Arkadaşlar, Öncelikle [Yönetici] artık Yok dur. Hiç Bir sunucuda Yönetici Kalmamışdır.!
[GM] Game Master lar Sadece Belli sorunları Çözmek Amacı ile Oyuna giriş Yaparlar.
İzxdüşüm Adlı Şahıs GM değildir İz Düşüm adlı Şahısın İsmi bilinmemek dedir.Ama Şöyle Birşey Varki.
(İzxdüşüm) eskiden GM idi Ve Artık Bıraktı Şuanda Test Takımında sunucunuzda Olan İzxdüşüm Gerçek İzxdüşüm Degildir. Taktirinize ARZ ederim.
NOT: Örnek GM isimleri [CaptainATAX][Zwartan][Orti][Leggenda] Hiç Birinin ne ortasında Küçük [x] vardır nede Başında Lütfen bu Dolandırıcı Kişiyİ oyun içinde Çar Ve Şifre alma Konusunda uyarınız Aksi Halde Yasal işlem Başlatılacak dır.
yok birader bu malın teki kız mı erkek mi tam çözemedim ve ayrıca çakmadır Eski yönetici İzdüşüm dür. Bunun çarı ise İzxdüşüm arada " X " harfi var ama çocuk sanırım kendisi konuşmaları ve tavırları öyle gösteriyor neyse kanıp ta birşey vermeyin vurun tekmeyi kıçına
arkadaşlar bn açıklayım onun ne olduğunu
bana kendini kızım diye tanıttı bi aralar kanka derdi sürekli item lafı felan yapıyodu bn güvenmediydim sonra birgün bn erkeğim seni kandırdım dedi pek fazla şaşırmadım çok bişeyde demedim bu olaydan baya sonra birgün yine pm attı kanka diye bn kovdum laf felan attım geçende item satıyordum ben bu çarı birinden satın aldım kızım dedi bn sövdüm sonra eziq meziq diyo uzadı gitti
BİLGİNİZE ERKEKTİR !!!!!!!!!!
Arkadaşlar, Öncelikle [Yönetici] artık Yok dur. Hiç Bir sunucuda Yönetici Kalmamışdır.!
[GM] Game Master lar Sadece Belli sorunları Çözmek Amacı ile Oyuna giriş Yaparlar.
İzxdüşüm Adlı Şahıs GM değildir İz Düşüm adlı Şahısın İsmi bilinmemek dedir.Ama Şöyle Birşey Varki.
(İzxdüşüm) eskiden GM idi Ve Artık Bıraktı Şuanda Test Takımında sunucunuzda Olan İzxdüşüm Gerçek İzxdüşüm Degildir. Taktirinize ARZ ederim.
NOT: Örnek GM isimleri [CaptainATAX][Zwartan][Orti][Leggenda] Hiç Birinin ne ortasında Küçük [x] vardır nede Başında Lütfen bu Dolandırıcı Kişiyİ oyun içinde Çar Ve Şifre alma Konusunda uyarınız Aksi Halde Yasal işlem Başlatılacak dır.
Hiç bir GM küfür Etmez.
bilgilendirdigin için tesekkür ederiz bunları biliyoruz ama kendini 1 GM 1 DEV 1 YONETİCİ tarzında konusmasan sevinirim.. bilgi veriosan normal tarzda ver
Hiç bir GM küfür Etmez.
bilgilendirdigin için tesekkür ederiz bunları biliyoruz ama kendini 1 GM 1 DEV 1 YONETİCİ tarzında konusmasan sevinirim.. bilgi veriosan normal tarzda ver
Kendilerini GM olarak tanıtan, eski GM/Yetkili olduğunu söyleyip herhangi bir fark yahut hak iddia etmeye çalışan kullanıcıları lütfen şikayet sistemi ile İKV Destek Takımı'na bildiriniz.
Aynı yöntemi kullanarak sizlerden hesap ve/ve ya kişisel bilgilerinizi talep eden, bu bilgileri verdiğiniz taktirde sizlere farklı haklar tanıyacaklarını iddia eden, bu istenilen bilgileri vermediğiniz taktirde hesabınıza ceza vereceğini söyleyen kişilere kesinlikle itibar etmeyiniz. Şikayet sistemini kullanarak şikayet etmeniz yeterlidir.