neyi yanlış yapıyorum onu söylesenize 4 kez eşyam yok diye mesaj attım.2 hafta oldu ne istediyseniz yazmışım oraya daha hala aynı mesaj kopy paste yapmak ne oluyor.
Talep Tarihi : 28.01.2013 17:45:12
Bildirim Tipi : Eşya İade Başvurusu
Sunucu : Kuklaci
Karakter Adı : İbrahimking
Yanıt :
Merhaba,
Eşya iade desteği alabilmeniz için aşağıdaki bilgileri göndermelisiniz.
Karakter Adı(Değiştiyse önceki adları):
Sunucu:
Yanlışlıkla atılan/satılan eşya tam adı:
Yanlışlıkla atılan/satılan eşyanın tahmini ele geçme tarihi:
Yanlışlıkla atılan/satılan eşyanın tahmini kaybolma tarihi:
Not: Silinen ve OOK'lere satılan şaheser, nadide ve çift efsunlu eşyalar iade edilmektedir.Materyal,para ve OOK'lere satılan klan gözlükleri gibi ürünlere iade desteği verilememektedir.
Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.
Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.
IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
Talebiniz :
aynı karakterim 2 tane eşya kaybı yaşadı. karakter adı : İbrahimking sunucu : KUKLACI eşya adı : farabi modeli ^farabi modeli halit germenç icadı 42 level tesla tabancası ( sarı renkten turuncu yapıldı ) tahmini ele geçirme : nisan yada temmuz 2011 tahmini atılma satılma : 16,17 yada 18 ocak 2013 eşya adı : evocatinin koruması gece zırhı tahmini ele geçirme : temmuz 2011 tahmini atılma : 16, 17 yada 18 ocak 2013 saygılar
siz benle dalga mı geçiyorsunuz !
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

Re: siz benle dalga mı geçiyorsunuz !
herşey tamı tamına eksiksiz.istediginiz zaman akçe satıyormuş falan filan diye loglara girip adamların tüm mesajlarına hareketlerine yüklemelerine bakabiliyorsunuz.neden şimdi o desteği vermiyorsunuz anlamıyorum 15 tatilde girelim stress atalım diye oyuna geldim. 1 haftam gitti zaten.yanlış bişey yazıyosa söyleyin şöyle düzeltilcek diye.desteke nerde yanlış yaptım diye mesaj atıyorum dediği şey mesaja cevap vermeyin yenisini gönderin yenisini yazıyorum yine aynı copy paste yeter ya bıktım kardeşim.şurayı dikkatlice okuyun allahınızı severseniz
karakter adı değişmedi hiç sunucu adını yazdım. eşyanın kaybolma tarihini ele gerirme tarihini yazdım daha ne yapayım.
karakter adı değişmedi hiç sunucu adını yazdım. eşyanın kaybolma tarihini ele gerirme tarihini yazdım daha ne yapayım.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Sizin yolladığınız iade talebine ek olarak destek ekibinin ilk mesajınıza binaen attığı cevap belirttiğiniz gibidir. Eşya iade sistemi belirli prosedürler göz önünde tutularak yürümektedir. Sizlerin çokça bildirim atması iadenizi hızlandırmayacak bunun aksine o departmanda karışıklığa yol açacaktır. Lütfen destek sisteminin sizden talep ettiği şekilde 1 adet bildirim yollayınız ve ardından beklemede kalınız.
İyi eğlenceler.
Sizin yolladığınız iade talebine ek olarak destek ekibinin ilk mesajınıza binaen attığı cevap belirttiğiniz gibidir. Eşya iade sistemi belirli prosedürler göz önünde tutularak yürümektedir. Sizlerin çokça bildirim atması iadenizi hızlandırmayacak bunun aksine o departmanda karışıklığa yol açacaktır. Lütfen destek sisteminin sizden talep ettiği şekilde 1 adet bildirim yollayınız ve ardından beklemede kalınız.
İyi eğlenceler.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

güzel kardeşim ilk attığım mesajda şu gün şu 2 eşyam kayboldu dedim.
gelen mesaj Eşya iade desteği alabilmeniz için aşağıdaki bilgileri göndermelisiniz.
Sunucu:
Not: Silinen ve OOK'lere satılan şaheser, nadide ve çift efsunlu eşyalar iade edilmektedir.Materyal,para ve OOK'lere satılan klan gözlükleri gibi ürünlere iade desteği verilememektedir.
Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.
IKV Destek Takımı
hak verdim tabiki 2. mesajı attım bunlara dikkat ederek.e postayı cevaplamışım. lütfen iletişim destek bölümünden yollayın dediler.
tamam yine size hak veriyorum prosedür böyleyse öyle yaparım.
yukardaki cevabın aynısını aldım.
3. mesajı eksiksiz herşey dahil yolladım yine aynı cevabı aldım ve hafta sonu
4. mesajımı attım.bunda yukardada gördüğünüz üzere evocatinin koruması gece zırhı ve farabi farabi modeli şeklinde hiç bir şekilde kısaltma kullanmadan gayet açık bir biçimde derdimi anlatmaya çalıştım.
gelen cevap hala aynı.
ben 4 tane mesajı ardıardına atmadım.demeye çalıştığım şu
ben 1. mesajı geçen hafta cumartesi attım cevap olumsuz geldi 2. yi attım tekrar olumsuz geldi 3. yü attım tekrar olumsuz geldi 4. attım tekrar olumsuz geldi.benim anlamak istedigim neden eşya talebim kabul edilmiyor.1 ayı geçince verilmiyor diye biliyorum 2 hafta oldu.derdim o benım
gelen mesaj Eşya iade desteği alabilmeniz için aşağıdaki bilgileri göndermelisiniz.
Sunucu:
IKV Destek Takımı
hak verdim tabiki 2. mesajı attım bunlara dikkat ederek.e postayı cevaplamışım. lütfen iletişim destek bölümünden yollayın dediler.
tamam yine size hak veriyorum prosedür böyleyse öyle yaparım.
yukardaki cevabın aynısını aldım.
3. mesajı eksiksiz herşey dahil yolladım yine aynı cevabı aldım ve hafta sonu
4. mesajımı attım.bunda yukardada gördüğünüz üzere evocatinin koruması gece zırhı ve farabi farabi modeli şeklinde hiç bir şekilde kısaltma kullanmadan gayet açık bir biçimde derdimi anlatmaya çalıştım.
gelen cevap hala aynı.
ben 4 tane mesajı ardıardına atmadım.demeye çalıştığım şu
ben 1. mesajı geçen hafta cumartesi attım cevap olumsuz geldi 2. yi attım tekrar olumsuz geldi 3. yü attım tekrar olumsuz geldi 4. attım tekrar olumsuz geldi.benim anlamak istedigim neden eşya talebim kabul edilmiyor.1 ayı geçince verilmiyor diye biliyorum 2 hafta oldu.derdim o benım
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Ben 2 3yıl once Ejder asamı kaybetmiştim nerdeyse 2 3 ay bekledim üstüne üstlük junondayken sebebsiz yere oyundan dusmustum girdimde ejder yoktu kendim de atmamısıtm sen 2 3 hafta olan haline şukret
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

hayır ben mesajı atıyorum cevap
lütfen aşağıdaki bilgileri eksiksiz yollayın oluyor.allah aşkına ilk mesajda yukardaki bilgilerden hangisi eksik vallahi deliricem.
lütfen aşağıdaki bilgileri eksiksiz yollayın oluyor.allah aşkına ilk mesajda yukardaki bilgilerden hangisi eksik vallahi deliricem.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

şuan tek istediğim şey şu alttaki mesajım doğru değil mi eşya kurtarımı için
yanlış ise düzeltmem yada eklemem gereken şeyi yazsın bir yetkili
aynı karakterim 2 tane eşya kaybı yaşadı. karakter adı : İbrahimking sunucu : KUKLACI eşya adı : farabi modeli ^farabi modeli halit germenç icadı 42 level tesla tabancası ( sarı renkten turuncu yapıldı ) tahmini ele geçirme : nisan yada temmuz 2011 tahmini atılma satılma : 16,17 yada 18 ocak 2013 eşya adı : evocatinin koruması gece zırhı tahmini ele geçirme : temmuz 2011 tahmini atılma : 16, 17 yada 18 ocak 2013
orda ne gerekiyosa yazdım ama hala olumsuz hala olumsuz.tek isteğim nerenin yanlış oldugunu bi yetkilinin söylemesi
yanlış ise düzeltmem yada eklemem gereken şeyi yazsın bir yetkili
aynı karakterim 2 tane eşya kaybı yaşadı. karakter adı : İbrahimking sunucu : KUKLACI eşya adı : farabi modeli ^farabi modeli halit germenç icadı 42 level tesla tabancası ( sarı renkten turuncu yapıldı ) tahmini ele geçirme : nisan yada temmuz 2011 tahmini atılma satılma : 16,17 yada 18 ocak 2013 eşya adı : evocatinin koruması gece zırhı tahmini ele geçirme : temmuz 2011 tahmini atılma : 16, 17 yada 18 ocak 2013
orda ne gerekiyosa yazdım ama hala olumsuz hala olumsuz.tek isteğim nerenin yanlış oldugunu bi yetkilinin söylemesi
-
riseofturk
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
lutfen....
acaba ayıyıyı ındırıme sokarmsıınz lutfen ındırım yaparsanız hmn cekıcemm... nlolursunz?? teşekkurler
Re: lutfen....
yanlış yerdesin biraderriseofturk yazdı:acaba ayıyıyı ındırıme sokarmsıınz lutfen ındırım yaparsanız hmn cekıcemm... nlolursunz?? teşekkurler