Turnuvada Kendıne Guvenen Savaşcılar Konuya Girsin
Re: Turnuvada Kendıne Guvenen Savaşcılar Konuya Girsin
Kendımize guvenıyoruz evet tılsımlara guvenmıyoruz ofans 2 2 var 3 yok bızdede beni tanırsın az buçuk belkı yörukefe Sporter ben diğer turnuvalara katılamamış olabılırım çünkü burda yoktum işlerim vardı ama buna kaç çarla katılacağım ne ben bılıyorum nede siz apo abiyle ws çok denemelerı yaptık her türlü turnuvayı bende terslık olur çarım gırmez yada yenılırsem apo abi kazanır benım düşüncem bu ha dıyosun taktiğinize ters düşer doğal bişey herşey olabılır ama kendıme guvenmekten vazgeçmem

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
bence TheLaZ haklı bir aksilik çıkmassa favorim HepinizeMUCK ama bir aksilik çıkar oyundan filan düşerse turnvua esnasında favorim TheLaZ
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are The Best
Evet Turnuvadaki Favorim Tabiki Ben xBySimoN 
Kendimi Saymassam Rakip olarak Bi emreyi Görüyorum HepinizeMUCK
Emre Kardesimin Bi Sorunu Cıkmassa Tabiki 1. O oLcaktır Eminim : )
Apo Abiye Gelince Rakip Olarak Görmüyorum Abi seni
Kendimi Saymassam Rakip olarak Bi emreyi Görüyorum HepinizeMUCK
Emre Kardesimin Bi Sorunu Cıkmassa Tabiki 1. O oLcaktır Eminim : )
Apo Abiye Gelince Rakip Olarak Görmüyorum Abi seni
Eyw kardeşim apo abiye gelınce oda iyi çalışmalar yaptı haberın olsun çarından canavar çıkabılır 

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
- ozanba9999
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Vuslatt
Apo Abi Candır içindeki canavar uykudan uyandı adam 2 savaşçı birden kesio daha nedim 2side full bıçak adamlar
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Lonca: Lotus
İyi olan değil, şansı yaver giden kazanır.
Etkinlik esnasında hayatının lagını yemeyeceğini kimse garanti edemez bu oyunda. O yüzden bu kadar peşin ve önceden konuşmayın beyler. :lol:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Aynen katılıyorum.XxXszrXxX yazdı:İyi olan değil, şansı yaver giden kazanır.Etkinlik esnasında hayatının lagını yemeyeceğini kimse garanti edemez bu oyunda. O yüzden bu kadar peşin ve önceden konuşmayın beyler. :lol:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- choosens
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Oncelikle bu konuyu acan emre kardesime sevgilerimi iletiyorum lakin unuttu bir seyler var diye dusunuyorum.Cok sevdigim bir deyim var sizlede paylasayim ; Kurt kocayinca cakallara maskara olurmus...! o yuzden emre kardesim sunuda unutmaki her zaman senden daha iyileride vardir.bu konuda sizlere cok seyler kattimi dusunuyorum fakat nedense bole konularda ismimim gecmemesine kirildim evet oyuna malum sebeplerden oturu ara verdim ama bole konularda bu kadar kazanirim gibi kesin yargilara varan,konusan insanlar ben oyunda iken neden bi basari saglayamiyordu (vs gibi). Nese uzatmayalim bi ata sozu ile konuyu kapatayim"Dereyi görmeden,paçayı sıvama"
J.Ö.H Şırnak/Uludere
Choosensxghost
Meran Saygilar ve sevgiler
J.Ö.H Şırnak/Uludere
Choosensxghost
Meran Saygilar ve sevgiler
[ Choosensxghost ] [ GHooST ] [ IıxGHoSTxıI ]

Dursun abi konuyu tekrar tekrar okursan anlayabılırsın ne dediğimi ha bide özelden ulaşırsan anlatacaklarım var sana .

-
- İskele Babası
- Lonca: LoTuS Loncası
Şimdiden savasacak arkadaşlara başarılar. Benim favorim ilk turnuvanın şampiyonu ikinci turnuvanın finalisti (cenazeden dolayı final karşılaşmasına cıkamadı) aLbus yani Mami ...

BoNZaİ
HanımEjderiGetir
HanımKılıcıGetir