Çarım çalındı yapmam gerekenler
- slaylo25
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: X Azapsüvarileri X
Çarım çalındı yapmam gerekenler
Şimdi benim çarım çalındı adam msnime msnini kaydetmiş mnsimi ordan çalmış telefonu flnda yazıyor çarımı çalmış benim yapmak istediğim çarımı geri almak ilk ismini hesabını fln biliyorum ve bilişim suçlarına şikayet edicem ne yapmam lazım bildiklerinizi yazarmısınız.
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Çarım çalındı yapmam gerekenler
Merhaba ,
Bilişim suçları için size en yakın savcılığa gidin orada sizi yönlendireceklerdir Savclığa sözlü olarak herşeyi anlatıyorsunuz onlarda dilekce örneğini onaylayıp işleme alıyorlar sonrası savcılığın işi ayrıca destek iletişimden de bütün bilgileri ve zararınızı bildirin.
Bilişim suçları için size en yakın savcılığa gidin orada sizi yönlendireceklerdir Savclığa sözlü olarak herşeyi anlatıyorsunuz onlarda dilekce örneğini onaylayıp işleme alıyorlar sonrası savcılığın işi ayrıca destek iletişimden de bütün bilgileri ve zararınızı bildirin.
En son YasinKocamanca tarafından 27 Oca 2013 16:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Öncelikle geçmiş olsun.Hesabına tekrar ulaşabilmek adına aşağıdakileri sırayla takip edebilirsin.Umarım sana yardımcı olur.slaylo25 yazdı:Şimdi benim çarım çalındı adam msnime msnini kaydetmiş mnsimi ordan çalmış telefonu flnda yazıyor çarımı çalmış benim yapmak istediğim çarımı geri almak ilk ismini hesabını fln biliyorum ve bilişim suçlarına şikayet edicem ne yapmam lazım bildiklerinizi yazarmısınız.
- İlk olarak hesabının kayıtlı olduğu MSN adresini tekrar geri almalısın.Eğer hesabını ele geçiren kişi gizli sorunu değiştirmediyse bu mümkün olabilir.
- Daha sonra hesap ayarlarından Diğer E-posta adresleriniz bölümünden onun kaydettiği e-posta adresini kaldırmalısın ki tekrar aynı yöntem ile hesabına erişemesin.
- www.istanbuloyun.com adresinden üyeliğine giriş yaparak şifreni değiştirmelisin.
- Eğer bu arkadaşın cezasız kalmasını istemiyorsan Savcılığa Suç duyurusunda bulunabilirsin.
CHIVALROUS
İnceden,inceden bir soğuk su iç :twisted:
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Sizden habersiz aktarılan karakterler için Destek İletişim yardımcı oluyor sanırım.Karakterinizi hesabınıza geri aktarabilmek için Destek İletişim sayfasından Üyelik Sorunları Bildirim Tipi ile destek talebinde bulunmanı öneririm.slaylo25 yazdı:msnimden aktarmış çarı geri çekme ihtimalim yokmu msn elimde
Umarım en yakın zamanda karakterlerine ulaşırsın.
CHIVALROUS
Mailin seni olduğuu ikna etmen lazım önce sonra mailini nasıl ele geçirdiğini ispat etmen lazım sonra bir sürü ıvır zıvır.
Telefoınunu kaydetmiş sen neden kaydetmedin sen kaydetsedin 1 aylık bir süresi var ona gemesi için mail adresini kaydettisen bir ay süresi var yani maili ha degince almak imkamsız.
Hadi onuda geçtik carını şfiresini bir sekilde öğrendi maiin şifresni nasıl çaldı yaw makinana programa attı diyelim ordan çaldı diyelim bu kezde senin mailine güvenlik mailerini nasıl kaydetti ha onalrıda caldı dersen zor be ya ispatlaman.
Msne elindese desteğe yaz gereken bilgileri ver yapacak bişi yok. Ama mailinden onaylanması kafaları kurcalar.
Telefoınunu kaydetmiş sen neden kaydetmedin sen kaydetsedin 1 aylık bir süresi var ona gemesi için mail adresini kaydettisen bir ay süresi var yani maili ha degince almak imkamsız.
Hadi onuda geçtik carını şfiresini bir sekilde öğrendi maiin şifresni nasıl çaldı yaw makinana programa attı diyelim ordan çaldı diyelim bu kezde senin mailine güvenlik mailerini nasıl kaydetti ha onalrıda caldı dersen zor be ya ispatlaman.
Msne elindese desteğe yaz gereken bilgileri ver yapacak bişi yok. Ama mailinden onaylanması kafaları kurcalar.
A R Z L O D O S
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Merhaba, bunun için öncelikle çalınan karakterin bulunduğu hesaba (yani sizin hesabınıza) plus, akçe kodu vs.
yüklediyseniz öncelikle bu kodları bulmaya çalışın. Ardından, çalınan MSN Adresini güvenlik bilgilerinden, telefon
numaranızdan, geri almayı deneyin. Plus Kodları, Konuşmalarınız, Karakterin size ait olduğunu belirtecek tüm kanıtları BURADAN "ÜYELİK SORUNLARI" adı altında, tüm bilgilerinizi
DESTEK Ekibine iletiniz, hesabınız incelenecek, karakterin size ait olduğunu kanıtladığınız takdirde ise karakteriniz
size geri verilecek diye biliyorum. Ben yaklaşık 1 sene önce Çalınan karakterimi bu sayede almıştım...
Karakterinizi geri alsanız dahi, kesinlikle bunun arkasını bırakmayınız, karakterinizi çalan kişi için gerekli mercilere
ulaşınız, BİLİŞİM SUÇLARI'na gidip, olayı anlattığınız takdirde de gereken işlem yapılacaktır.
Ayrıca, Mert kardeşimizin de anlattığı gibi yapabilirsiniz;
yüklediyseniz öncelikle bu kodları bulmaya çalışın. Ardından, çalınan MSN Adresini güvenlik bilgilerinden, telefon
numaranızdan, geri almayı deneyin. Plus Kodları, Konuşmalarınız, Karakterin size ait olduğunu belirtecek tüm kanıtları BURADAN "ÜYELİK SORUNLARI" adı altında, tüm bilgilerinizi
DESTEK Ekibine iletiniz, hesabınız incelenecek, karakterin size ait olduğunu kanıtladığınız takdirde ise karakteriniz
size geri verilecek diye biliyorum. Ben yaklaşık 1 sene önce Çalınan karakterimi bu sayede almıştım...
Karakterinizi geri alsanız dahi, kesinlikle bunun arkasını bırakmayınız, karakterinizi çalan kişi için gerekli mercilere
ulaşınız, BİLİŞİM SUÇLARI'na gidip, olayı anlattığınız takdirde de gereken işlem yapılacaktır.
Ayrıca, Mert kardeşimizin de anlattığı gibi yapabilirsiniz;
İyi forumlar, Umarım ki karakterinizi geri alırsınız.xFahrenheitx yazdı:Sizden habersiz aktarılan karakterler için Destek İletişim yardımcı oluyor sanırım.Karakterinizi hesabınıza geri aktarabilmek için Destek İletişim sayfasından Üyelik Sorunları Bildirim Tipi ile destek talebinde bulunmanı öneririm.slaylo25 yazdı:msnimden aktarmış çarı geri çekme ihtimalim yokmu msn elimde
Umarım en yakın zamanda karakterlerine ulaşırsın.