Yeter Artık Ya...!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hasanberk98
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Akifler

Yeter Artık Ya...!!!

Mesaj gönderen hasanberk98 »

Ya Eskiden Çevrede Plus Paket Satılırdı Yani Bizim Evimiz Öyle Merkezi Biryerde Olmamasına Rağmen Paket Bulnuruyordu Şimdi Kargoyla Almaya Mecbur Kaldık Şimdi Ben Alcak Durumda Deilim Yani Kargoyla Evime Gelmesi Takdirde Evde Olmama Ailem Laf Edicek Hade Akçe İyi Süper Hoş Bende Kutu Olarak Satılan Herşey Dükkanda Akçeylede Satılmalı Mesela İkv Çemberlitaş Kutu +5 Yetenek Puanı + Lonca Lisansı + 3 Aylık Plus Paket [İçeriğinde Sınırsız Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Toplayıcıları Sıfırlama Vs..]Sonra Şu Son Paket 6.yıl paketi 5000Akçe+3 Aylık Plus Sadece 50 tl ama Dediğim Gibi Kargoyla Alamam Mobil Ödeme İle Alabilirim Koymalılar Bu Paketleri Dükkana Akçe İle Bence Lutfen Bi Cevap Desteklıyorsan En Azından Bi +1 :arrow: :arrow: Yap Desteklemıyorsandan Yorum Beklıyorum

Herşeyi Ayrı Ayrı Koydular Ama Çemberlitaş Kutudaki 55 Liraya Gelıyor Birde Mobil Ödeme 60 Lira 30 lira Oldu 60 lira 65 Lira

Birde Sorum Olucak 6.yıl Paketinin Plus E-pinini Yükleyince Toplayıcıları Sıfırlamadan Faydalanabiliyoruz

Bu Oyunun Alt Yapısı Çok İyi Para Üstüne Herşey Parayla Bİ Çemberlitaş Zırh İle Silah Üretemessin İllaki Sıfırlamak Gerekicek Çünkü Toplayıcılar 49 zırhçı 49 silahtar olmuyor Tamam Anlıyoruz Herşey Para Ama Yeterli İlgiyi Gösterin Ben Birşey Demıyorum Parayı Severek Veriyorum Millet Sms Paketi Yapıyor Ben Akçe Alıyorum Oyuna Katkım Oluyor sorun Yok Ama Gerekli İlgi Olmalı Lutfen

Saygılarımla.....!!!! :arrow: :arrow:
Resim
Bencede[TIKLAMA]

[DHTUBE=ov4e5o6]ov4e5o6[DHTUBE=]
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeter Artık Ya...!!!

Mesaj gönderen ibrahimking »

mobil ödeme firmaları sıkıntı çıkarıyor sanırım bu sebeple şu ana kadar oynadıgım hiç bir oyunda mobil ödeme ucuz olmadı.aynı zamanda bazı itemleri de mobillse kimse satmadı.ama ikv farklı olabilir şuan ttnet bünyesinde bir oyun ve yanlış hatırlamıyorsam avea ve ttnet ilişkili.başlangıç olarak avea üzerinden kutu epini ve plus satımı daha sonra diğer hatlarla yapılabilir.50 yerine 55 (e pin onay mesajı falan filan operatör ücretleri komisyonu dahil diyelim ) olsun yine razıyız ama olsun .arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.eski kutular 20 tlydi, sonradan 15 tl ye kadar çekildi.bütün ttnet bayileri alabiliyordu çünkü sürümü vardı.şimdikiler 50 tl ve 50 tlyi çıkarıp alabilcek kişi sayısı az.o yüzden bayiler getirmeye pek yanaşmıyorlar.kargoda arkadaşla aynı sıkıntıyı yaşamaktan korkuyorum.

ayrıca orda bayide çalışan elemanlar asgari ücretle çalışıyorlar günlükleri 25 tl gibi birşey bir "oyuna" 50 tl gibi bir para verirken utanç hissediyorum resmen.isteyen istediğini tabiki alır buna kimse bişey diyemez ama olayı bu yönle düşününce mobil ödemede bişeyler yapılması oyunculara büyük kolaylık sağlıcaktır bana göre
Kullanıcı avatarı
hasanberk98
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

helvetia yazdı:üyelik alda çemberli taş kutu alırken 2 seçenek var normal kutu ve kargo dahil kutu, kargo dahil kutuyu seçerseniz kargo ile gelir normal kutu alırsanız sadece kodlar geliyor hepsi ayrı ayrı plus paket +5 yetenek ve kasa erişimi.

ciddimisin
Resim
Bencede[TIKLAMA]

Kullanıcı avatarı
hasanberk98
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

helvetia yazdı:üyelik alda çemberli taş kutu alırken 2 seçenek var normal kutu ve kargo dahil kutu, kargo dahil kutuyu seçerseniz kargo ile gelir normal kutu alırsanız sadece kodlar geliyor hepsi ayrı ayrı plus paket +5 yetenek ve kasa erişimi.

Kesin Bilgi Demi Krdş Yanlış Olmasın Birde Kasaya Nasıl Para Yuklucez
Resim
Bencede[TIKLAMA]

Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

hasanberk98 yazdı:

Kesin Bilgi Demi Krdş Yanlış Olmasın Birde Kasaya Nasıl Para Yuklucez
İstersen kargo ile kutu yolluyorlar,istemezsen sadece kodları siteden veriyorlar.PTT ile almak istiyorsan parayı yatırıyorsun onlara para ulaştığında kodlar siteye yükleniyor.Yüklenmese bile mail atıp ödeme yaptığın tarih ve adını soyadını yazarsan en kısa zamanda yüklerler.
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön