Erg enerjisi mutasyonları ve Saklı türler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Fast Lane

Erg enerjisi mutasyonları ve Saklı türler

Mesaj gönderen Sakirpasali »

Herkes bu konu altından bilgilerini paylasın pekistirelim . Hepsini derleyip kitap yazıcam "Kıyamet Günlüğü" diye ilk olarak ben baslyorum.
Erg enerjisinin etkisine kapılan varlıklar mutasyon geçirir, delirir. Bkz: Düşünen adam. Çoğumuz çemberlitaşa girmişizdir herhalde. Oradaki bitkilerin o denli devasa olmasının sebebide erge maruz kalmasıdır. Gaffar bey oradaki varlıklara dokunmamıstır. Zaten bilinçleri yerlerinde değil. Burdan yol çıkarak saklı türlerin erg enerjisi kullanılarak yaratıldığı ihtimali çok yüksektir. Kuklacının kissles olduğundan süpheleniliyor değilmi? Belki köskten ayrıldıktan sonra cemberlitata yasamıstır? Erg enerjisi yanlıs hatırlamıyorsam insanları itaatkar yapıyordu. Zaten fare-adamlarıda kendi büyüleriyle yaratmıstır. Böyle bir özelliği var + erg enerjisi var. Saklı türleri yaratma ihtimali +1 . Ne kaldı elde Gaffar kaldı. Gaffarın iyi biri olduğunu söylemistim ilk konumda bu ilk konum Saklı türler hakkında isterseniz inceleyebilirsiniz. viewtopic.php?f=46&t=105999 . Aslında daha yazardımda birazda sizin görüslerinizi alalım . Herkesin görüsünü bekliyorum derleyip kitap yazacağım ve yine bu forumda paylasıp sizlerin beğenisine sunacağım..
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Erg enerjisi mutasyonları ve Saklı türler

Mesaj gönderen Cloutier »

İmza taklitinde son nokta
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Cloutier yazdı:İmza taklitinde son nokta
patentini aldınmı ??
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Başkalarının emeklerini çalacağına kendin birşeyler üret TAKLİT ÖZENTİ olma.
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Cloutier yazdı:Başkalarının emeklerini çalacağına kendin birşeyler üret TAKLİT ÖZENTİ olma.
/toksinfenomen eklesene bi faceden bu gün tam modumdayım ordan konusalım
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Facete bile adın yok yani birilerinin özentisisin. Orda kimin taklidini yapıyosun?
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Cloutier yazdı:Facete bile adın yok yani birilerinin özentisisin. Orda kimin taklidini yapıyosun?
ya he he
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Sakirpasali yazdı:Herkes bu konu altından bilgilerini paylasın pekistirelim . Hepsini derleyip kitap yazıcam "Kıyamet Günlüğü" diye ilk olarak ben baslyorum.
Erg enerjisinin etkisine kapılan varlıklar mutasyon geçirir, delirir. Bkz: Düşünen adam. Çoğumuz çemberlitaşa girmişizdir herhalde. Oradaki bitkilerin o denli devasa olmasının sebebide erge maruz kalmasıdır. Gaffar bey oradaki varlıklara dokunmamıstır. Zaten bilinçleri yerlerinde değil. Burdan yol çıkarak saklı türlerin erg enerjisi kullanılarak yaratıldığı ihtimali çok yüksektir. Kuklacının kissles olduğundan süpheleniliyor değilmi? Belki köskten ayrıldıktan sonra cemberlitata yasamıstır? Erg enerjisi yanlıs hatırlamıyorsam insanları itaatkar yapıyordu. Zaten fare-adamlarıda kendi büyüleriyle yaratmıstır. Böyle bir özelliği var + erg enerjisi var. Saklı türleri yaratma ihtimali +1 . Ne kaldı elde Gaffar kaldı. Gaffarın iyi biri olduğunu söylemistim ilk konumda bu ilk konum Saklı türler hakkında isterseniz inceleyebilirsiniz. viewtopic.php?f=46&t=105999 . Aslında daha yazardımda birazda sizin görüslerinizi alalım . Herkesin görüsünü bekliyorum derleyip kitap yazacağım ve yine bu forumda paylasıp sizlerin beğenisine sunacağım..
viewtopic.php?f=46&t=106313

Forumda daha önce benzer bir konu açılmıştı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön