Bu Bayrak Hep Neden Yarıda Bir Domuzdan Daha Yüksek Olmayı Hak Etmiyormu 3 Haftadır Bayrak Gönderde Değil Yarıda Bi Çare İstiyorum Bir Türk Oyununda Böyle Şeyler Olmamalı [SORUN BENİM BİLGİSAYARIMDAYSA AFFOLUNA SİLİP DÜZELTİRİM]
Bu Bayrak Hep Neden Yarıda Bir Domuzdan Daha Yüksek Olmayı Hak Etmiyormu 3 Haftadır Bayrak Gönderde Değil Yarıda Bi Çare İstiyorum Bir Türk Oyununda Böyle Şeyler Olmamalı [SORUN BENİM BİLGİSAYARIMDAYSA AFFOLUNA SİLİP DÜZELTİRİM]
Bayrak 11 kasımda Göndere çekilmiştir. Zaten yorumlarda da göreceğiniz üzre bazı oyuncularımız '' bende ekranda sorun yok '' demektedirler .
Bazı bilgisayarlarda sistem dosyası değişmediğinden eski görüntü kalmış sanırım .
Bilgisayarınıza girip ; C:\Sobee\Istanbul Kiyamet Vakti\base\objects\npc klasöründeki ID_BAYRAK.adf dosyasını silerlerseniz sorun kalmaz
İyi forumlar
Forumda açılmış 6 konu var bu bayrak ile yanıtı yetkli tarafından verilmiş.