siz benle dalga mı geçiyorsunuz !
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Re: siz benle dalga mı geçiyorsunuz !
Tahmini ele geçirme tarihinin ucu çok açık.Daha net bir tarih versen daha kolay ilgilenebilirler umarım.

-
GeCeDuSu
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Gecenin Aydınlığı
Ne prosedürle ilgisi var bu durumun, ne eksik bilgiyle. Bir kardeşimin hesabından 2 nadide eşyası atıldı. 10 gündür aynı durumu yaşıyoruz biz de. Eksik bilgi yok, ısrarla aynı mesajı gönderiyorlar. Daha önce kendi asam için destek istediğimde ilk seferde iade talebiniz kabul edildi dediler, bu sefer yok iletişim kuramadık destekle
Benim tahminim yarı yıl tatili, ekstra yoğunluk var. Gelen taleplere iyi kötü bir cevap vermezlerse tekrar tekrar başvuruyor aynı kişi. Cevapsız bırakmaktansa otomatik olarak aynı mesajı yolluyorlar gibi geliyor bana.
Benim tahminim yarı yıl tatili, ekstra yoğunluk var. Gelen taleplere iyi kötü bir cevap vermezlerse tekrar tekrar başvuruyor aynı kişi. Cevapsız bırakmaktansa otomatik olarak aynı mesajı yolluyorlar gibi geliyor bana.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

sana katılıyorum kardeşim.daha öncede eşya iadesi talebinde bulunmuştum büyücümün ceketiyle ilgili cevap çok daha hızlıydı ve aynı hafta içinde ceketim geri gelmişti.ama 15 tatil değildi o zaman.bende 1 ay önce tekrar girmeye başladım oyuna bi talihsizlik sonucu 2 eşyam kayboldu ama ısrarla eksik bilgi diyorlar o beni üzüyor.yoğunluk varsa sıra bekleyebiirim ama net bi tarih verseler mükemmel olur aslında.çünkü böyle olunca insan kendini kimsesiz hissediyorGeCeDuSu yazdı:Ne prosedürle ilgisi var bu durumun, ne eksik bilgiyle. Bir kardeşimin hesabından 2 nadide eşyası atıldı. 10 gündür aynı durumu yaşıyoruz biz de. Eksik bilgi yok, ısrarla aynı mesajı gönderiyorlar. Daha önce kendi asam için destek istediğimde ilk seferde iade talebiniz kabul edildi dediler, bu sefer yok iletişim kuramadık destekle![]()
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

taa 2011 de düşürmüşüm kesin tarih hatırlamam çok zor zaten silah yukseltmelerden buldum birininn tarihini diğerini de ilk zırhım oluşundan hatırlıyorum. acele olmasına gerek yok zaten tatil bitti ama geri dönülsün tek isteğim
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

geçte olsa eşya iade desteği şuan itibariyle gelmiştir.destek takımına teşekkürler
biz bir ekibiz.
biz bir ekibiz.