SAVASCILARDA BUYU KRITIK NE ISE YARAR ?
SAVASCILARDA BUYU KRITIK NE ISE YARAR ?
Beyler bayanlar Selamun aleykum aksam aksam yatamadim aklimda kalan bi soru var savascilarda buyu kritik ne ise yarar simdiden tesekkurler
- SoulKitchen
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: HÜR
Re: SAVASCILARDA BUYU KRITIK NE ISE YARAR ?
Şöyle açıklayayım;
Büyü Kritik adı üzerinde büyü kullanımında etki eder. Savaşçılar için bu özellik işe yaramamaktadır. Büyücü ve Şifacılar için etki gösterir.
Kritik ise yakın dövüşte etkisini gösterir.
Büyü Kritik adı üzerinde büyü kullanımında etki eder. Savaşçılar için bu özellik işe yaramamaktadır. Büyücü ve Şifacılar için etki gösterir.

- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Eksik bilgi büyü kritik savaşçı için tek bir şey de işe yarıyor o da Kanatma yeteneğinin kritiği.SoulKitchen yazdı:Şöyle açıklayayım;
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
BENİM BİLDİĞİM SAVAŞÇIDA BÜYÜ KRTİK ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ KANATMADA İŞE YARIYOR BİRDE BENİM BİLDİĞİM SAVAŞÇININ SERT VURUŞUNDA EKSTRA HASAR VURMA İHTİMALİNİ ARTIRIYO :!: :!: :!:
:shock:
:?
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
savaşçının ekstra hasar vermesini durdurma yeteneği ile oluyor yani sadece kanatmada işe yarıyorWindowss yazdı:BENİM BİLDİĞİM SAVAŞÇIDA BÜYÜ KRTİK ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ KANATMADA İŞE YARIYOR BİRDE BENİM BİLDİĞİM SAVAŞÇININ SERT VURUŞUNDA EKSTRA HASAR VURMA İHTİMALİNİ ARTIRIYO :!: :!: :!:![]()
![]()
![]()
![]()
:shock:
:?
![]()
![]()