Eşya İadesi Hakkında II..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Eşya İadesi Hakkında II..

Mesaj gönderen EspanyoL »

Merhabalar
Daha öncede forumda yazmıştım bu konu ile ilgili.Eşya iadesi 16 gündür yapılmıyor.Ben üniversite öğrencisiyim ve yarın yola çıkacağım.Evimde internet yok.Aksilik ya 16 gün eşya iadesi yapılmadı ben eve gidince yapılacak eminim.Bu gidişle yanlışlıkla sildiğim ayakkabımı da alamayacağım.İnşallah bu durumu yetkililer göz ardı etmezler.İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Eşya İadesi Hakkında II..

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

EspanyoL yazdı:Merhabalar
Daha öncede forumda yazmıştım bu konu ile ilgili.Eşya iadesi 16 gündür yapılmıyor.Ben üniversite öğrencisiyim ve yarın yola çıkacağım.Evimde internet yok.Aksilik ya 16 gün eşya iadesi yapılmadı ben eve gidince yapılacak eminim.Bu gidişle yanlışlıkla sildiğim ayakkabımı da alamayacağım.İnşallah bu durumu yetkililer göz ardı etmezler.İyi forumlar
Eşya iadesi yapılmayan günlerde, iadesi yapılamayan eşyanın son iade tarihi ileri bir tarihe alınıyor diye biliyorum.
[color=#FF0000]Erdoğan[/color] yazdı:Uzun süre eşya iadesi yapılamadığı zaman son iade tarihlerini ileri alıyoruz, endişelenmeyin. Bugün planlı şekilde eşya iadesi yapılmayacak ancak gün içerisinde çevirimiçi durumda olan arkadaşlarımıza iade desteği vermeye çalışacağız.

Bilginize.
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Eskiden sürekli facebookta görürdüm eşya iadesi diye neden bu aralar böyle geciktirdiler ki
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Merhabalar desteğe yeniden mesaj attım dönmediler.17.02.2013 iade alabilmem için son gün.Neden destekten ilgilenmiyorlar.İtem düşürmek zaten kolay değil.Birde hizmetin yavaşlığından dolayı hakkım olan ayakkabımı alamayacağım. :(
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Afedersiniz galiba tarayıcım sürekli f5 yaptığım için tarihi eski gösterdi.İyi çalışmalar konu kilitlenebilir.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön