bir yardım eli
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
bir yardım eli
3 senedir oynuyorum şu oyunu ama hep bir gruplaşma var arkaşalar millet hep dışlıyor artık yapmayın şunu yeniliklere açık olunda bizde gelelim 3 yıl oldu şu oyunda 1 tane arkadaşım yok... :? :|
Re: bir yardım eli
asosyalsin o zaman kardeşim
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Sanal ortama sosyallik diyorsan sen asosyalsin arkadaşımGerrard8 yazdı:asosyalsin o zaman kardeşim
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
:arrow:Sagopakajmeran yazdı:Sanal ortama sosyallik diyorsan sen asosyalsin arkadaşımGerrard8 yazdı:asosyalsin o zaman kardeşim
o zaman hepimiz asosyaliz asosyal bir ortamda asosyal arkadaş edinememekte asosyallik değilmidirSagopakajmeran yazdı:Sanal ortama sosyallik diyorsan sen asosyalsin arkadaşımGerrard8 yazdı:asosyalsin o zaman kardeşim
- hasanberk98
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Akifler
Gerrard8 yazdı:o zaman hepimiz asosyaliz asosyal bir ortamda asosyal arkadaş edinememekte asosyallik değilmidirSagopakajmeran yazdı:Sanal ortama sosyallik diyorsan sen asosyalsin arkadaşımGerrard8 yazdı:asosyalsin o zaman kardeşim
Tekerleme Gibi Olmuş
- hasanberk98
- İri Fare Avcısı
Gerrard8 yazdı:o zaman hepimiz asosyaliz asosyal bir ortamda asosyal arkadaş edinememekte asosyallik değilmidirSagopakajmeran yazdı:Sanal ortama sosyallik diyorsan sen asosyalsin arkadaşımGerrard8 yazdı:asosyalsin o zaman kardeşim
Tekerleme Gibi Olmuş
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
bir asosyal bir asosyale gel beraber bir sosyal olalım demişhasanberk98 yazdı:Gerrard8 yazdı:o zaman hepimiz asosyaliz asosyal bir ortamda asosyal arkadaş edinememekte asosyallik değilmidirSagopakajmeran yazdı:Sanal ortama sosyallik diyorsan sen asosyalsin arkadaşımGerrard8 yazdı:asosyalsin o zaman kardeşim
Tekerleme Gibi Olmuş
al bu asosyalleri, sosyallere götür. sosyaller bu asosyelleri sosyallemezse asosyalleri sosyalletmeden getir.
bu kadar çok yazınca bi süre sonra beyin bloke koyuyor
- hasanberk98
- İri Fare Avcısı
Sagopakajmeran yazdı:bir asosyal bir asosyale gel beraber bir sosyal olalım demişhasanberk98 yazdı:Gerrard8 yazdı:o zaman hepimiz asosyaliz asosyal bir ortamda asosyal arkadaş edinememekte asosyallik değilmidirSagopakajmeran yazdı:Sanal ortama sosyallik diyorsan sen asosyalsin arkadaşımGerrard8 yazdı:asosyalsin o zaman kardeşim
Tekerleme Gibi Olmuş
al bu asosyalleri, sosyallere götür. sosyaller bu asosyelleri sosyallemezse asosyalleri sosyalletmeden getir.
bu kadar çok yazınca bi süre sonra beyin bloke koyuyor
Bloke Olmalı Bencede