Yazıları okuyunca aklıma; vermeyince mabut neylesin sultan mahmut sözü aklıma geldi.
öncelikle şunu belirteyim şef yaratıkların kesilmesi sonucu gurup bölgelerinden düşen mataryaller çeşitli olasılık kombinasyonlarına göre hesaplanır dışarıdan hiç bir müdehale uygulanmaz.Oyun tecrübelerime göre olasılığı etkileyen faktörlerin başında plus ve yağma arttırıcılardir.
Bu ürünler çalışmıyor iddasında iseniz size her kesimde hiç bir mataryal düşmemesi gerekirdi.Yağma arttırıcı ürünler size belirli bir mataryalın düşmesini garantilemez,hesaplamalar sonucu düşmesi belirlenen saheserin sizin kazanma olasılığınızı arttırır.Eğer iyi bir efsun düşürmeyi istiyorsanız bu bölgelerde daha başarılı kesimler gerçekleştirmelisiniz.Mesela slotlari ayırmayın daha çok yaratığı aynı anda kesin salter kaçırmayın ilk seferde bos u öldürün.kısa sürede görevi tamamlayın vb.
Bol şans
kutu 50 + lonca migat artırıcı 60 + kişisel migrat artırıcı 60 daha ne olsun ya daha ne olsun ne alalım daha 600 junon azmı be azmı gm tanıdıkları bu itemi plussuz 3 5 junonda düşürüyor bunun adına şans diyorlar ama bu oyunda kayırma olduğu çok açık yılbaşında takı kazanan gm nin loncasında saçmalığa bakarmısın bu oyunu oynayan binlerce kişi var takı kazanan gm nin loncasında bu durum aynı şuna benziyor milli piyango çekilyior piyangoyu kazanan bakanın yeğeni aynı bunun gibi bir olayla karşı karşıyayız..
ben buna katılmıyorum ama 600 junuondan sonrada halen yoksa bir sorun oldugu kesin.
3-5 sıgınakta üstünü full diziyor gm tanıdıkalrı gm grubunda oldukalrına katılmıyom.
Senin acilen Sunuclar arası transfer yapman lazım o sunucda demkki hayır yok başka sunucıda düşürüp tekrar geri geleblrisin.
Şurdan yola cıakrak soyluyom 6-7 aydır bıcak ceket düşrecem diye 150 den fazla çemberli atmasına rağmen düşmedi sonunda dedik eminönü sunucusuna taşıyalım orda çemberli atak dedik.
Adam yok felan filan derken çar eminönü sunucusna yolu düştü ve ilk çemberlide ceketi düştü bu bir tasedüfmü zannetmiyom belki 10-15 çemberliden sorna düşecektin ama bunda ilk düştü bunun gibi bir kaç kişidende sonuçlar geldi.
O sunucu o carı sevmiyorrr bir hava değişikliği sart gibi.
İlk yorumlar doğrultusunda yazıyorum..
Ben büyücüme ejder asayı ürettip sığınak migrata başladığım zaman nucleus yüzük sorunu yoktu ben zırh için kesiyodum Junon'u, günde 6 kere kestiğimiz olurdu fakat zırh atmıyordu. İlk zırhı 400+ junon kesiminde attı o zaman da takı setlerim pantolonlarım ayakkabı falan hepsi tamamdı ve arttırıcım da yoktu. Şimdi çarımda 3 tane Nucleus yüzük var ve hâlâ kıyamet alevi zırh yok Daha dün 2 şifa 1 büyü Junon kestik ve aldığımız item Cevriye Cevriye yüzük oldu. Ayrıca bu Nucleus yüzüğü olmayanlar neden Fevzi cevriye taksın ki ? Cevriye Cevriye daha iyi bence. Zaten kritik vurduğun sürece hasar verirsin onun dışında fiziksel taş çatlasa 6 bn vurursun 71 e, hani kıyamet setin tam ise. 1 takı 1 item sırası var ise gelecek bölgede takı vericek olmalı bence
size yemin ederim 1 hafalaık artıcı yükledim düşmedi sonra artırıcı almadım nice kişilere sıfırdan char acmış kişilere nuc yüzük düşürdüm ama benim 600 madalyadan fazla oldu nuc yüzük düşmedi klandan o kadar isyan ettim ki sonunda SADECE JUNONDAN 600 MADALYADAN sonra düştü**millet ç.t üstünü dizdi ben halen junonla ugrasıyordum.sonra bana düştü nucleus yüzük cok sevindimxdd.... sonra aradan 2 gün gecmedi öylesine bi gireyim dedim neşesine bi baktım yine nucleus yüzük verdixdddd ...düşündüm adalet bunun neresinde bİ de nucleus yüzügü 10000 bin akçeye satsaydı dükkkanda yemin ederim alırımdım o derece... neyse sonuc allah yardımcın olsun...
Dostum sana tavsiyem ayın 15 inden sonra 2 yada 3 hafta girme...Plussuz olarak 2 hafta daha dene o zaman düşmezse bırakabılırsın...Şaka yapmıyorum dostum gerçekten ciddiyim etkisini kendim gördüm...
'''Grup Bölgelerinde yer alan şef düşmanlarda(Boss) diğer yaratıklarda olduğu gibi bir eşya havuzundan rastgele seçilme prensibi ile eşya düşürme prensibi vardır. Sadece verdiği eşyalar diğerlerine göre daha kıymetlidir.
Bu yaratıklarda mutlaka oyuncunun işine yarayacak yada her seferinde farklı eşya düşürme prensibi yoktur.Bu prensipte Plus Paketler daha avantajlıdır.
Bilginize.'''
Ya atlayarak okuyorum yada anlamıyorum...
Bence bu yazı pluslu olanada olmayanada arttırıcı olanada olmayana düşer demek gibime geldi :mrgreen:
Hak haklıda kalmalı üstadlar...
Bende aynı şeyi yaşadım lonca olarak artırıcı aldık,kişisel olarak artırıcı aldım ama .....
noldu yine aynı ne bir kolye ne bir zırh sadece bir alternator zırh dustu oda ortalama 300-500 junon kesimi arasında düşmüş olmalı. birde maraton ayakkabı oda tamamen şans eseri 2+2+2 gitmiştik tam motorini keserken arkadaşım oyundan düştü öyle düştü başka şansım yok zaten