Lütfen Yardımcı olur musunuz oyuna giremiyorum...
-
ZulmSavascisi
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Lütfen Yardımcı olur musunuz oyuna giremiyorum...
Arkadaşlar launcer.exe yi açıyorum sunucuma tıklıyorum oyna diyorum. sonra yeni bi sayfa acılıyor. siyah bi sayfa. bi süre bekledikten sonra Komut dizisi hatası evet/hayır geliyor. evet desem de hayır desem de girmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağolun 
- Matrock
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Siege>
Re: Lütfen Yardımcı olur musunuz oyuna giremiyorum...
Merhaba ,
Oyna ya bas ve Id ve Şifre olan yer siyah gözüküyor dedin , Ctrl + Alt + Deleteye bas ve İşlemler Launcer.exe olan yeri sonlandır tekrar girmeye çalış.
Oyna ya bas ve Id ve Şifre olan yer siyah gözüküyor dedin , Ctrl + Alt + Deleteye bas ve İşlemler Launcer.exe olan yeri sonlandır tekrar girmeye çalış.

-
ZulmSavascisi
- Acemi Savaşçı

- Klan: Arzın Çocukları
windows 8 kullanıyorum ara sıra giriyor oyuna. o sayfa geldiği zaman launcer.exe değil istanbul.exe var onu kapatıp denedim olmadı.Matrock yazdı:Merhaba ,
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Merhaba, Launch_helper diye bi dosya olması lazım oyun klasörünün içinde ona basın birde öyle girmeyi deneyin. İyi forumlar.
Gizlenmiş İçerikGöster

ActiveX hatası.
Ya javayı kuracan yada flashsı silip tekrar yüklyecen bozuk oldugundan ara sıra yapar ama seninki tan yaıyor galiba.
www.msn.com sitesindede aynı sorunu yapıyorsa
Tarayıcının gelişmiş ayarlarındn kod ayıklarıyıcı devre dışı bırakabilirsin ve üçüncü taraf uzantılarını devreden çıkartablirsin.
Sağlamı java kurmak ama windows 8 denenmedi.
Ya javayı kuracan yada flashsı silip tekrar yüklyecen bozuk oldugundan ara sıra yapar ama seninki tan yaıyor galiba.
www.msn.com sitesindede aynı sorunu yapıyorsa
Tarayıcının gelişmiş ayarlarındn kod ayıklarıyıcı devre dışı bırakabilirsin ve üçüncü taraf uzantılarını devreden çıkartablirsin.
Sağlamı java kurmak ama windows 8 denenmedi.
A R Z L O D O S