Oyun Hatası
Oyun Hatası
Karakterim Şuan 31 Seviye, "Agah'ın Arzusu" Görevini 2 Gündür Defalarca İstihbarat Subayı'na Teslim Etmeye Çalıştım Fakat Her "Konuş" Dediğimde "Agah'ın Arzusu Görevini Teslim Edebilirsiniz" Yazısı Çıkıyor, Tekrar Konuş Dediğimde ise Hiç Görevi Almamışım veya Teslim Etmişim Gibi Normal Konuşuyor. Bu Görevi Yapmadığım İçin Mebure Hanımdan Sonraki Stoklar Görevini Alamıyorum, Bu Görev Hep Görevler Kısmında Görünüyor. Defalarca Silip Yeniden Aldım Ama Olmadı Ne Yapmalıyım ?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2cXDgFwE13g[/youtube]
Kaybettiğin tek savaş, uğrunda savaşmaktan vazgeçtiğindir.
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: Oyun Hatası
Merhaba, BURADAKİ videoda görevin nasıl yapılacağı anlatılmakta. Bunu uyguladıktan sonra hala yapılmıyorsa, eksik göreviniz vardır diğer görevleri almak için. Aksi ise İKV DESTEK TAKIMINA Oyun Hatası adı altında bildirimde bulunmalısınız.İyi forumlar
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
bu görevi alıcaksın istihbratla konuşup oyundan çıkmadan direk agaha gidiceksin görevin olur
Çok Sağolun Aslında Çok Basitmiş, İki Gündür Deli Oldum :?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2cXDgFwE13g[/youtube]
Mısır Çarşısında bulunan GB-ANI ile konuşmayı deneyebilirsin. Çünkü oyunumuzda zincir görevler bulunmaktadır bu görevlerden ilkini ya da herhangi birini yapmazsanız bir sonraki görevi ve ya görevleri alamazsınız.
İyi oyunlar...
İyi oyunlar...
Subayla konuştuktan sonra Agah a teslim edeceksin görevi oyundan çıkmadan düşmeden.
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Görevinizin olduğuna sevindimPrinciple yazdı: Çok Sağolun Aslında Çok Basitmiş, İki Gündür Deli Oldum :?