Tecrübeli Büyücüler Yardım Edin ...

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Principle
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Tecrübeli Büyücüler Yardım Edin ...

Mesaj gönderen Principle »

İstanbul Kıyamet Vaktini Geçen Salı Günü bir Arkadaşım Sayesinde Keşfettim, İnternet'ten Biraz Araştırınca Tam Bana Göre Bir Oyun Olduğunu Anladım. Çarşamba Günü Oyunu İndirip Karakterimi Açtım. Arkadaşım "Kolay Kasmak ve Çabuk Sıkılmamak İstiyorsan Büyücü Aç." demişti, Bende Büyücü Açtım Yaklaşık Dört Gündür Canım Sıkılınca Günde 1,5-2 Saat Giriyorum, Birkaç Arkadaş Sayesinde Şuan 24 Seviyeyim, Ancak Oyunda İlerleyen Seviyelerde Ne Yapacağım, Klan Savaşlarında Nasıl Başarılı Olacağım veya Hangi Paketi Satın Alacağım Hakkında Hiçbir Fikrim Yok, Para Kasmak İçin Ne Yapılır, Akçe Ne İşe Yarar Hiçbirşey Bilmiyorum...

Bana Yardım Edebilecek Oyun Hakkında Bilgi ve Taktik verebilecek, Sorularımı Cevaplayabilercek Deneyimli Büyücüler Benimle İletişime Geçebilir Misiniz ?

Not : Yetenek Puanlarım ; 15 Fiziksel&Bilgisi 9 Buz&Bilgisi
Üretim Puanlarım ; Madenci 45 - Lokman 5
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2cXDgFwE13g[/youtube]
Kaybettiğin tek savaş, uğrunda savaşmaktan vazgeçtiğindir.
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ehlim Mürre

Re: Tecrübeli Büyücüler Yardım Edin ...

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Üyelikal.com dan çemberlitaş kutu alarak başlayabilirsin. Kargo dahik kapıda ödeme 32tl
Amacın 49 level olmak olur. Sonra mısır çarşısındaki esnaftan reçetelere bakarsın. Ejder asa falan için ne gerekiyor öğrenirsin.
Diğerlerini zaten forumda bulursun herşeyi.
Oyun hakkında merak ettiklerini de oyunun kılavuz kitabını okuyarak öğrenirsin.
Resim
Kullanıcı avatarı
Principle
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Gerçekten Çok Saol, Kutu İçeriği Tam Bana Göre :) Ancak Akçe Ne İşe Yarar Bu Eşya Yükseltme, Karakter İsmi Değiştirme Nedir ? Paramı Nasıl 2-3 M'e (35 Seviyeye Kadar ) Çıkarabilirim Anlatabilirmisin ? :?:
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Akçenin ne işe yaradığını öğrenmek için BURAYA
Silah yükseltme hakkında herşey için BURAYA

Karakter adı değiştirme hakkında herşey için BURAYA

Para kasmak için de BU GİBİ KONULARA

bakarak bilgi sahibi olabilirsin. İyi forumlar

Resim
Kullanıcı avatarı
Principle
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Çok Sağolasın ... :D
Kullanıcı avatarı
ilker1765
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ilker1765 »

Para kazanmanın en kolay ve zahmetsiz yolu akçedir. 2500 Akçe alıcaksın istersen daha fazla bile alırsın aldıgın akçenın hepsını otomata harcayıp alabildiğin kadar ejderha ıksır alcaksan ve bu ıksırlaerın tanesini 200- 250 bine satcaksın. 2500 akçeye 25-26 tane ejder ıksır takımı alınıo. her takımda 5 ıksır var çarp 5le 130 yapar tanesını 200den satsan 26m eder
Kullanıcı avatarı
Dehamustafa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Dehamustafa »

Merhaba, 1.BÖLÜM

Öncelikle İstanbul'a hoşgeldin sorularına kısa kısa cevaplayacağım umarım yardımcı olabilirim.. büyücüler uzak menzil savaşlarında en etkili sınıf olarak tanımlanır yüksek kudret ve düşük canları bunu gerektirir.Büyücü karakteri bana göre yetenek yapılandırması açısından fazla kafa yormayan en kolay sınıftır yeteneklerin işlevlerini dikkatlice okuyarak kendi istediğin yapılandırmayı rahatlıkla ayarlaya bilirsin fakat ondan önce kesmek istediğin yaratığın alacağı hasarı görünce şaşırmaman için yaratık dirençlerini bu bilgiler ise oyunu oynadıkça tecrübe ve oyunu anlayarak oynamakla gelişir özellikle 49 seviye büyücünü nerede item ve ya para kasmak istiyorsan bu bilgiye ihtiyacın olacaktır.Para kasma konusunda ise kesinlikle önce bir sermayen olması gereklidir 3-5 milyon kadarı bunun için yeterlidir sermayem yok diyorsan öncelikle 30-40 seviye arasında sermaye edinme çabalarına gir bunu şu şekilde yapacaksın çantanı boş bulundurarak değersiz itemleri çantanda toplamaya başla çantan dolduktan eğer yakınındaki işportacı sana uzaksa çantandaki değersiz itemleri zırh ve silahlarla değiştir örnek olarak çantandaki eldiveni yere at yere düşen zırhla ya da silahla değiştir bunun nedeni ise işportaya para eden itemleri satarak daha çok kazanç sağlamak ve zaman kaybını önlemek fakat bunlardan önce hesabına plus paketi yüklemelisin bunun nedeni ise işportacıya sattığın eşyaları plus paket sayesinde daha fazla para etmesi bununla ilgili detaylı bilgiler zaten plus paketi içeriğinde bulunmaktadır kafanıza takılan tüm soruları aynı konu başlığı altından sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
Herkes yüzlerce hayat taşır. Ama bunların sadece biri, hatırlanmaya değer. Bu, sizinki olabilir... Sakın harcamayın.

Deham

Dehamustafa
Kullanıcı avatarı
Principle
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

İlker, Akçe ile Paraya Kıyıp 25-26 Tane "Ejderha İksir" aldım diyelim, Her Birini Yaklaşık 225 Binden Satacağım Fakat 26 Tane Alıcı Çıkacak mı O kadar Çok Talep Görüyor mu ?

Dehamustafa, Öncelikle ve Verdiğin Bilgiler İçin Çok Teşekkür Ederim, Çöp Eşyaları İşportacıya Satmak Dışında Para Kasabileceğim Bir Alan Varmı ?
Kullanıcı avatarı
Dehamustafa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Dehamustafa »

2.BÖLÜM

Evet böyle bir soru bekliyordum cevabımın bu kısmında ise size diğer metinde anlattığım gibi belirli bir sermaye'ye sahip olduktan sonra ticaret yapmak ve bunu devamlı sürdürmek para ihtiyacınızı büyük ölçüde giderir önünüzdeki dönemlerde ise madenlere yönelerek arttırıcı alıp nadide maden çıkarma şansınızı arttırarak 3. bir yola başvuracaksınız çünkü artık bu gerekli olacaktır şaheser itemleri üretmek oldukça maliyetli bir yandan ticaretinizi sürdüreceksiniz bir yandan arttırıcınızla nadide maden çekip ihtiyaçlarınızı satarak ya da madenleri kullanarak gidereceksiniz çoğu arkadaşımız oyunda ticarete kötü bir eylem gibi baksada her açıdan oyunun ilerlemesi adına bu gerekli ticarette ise önemli noktaları oynayarak tecrübe edinerek öğreneceksiniz.
Herkes yüzlerce hayat taşır. Ama bunların sadece biri, hatırlanmaya değer. Bu, sizinki olabilir... Sakın harcamayın.

Deham

Dehamustafa
Kullanıcı avatarı
ilker1765
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ilker1765 »

Eminönü nde ben böyle bir sorunla karsılasmadım fakat şöyle bişi var. Alıcılar genelde en fazla 10 tane alıyor ve 180 binden falan alıyolar. Elinde patlama ihtimali çok düşük zaten elinde patlasa bile gereksiz birşey deil. İlerde grup bölgelerinde işine baya yarıcak bişi. Yani alıcısı var fakat dediğim gibi biraz 200 binin üstünden satmayı unut diyim. 150bin den aşağı alan yok. 150 Binden hesaplasan tanesini genede fena bir rakam çıkmaz. Toptan alan birini bulursan işin baya kolaylaşır ama toptan alan az kişi var

“Büyücü” sayfasına dön