Konu adıyla bağlantılı forumda gördüğüm en yaratıcı esprilerden biri olmuş.Tebrikler.
Saklı türler ve Kissles üzerine yapılan öngörülerin hepsini forumun işlerlik kazanması adına iyi bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum.Oyunla alakalı herşeyin forumda paylaşılmaya başlanması sevindirici.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum. İyi Seyirler !
KaraXHayalet yazdı:Kuklacı çemberlitaş ile çok geri plana itildi gibi geldi bana tabi belli mi olur belki saklı türü fareadamlar gibi kuklacı abi yapmıştır :mrgreen:
iyide bunu belirttim zaten.
Varmı baska fikirleri olan arkadaslar güncelll :idea: :!:
KaraXHayalet yazdı:Kuklacı çemberlitaş ile çok geri plana itildi gibi geldi bana tabi belli mi olur belki saklı türü fareadamlar gibi kuklacı abi yapmıştır :mrgreen:
İkinizde yanlış düşünüyorsunuz.Azıcık ayrıntılara takılsaydınız Gaffar Bey'in odasının girişinde bulunan tablo ve azap yolundaki karabasanların ellerinde kuklacıyı andıran pençelerin bulunduğunu anlardınız.
Kuklacı ile saklı ırkların yakından uzaktan birbirleri ile alakası yok.Gaffar Bey Kuklacı'ya her zaman sadıktı ki, Gaffar Bey eskilerin adına çalışırken Kuklacı'nın Kissles ile işbirliği içinde olması mantığıma sığmıyor.
İkinizde yanlış düşünüyorsunuz.Azıcık ayrıntılara takılsaydınız Gaffar Bey'in odasının girişinde bulunan tablo ve azap yolundaki karabasanların ellerinde kuklacıyı andıran pençelerin bulunduğunu anlardınız.
Kuklacı ile saklı ırkların yakından uzaktan birbirleri ile alakası yok.Gaffar Bey Kuklacı'ya her zaman sadıktı ki, Gaffar Bey eskilerin adına çalışırken Kuklacı'nın Kissles ile işbirliği içinde olması mantığıma sığmıyor.
İyide ben yaratmadım saklı türleri. Kuklacı arkadasının olumunden insanları sorumlu tutmustur ve insanlığın düsmanı kissles e yardım etmistir. Çemberlitasta b.b leri eğitmişti zaten.. Kissles kuklanın kendisi bile olabilir.