Yok mu yardım edecek biri oyuna giremiyorum yekililer...
-
ZulmSavascisi
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yok mu yardım edecek biri oyuna giremiyorum yekililer...
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 12013.jpg/ hatayı sürekli veriyor. ara sıra vermiyor
Re: Yok mu yardım edecek biri oyuna giremiyorum yekililer...
Selam, Internet Explorer'ı açın ve şu adımları izleyin:
- Ayarlar
- Internet Seçenekleri
- Güvenlik seçeneğini seçin ve Özel Düzey seçeneğine tıklayın,
- Komut Dosyası > Etkin Komut Dosyası > Devre Dışı Bırak seçeneğini seçerek Tamam'a tıklayın ve İşlemi bitirin.
Yukarıdaki işlemleri denedikten sonra sorunun çözülmüş olması lazım. Eğer faydalı olmazsa anlattıklarım buradan yazın tekrar, yardımcı olmaya çalışırım.
- Ayarlar
- Internet Seçenekleri
- Komut Dosyası > Etkin Komut Dosyası > Devre Dışı Bırak seçeneğini seçerek Tamam'a tıklayın ve İşlemi bitirin.
Yukarıdaki işlemleri denedikten sonra sorunun çözülmüş olması lazım. Eğer faydalı olmazsa anlattıklarım buradan yazın tekrar, yardımcı olmaya çalışırım.
2009-2013
-
ZulmSavascisi
- Acemi Savaşçı

şu anlık düzeldi kardesim teşekkürler. sorun cıkarsa tekrar irtibata geçerim seninle eywAllahJouRney yazdı:Selam, Internet Explorer'ı açın ve şu adımları izleyin:
- Ayarlar
- Internet Seçenekleri
-
ZulmSavascisi
- Acemi Savaşçı

id ve şifre yazma sorunu düzeldi fakat giriş yap dediğimde oyuna girmiyor. sayfa görüntülenemiyor diyor.JouRney yazdı:Selam, Internet Explorer'ı açın ve şu adımları izleyin:
- Ayarlar
- Internet Seçenekleri
İnternet çerezlerinizi silmeniz gerekir bu hatayı alıyorsanız.ZulmSavascisi yazdı:id ve şifre yazma sorunu düzeldi fakat giriş yap dediğimde oyuna girmiyor. sayfa görüntülenemiyor diyor.
Tarayıcınızı açtığınızda ''Araçlar'' seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri"ni seçin. Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede "Tekrar sil" seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
2009-2013
-
ZulmSavascisi
- Acemi Savaşçı

teşekkür ederim.JouRney yazdı:İnternet çerezlerinizi silmeniz gerekir bu hatayı alıyorsanız.ZulmSavascisi yazdı:id ve şifre yazma sorunu düzeldi fakat giriş yap dediğimde oyuna girmiyor. sayfa görüntülenemiyor diyor.
Tarayıcınızı açtığınızda ''Araçlar'' seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri"ni seçin. Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede "Tekrar sil" seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.