Çemberlitaş için hasarlar
Çemberlitaş için hasarlar
Çemberlitaş için bir büyücün MİNİMUM hasarları kaç olmalıdır en güçsüz bosstan başlayarak
Esinti [Ejder Asa (^)]
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
Ainiann
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
Re: Çemberlitaş için hasarlar
xesinti yazdı:Çemberlitaş için bir büyücün MİNİMUM hasarları kaç olmalıdır en güçsüz bosstan başlayarak
Yaptığım belki yanlış ama şöyle söyleyeyim.Bazen Kenan için 1500 hasarlı büyücüleri çevirdiğim oluyor.Gerisini sen düşün.
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
İşte bu zihniyet oyunda var olduğu sürece korkarım sunucu yoğunluğu tenhanın ötesine geçmeyecektir.Bazılarınız şahesersiz kenana girdiği zamanları unutuyor sanırım.Ben 1500 fiziğim varken x, stu hatta bazen gaffar dahi atıyordum.Şimdi 2200 den fazla fiziğim var.Zamanında senin gibi hasarımı beğenmeyip gruba almayanları tek tek yazdım.Şimdi çağırdıklarında ben onların grubuna girmiyorum.Unutma bugün grubuna almadığın adama yarın muhtaç kalabilirsin
Şu Mevlana Asayı da üret artık istersen ha 

Bence Şu Oyunda Çevre Çok Önemli , Gözlemlediğim Kadarı ile Adamın Eline Bilge Asası vb, Asalar Var Onunla Gaffara Giriyor Tanıdıkları Olduğu İçin Yani Gerisini Siz Düşünün

Ne Mutlu Türk'üm Diyene . . . !
:arrow:TomRiddLe yazdı:Bence Şu Oyunda Çevre Çok Önemli , Gözlemlediğim Kadarı ile Adamın Eline Bilge Asası vb, Asalar Var Onunla Gaffara Giriyor Tanıdıkları Olduğu İçin Yani Gerisini Siz Düşünün![]()
CARMENTA yazdı:İşte bu zihniyet oyunda var olduğu sürece korkarım sunucu yoğunluğu tenhanın ötesine geçmeyecektir.Bazılarınız şahesersiz kenana girdiği zamanları unutuyor sanırım.Ben 1500 fiziğim varken x, stu hatta bazen gaffar dahi atıyordum.Şimdi 2200 den fazla fiziğim var.Zamanında senin gibi hasarımı beğenmeyip gruba almayanları tek tek yazdım.Şimdi çağırdıklarında ben onların grubuna girmiyorum.Unutma bugün grubuna almadığın adama yarın muhtaç kalabilirsinŞu Mevlana Asayı da üret artık istersen ha
Üretmekten yana değilim.