Zor Bir Soru Acil Up Up
Zor Bir Soru Acil Up Up
Beyler cümpeten hatirlı aksamlar size bosey sorcamda yaf 3 gundur gözume uyku girmio plusumun bitmesine 2gun kaldı çarımd a su an 1190 akce var 49 lwlim ve bir an once ejder uretmek istiom ALLAH kismtet ederse3 hafta sonra ct kutu alıcam ama aorum su 49 lwlim plus alimmi sadece tek istegim ejder uretip bolge atmak simdiden sagolun var olun
Re: Zor Bir Soru Acil Up Up
Kardesim sagolasın ben dun 60 ejder kk iksir cektim onlari sattıktan sonra bunları aldım 1 liderlik 2 orumcek gozu 1 alex 1 mavi topaz 1 akik iimisuperwomenn yazdı:süren varsa madene oturmayı tercih etmeslisin en uygun artıcıyı al ç.t alana kadar iadere eder seni ganodermaya falan otur en az 4 tane falan çekersin eğer ejder reçetesinde olmayan bişeyler çekersen hemen sat ki kara geçesin ve paran varsa ekmk alıp satmalısın şimdiden k.g sana inş üretirsin
kardes ben 50 tanesiyle takas ettim 1 liderlik 2 orumcek gozu 1 alex 1 mavi topaz 1 akik iyimi geri kalan 10 tanesini 200 binden sattmsuperwomenn yazdı:paşam tanesini kaçtan sattın bide ejder kk yerine shen kara satabilirdin ama senin tercihin alan olamayabilir shne karaya bide değiğim gibi bi çar baştan kas sıkılırım diyorsan maden almaya çekmeye devam..
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Oncelıkle bunun bır oyun oldugunu belırtıyım bır oyun uykunu bıle kacırıyorsa gozunde cok buyutmussun ejder uretmen ıcınde maden cekmenı veya car kasıp kadım hıdra pence vb alıp kendıne satıp seklınde uretebılırsın yada kasa erısımın varsa yer altına gır kasana cınden dusen ıtemlerını koy ve madenlerı vek ısportaya satarsan 2 haftada basarsınveRbiYo yazdı:Beyler cümpeten hatirlı aksamlar size bosey sorcamda yaf 3 gundur gözume uyku girmio plusumun bitmesine 2gun kaldı çarımd a su an 1190 akce var 49 lwlim ve bir an once ejder uretmek istiom ALLAH kismtet ederse3 hafta sonra ct kutu alıcam ama aorum su 49 lwlim plus alimmi sadece tek istegim ejder uretip bolge atmak simdiden sagolun var olun