[color=#FF0000MERHABA ARKADAŞLAR BEN BÜYÜCÜ ÇARİ AÇACAM ONUN İÇİN SORULARİM OLCAK SİZE
1.İLK LVLER DE KOLAY KASMAK İÇİN (FİZİKSEL BUZ ATEŞ) HASARLARİNDAN HANGİSİNİ KULLANMAM LAZİM
2.DİRENÇ ALANİ VE BÜYÜ BOZMA KASMAK İÇİN UYGUN MUDUR? UYGUNSA KAÇ KAÇ VERMELİ YOKSA HASARLARA Mİ PUAN VERMELİ(FİZİKSEL BUZ ATEŞ ELEKTİRİK)
3. BÜYÜCÜLER İÇİN BÜYÜ HASARİ(ZEHİR) VE BÜYÜ HASARİ(ASİT) HASARLARİ HASAR VERİR Mİ ? YOKSA ÖYLE Bİ BÜYÜ HASARİ OLMADİĞİ İÇİN VERMEZ Mİ ?
4.40 LV OLUNCA YERALTİNDA KASMAK İÇİN 80 PUANİ NASİ KULLANMAM GEREKİR VE 49 KADAR HANGİLERİNE VERMEM LAZİM
5.49 LV OLUNCA 98 PUANİ VS VE KLAN İÇİN NASİL KULLANMAM GEREKİR ?
[NOT:SADECE YETENEKLERİ 40 LV DE VE 49 LV DE SİFİRLAYACAM ONA GÖRE YAZARSANİZ SEVİNİRİM]][/color]
USTA BÜYÜCÜLER YARDİM
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
Re: USTA BÜYÜCÜLER YARDİM
40 lwlde kasmak için Elektrik ve Meteorit sonra konsantrasyon 15 olmalı gerisini 49da bence böle yap Elektrik Ve Buz Direnç kırma alanı 15 Teslayı 5 yap zihin tutulması 15 yap 49 olduğunda güzel büyücü olursun ama üstünü 49da buz ve elektrik dizmelisin güzel bir Büyücü Olursun:D
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
duskFANG Büyü Şifa(1630)
İstersen 40 LWLDE METEORİT VEYA BUZDA YAPABİLİRSİN
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
duskFANG Büyü Şifa(1630)
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Konu Güzel Yalnız Karakter Bölümüne Açılması Gerekiyor Taşınması Yararlı Olur.

Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
Hunxemrehan sana katılıyorum ama ..
Bazı Üye ler Sanki FORUM YÖNETİCİ siymiş gibi yok buraya açsaydın konuyu güzel olurdu , yok isteklerini ikvdestek'e yapmalısın gibi Fikirlerde bulunmasınlar bnce .. Forum Yöneticileri nin işi bu..
Bazı Üye ler Sanki FORUM YÖNETİCİ siymiş gibi yok buraya açsaydın konuyu güzel olurdu , yok isteklerini ikvdestek'e yapmalısın gibi Fikirlerde bulunmasınlar bnce .. Forum Yöneticileri nin işi bu..
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
peki 40 lv de değiştirecem yetenekleri kasmak için 39 lv olunca tmm söyle olsa meteorit 15 bilgisi 15 buz 15 buz bilgisi 15 çember 7 bilgisi 7 büyü bozma 3 direnç alani 1 sizce yeralti hariç diğer bölgelerde işe yarar mi? bu yetenekler yada yeraltinda da
Kardeş hem meteorit hem buz hemde çember mi vericen :lol: :lol: Sakın deneme biLeee :lol:
Al bak sana güzel yetenekler..
15 Buz 15 Buz Bilgi
15 Meteorit 15 Fiziksel Bilgi
15 Direnç Kırma
15 Zihin
2 Tesla
5 Kutup
1 Büyü Bozma
Bence böyle iyidir ..
15 Buz 15 Buz Bilgi
15 Meteorit 15 Fiziksel Bilgi
15 Direnç Kırma
15 Zihin
2 Tesla
5 Kutup
1 Büyü Bozma
Bence böyle iyidir ..
Bana sorarsanız 15ateş 15 bilgisi 15buz 15bilfisi 8meditaston çok vurmak için 30lv de açılan 15tesla 15zihin