemli , Gözlemlediğim Kadarı ile Adamın Eline Bilge Asası vb, Asalar Var Onunla Gaffara Giriyor Tanıdıkları Olduğu İçin Yani Gerisini Siz Düşünün ;)
Resim

Ne Mutlu Türk'üm Diyene . . . !
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

TomRiddLe yazdı:Bence Şu Oyunda Çevre Çok Önemli , Gözlemlediğim Kadarı ile Adamın Eline Bilge Asası vb, Asalar Var Onunla Gaffara Giriyor Tanıdıkları Olduğu İçin Yani Gerisini Siz Düşünün ;)
:arrow: ;) şahsen tanıdık olmayan adamlarla 2000+ grup olmadan girmem fakat tanıdık olsun hasar 500 olsun soeun değil ;)
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YineLokal »

CARMENTA yazdı:İşte bu zihniyet oyunda var olduğu sürece korkarım sunucu yoğunluğu tenhanın ötesine geçmeyecektir.Bazılarınız şahesersiz kenana girdiği zamanları unutuyor sanırım.Ben 1500 fiziğim varken x, stu hatta bazen gaffar dahi atıyordum.Şimdi 2200 den fazla fiziğim var.Zamanında senin gibi hasarımı beğenmeyip gruba almayanları tek tek yazdım.Şimdi çağırdıklarında ben onların grubuna girmiyorum.Unutma bugün grubuna almadığın adama yarın muhtaç kalabilirsin ;) Şu Mevlana Asayı da üret artık istersen ha :)

Üretmekten yana değilim. :) Ha 1500 hasarlıları çevirdiğim oluyor fakat 800 hasarlı aldığım zamanlar daha çok.Benim orada asıl demek istediğim kendi oyun stilini nasıl lanse etmesi gerektiğiydi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön