Ecel Getiren Paylaşım Alanı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Ecel Getiren Paylaşım Alanı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Merhaba

Arkadaşlar bu konuda Ecel getiren ile ilgili görüşlerimize, deneyimlerimize ve önerilerimize yer verelim.
Daha önce değişik konular altında yapılan ecel getiren yorumlarını da bu konuda altında alıntı olarak yer vermeye çalışacağım.

Saygılarımla.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Ecel Getiren Paylaşım Alanı

nabuforum yazdı:Zamanında bu konuyu açtım ve üzerinde baya bi tartışma yürüttüm.İnanmayanlar için resim de koymuştum. Sanırım Ocipres isimli arkadaşın konusuydu. Kullanın veya kullanmayın ama sadece ecel getiren için yorum yapayım tekrar.
Vuruşları gerçekten çok düşük ve ıska geçiyor. Oyuna getirmişsiniz ecel getiren tamam iyi güzelde kritik vurmadıktan sonra ne anlamı var. Eskiden kütük yaranları oyundan kaldırdınız ama elinde reçetesi olan ondan kazandı.Kütük yaranlar ne için tercih edildi, vurdummu yeri göğü inletirdi.26 level eski arkadaşları kütük yaran üzeri alman olan savaşçı kritik ile 10 bin rahat vururdu. Şimdi ise normal vuruşu 4 bin olan kafa koparan ve balyoz-üzeri yücelen olan bir savaşçı için söylüyorum- kritiği ise 5000 veya 5500.Kritik çarpanı *2 diyor 2 katı vurması gerekirken 5500.Demek istediğim sorunları bir türlü ortadan kaldıramıyorsunuz. kütük reçetelerini sözde sildiniz ama onun gibi bir silah ikv tarihinde daha gelmedi.
Şifacıya büyücüye kritik atması oyunu oyun yapanlardan biriydi. Şu anki şaheser silahların tüm ikv çapında araştırma yapın memnun kalan kaç kişi var acaba.Bir elin parmaklarını geçermi acep :?:
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

vs için çok iyi bir silah ama max herine elemnt olabilirdi veya 2 türlü olabilirdi.ama yaratık kesecekseniz latif harikülade.
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

puma yazdı:Sayın İKV yönetimi
Yeni bölgeler gelmeden yapılan tanıtımlarda,Sadece en güçlülerin kullanacağı şahaser itemlerderden bahsediliyordu.Son güncellemelerden sonra Kadim görevlerini yapan oyuncular zaten daha önceden Şahaser reçetelerin materyallerini hazırlayıp bekliyorlardı.Kadim Tehlike görevini yapıp Kadim hidra pençeleri ni alan arkadaşlarda doğal olarak büyük bir heyecanla Ecel Getiren,Latif,Ajder ve Asa Asab-ı Keyf ‘lerini ürettiler.Bu şaheserlerden Ecel Getiren ve Latif’in hayal kırıklığı yarattığını gönül rahatlığı içinde söyleyebilirim.
Bu konu hakkında bazı GM’lerimizin bazı açıklamaları oldu,”iki savaşçının itemsiz şekilde yaptığı ws’de sadece sakınma açma şartı ile bir savaşçıda Ecel Getiren diğer savaşçıda ise Kafa Koparan denemesinde”,Ecel Getiren daha verimli olduğu görülmüştür ama !!! Savaşçı karekterler ws yaparken veya yaratık keserlerken full itemlerimizi kullanıyoruz.bu durumda ise Ecel Getiren yada Latif kullanan savaşçı kesinlikle kaybediyor.Ecel Getiren ve Latif’in vuruş hızı itibari ile Kafa Koparandan daha seri ve hızlı olduğu aşikardır.Ama savaşçılardaki Ağır vuruş ve Sert vuruş yeteneklerini olduğunu dikkate aldığımızda Ecel Getiren ve Latif’in hızlı vuruş yapmalarının hiçbir esprisi kalmıyor.Bu durum yaratıkları keserkende bariz şekilde ortaya çıkıyor. Örnek olarak itemleri full Yücelen bir savaşçı elinde kafa koparan ile ortalama 4050-4150 ortalama vurus değeri yapıyor.Aynı savaşçı Ecel Getiren ile 2250-2400 vuruyor.Ve Ecel Getiren bazı yaratıklara bazıları na fark vuruyor.
Bu şahaser itemleri üretebilmek için Teşkilat sunucusundaki materyallerin fiyatları baz aldığımızda Elinde iki adet Kadim Hidra pençesi olmayan bir savaşçının ortalama 250 m ile 300 m arasında para kullanması gerekiyor.Bu kadar emek için bence Ecel Getiren ve Latif Yücelen Kafa koparanın yanında bence hafif kalıyor.

WS’de ki değerler

Savaşçı Ecel Getiren ile Savaşçı Kafa Koparan ile
1100-1150 vuruş ortalaması 1600-1650 ortalaması ile
Savaşçı Lafit ile
550-600 vuruş ortalaması
Yaratık keserken

Ecel Getiren ile
Bekçi Kobra Meran muhafızı Uçan Muhafız Buz büyücüsü
Kendi vuruşu:2650 Kendi vuruşu:1750 Kendi vuruşu:1750 Kendi vuruşu:2500
Ağır vuruş :3500 Ağır vuruş :2400 Ağır vuruş :2400 Ağır vuruş :3500
Sert vuruş :3250 Sert vuruş :2150 Sert vuruş :2150 Sert vuruş :3250

Kafa Koparan ile
Bütün yaratıklarda ki vuruşların ortalaması
Kendi vuruşu :4100
Ağır vuruş :4100
Sert vuruş :3500

Ecel ve latifle vuruslar

Bekçi Kobra:Kendi vuruşu:2650 Ağır vuruş :3500 Sert vuruş :3250
Meran muhafızı:Kendi vuruşu:1750 Ağır vuruş :2400 Sert vuruş :2150
Uçan Muhafız Kendi vuruşu:1750 Ağır vuruş :2400 Sert vuruş :2150
Buz büyücüsü:Kendi vuruşu:2500 Ağır vuruş :3500 Sert vuruş :3250

yucelen kafa koparan ile vuruslar

Bütün yaratıklarda ki vuruşların ortalaması
Kendi vuruşu:4100
Ağır vuruş :4100
Sert vuruş :3500

Not:Lütfen yorumlarınız yapıcı ve fikir verici olsun

Puma
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Ocipres yazdı:
Kadim Hidra Ve Getirdikleri
Ocipres 24 Oca 2010 03:01

Sevgili arkadaşlar bu oyunu uzun bir süredir oynuyorum.Çok eleştireceğimiz tarafları olsada yinede bize kazandırdıkları paylaşım ,beraber hareket etme yetilerini geliştirme bakımından olumlu tarafalarıda var oyunun.Oyun hakkında genel düşüncem olumsuz olmasada aklımın mantığımın izah etmekte zorluk çektiği bir iki noktayı sizle paylaşmak istiyorum.Bu hidra eklentisine kadar oyun kurgusu idare eder şekilde iken eklenti bize gösterdiki oyunun kurgusunda inanılmaz bi kopukluk var.Bakın hidra eklentisi şaheserler üzerine kurulu.Şaheserleri elde etmek için kaba olarak hesaplarsak 130-150m civarı bi malzeme (şuanki fiatlarla)ve dikkat!Bir haftadır 50 kişiden az olmamak kaydıyla uğraşıldığı halde sadece bir kez kesilebilen kadim hidrayı fırsat bulunabilirse oda 2 defa kesilerek elde edilecek kadim hidra pençesiyle olacak.Düşünebiliyormusunuz bir arkadaşın kadim hidrayı kesebilen grupta olma ihtimalini.Hemde iki defa.Ama bana tuhaf gelen buraya kadar olanı değil bundan sonra olanı.Ben iddia ediyorum full yücelen+ecel getirenli bir char meranda buzu kesemez.Hasar 49-99 arkadaşlar.Benim elimde yücelen ardeneler topaz balyoz var 2 ecele değişmem.Yazık değilmi bu emeğe hengameye.Diğer şaheserlerinde bundan farklı olacağını sanmıyorum.İnsanlar plus alıyorlar vakitlerini harcıyorlar yazık.Sabahlara kadar uykusuz kalıyorlar.Bu oyunu kuranlara yönetenlere burdan tavsiyem sahip olduğunuz şeyin kıymetini bilin.Ben bunca eziyeti çekecem binbir güçlükle maden topğlayacam bana balıkçı idrisin verdiği cellat satırı ayarında bir silahı şaheser diye vereceksiniz.Çok ayıp.Sevgiler Saygılar.....
Ocipres

Doğan kardeş sana sadece günaydın diyorum.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

FromXXXhELL yazdı:
kuccukhusam1 yazdı:Aslında ecel getirenin maximum hasar değilde sadece (Hasar) bölümleride olsa iyice olmazmı
öe: (Hasar Ateş) 187 yerine
(Hasar Ateş) 300
Arkadasım yenı bogle geldıgı gun ıtıbarıyle ve yetenk dagılımları ıle elemnt hasarların cop oldugunu yapım ekıbıde anlamıs sanırm saheser dıye adlandırdıkları 2 sılahıda max hasar dusunmusler buda elementın hıc bır ıse yaramadıgını yonetımcede tasdıkıdır.. eskıden bır denge vardı .. sımdı elemntın cok bır kıymetı kalmadı delı gıbı sabah aksam vs yapmıyorsan ... Baslıga bınaen dıyebılecegım sey olmedık son arzumuz olmasada lutfen bır sey yaparken her seyı 3-5 kısı bız bılrız dıye kafadan salla patı yapmamalrıdır.. en azından bır trıskadan olmuyan test ekıbı kurup mevcuda deneme yapılabılmesını ve test ekıbınınde dınlenmesının oenmlı oldug bu son olaylarda asıkardır.. Bız kotu dıyoruz yapım ekıbı super dıyor bız test ettık harıka dıyor bız denedık .. kor bu bıcak tavuk kesmıyor dıyor ortasını bır turlu bulamıyoruz :P Ama emınım kı bellı saygı cercevelerını zorlamadan yaptıgımız bu onerı ıstek ve sıkayetlerımız her ne kadar kendı soylemlerı ıle onları kırmıs olsada bence cok yapıcı ve daha karıyerlerının basında olan ekıbe egıtıcı bır durumdur bundan kendılerıne bır pay cıkara bılıp gelıstırebılıoyrlarsa ne mutlu onlara.. Umarım cok daha ıyı seyler uretmek ve yaratmaları dılegıyle.................. Not : Aman bu dılegımı okurken saheserler gıbı bısı olmasın lutfen onuda ıcne ılıstırıyım : :mrgreen:
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

izdirapgrafik yazdı:Yönetim ekibine sesleniyorum,güzel testler yapmışsınız ama görünür sonuçlar bu değil.Ben şahsen yanımda başka oyuncular varken ECEL GETİRENLE yaratığa vuramıyorum.Dalga geçiyorlar.Ecel getiren yaratığa 1500 vuruyor full element üst ile.Full yücelen takım ile de denendi.En fazla 2300 vuruyor.OkO'larda full element ardenneler üst kullanıyorum.Normal bir savaşçıyı(elinde kafa koparan veya balyozla iken) kestiğim zaman en fazla üstümde %10 can kala kesiyorum.Eceli aldığım ilk zamanlar da sizlere destek aracılıyla ulaşmıştım ve değerlendirileceği cevabını almıştım.Hidra eklentisinin geldiği gün oyunda DEV Lathander'la konuşmuş,bu durumu dile getirmiştim fakat "Denedik,böyle bir hata yok,iki çıplak karakter al dene" cevabını almıştım.Ama maalesef ki sizin yaptıklarınız gibi uzun testlere ihtiyacımız yok,sonuç gayet açık.İsterseniz bir gün oyunda beraber deneyelim.Ben aldığım ödülle rezil oluyorum çünkü.Günde en az 30-40 tane "ecel çöp" "ecel işe yaramıyormuş abi" türevlerinden mesajlar alıyorum.Benimle aynı sunucuda Ecel Getiren kazanan Hayalxgayya arkadaşım da full yücelen üst kullanıyor,fakat o da eceli beğenmedi ve Ashab-ı Kehf ile değiştirdi.Ben diğer sınıfların silahlarını istemiyorum.Bizim göremediğimiz bir nokta mı var acaba diye aranıyorum ama maalesef ki kaçırdığım bir yer yok gibi.Yönetim ve Geliştirici ekipte bulunanlara saygılarımla iletmek isterim.

Eminönü Sunucusu / BaTTaLGaZi
Fan Art 2009 Duvar Kağıdı Birincisi
Umut Yılmaz
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

SAMILBEY yazdı:Benım denedıgım ark karakterlerındekı ecel ve aasaf ıcın acıkcası ben Sah eser olarak adlandıracka sılahlar olarak gormuyorum her nekadar yapım ekbı sılahın hız vs vs... yazmıssada 3-4 el vs yapıyorsun her sefeındede cıkan sonus yucelen ardener osırd cok daha fazla hasar verıyor bırım mıktarda aynı yaratıgı en az 10 kez kesmek olarak denedık gene toplamda kafanın hasarı ecelden cok cok fazla bu benım kısıel kanatım bır ecel geetıren kafa kadar hasar vermıyor bence tek artısı bıraz sekıl durması :) sıfaya gleınce onu sadece alıcan elıne kudret doldurcan gerısı tamamen bos.. alan ureten ark sımdıden hayırlı olsun dıyorum umarım onların kısel kanatları bızler gıbı degıldırde emeklerının karsılıklarını almıs olurlar... Saygılar..................................
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Ecelin avantajı seri vurması diyorsunuz.Ama 49 seviye ile birlikte savaşçılara saldırı yeteneği verildi 2 adet.

Bu yeteneklerden her biri 3 saniyede yenilenir.Kafa koparan da 3 saniyede bir vurur.

Buna göre savaşçının 1 grupta 3 vuruşu var diyebiliriz.

Yine aynı yetenekler 3 saniyede yenilenir.Ecel Getiren de 2 saniyede bir vurur.

Yine 1 grupta 3 saldırı var.1 saniye avantajın var diyebilirsiniz ama düz vuruş "saldırı yeteneği" ile aynı anda vurulamadığı için sonuç yine AYNIDIR.

Kudret bittiğinde avantaj sağlar diyebilirsiniz."Şaheser" diye isimlendirilen bir silah sadece "tek" bir avantaj sağlayamaz,sağlamamalı!

Ben bu oyunda Ecel Getiren'i ilk kullanan oyunculardan biriyim ve yaklaşık 2 aydır bu silaha sahibim ve uzunca bir süredir test ediyorum.Yetkililerin yaptığı testi bilmiyorum ama görmek isterim.
İKV Fan Art '09 Duvarkağıdı Birincisi
"Günbatımı Sarhoşluğu"
Eminönü/BaTTaLGaZi
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

FERRO yazdı:ecel getiren adlı silahı ben de denedim gerçekten hiç memnun değilim savaşçılar ile vs'de üstümde full element olmasına rağmen karşımdaki full max hasarlı birine yeniliyorum. ya da yenersem 10 canla falan yenebiliyorum zarı zoruna. bu mudur şahaser dediğiniz silah. şahaser eşyalar'ı herkes üretemiyor geçekten zor yapmışsınız her kes üretmesin yalnızca oyunun seçkin kişileri üretsin aradaki fark ortaya çıksın falan.. iyi düşünmüşsünüz ama bu ecel getiren gerçekten şahaser eşya sıfatını hak etmiyor. o kadar emek verdik. bari diğer silahlarla arasında bayağı bir fark olsun. şahaser eşya kullanmayan kişileri ezici bir farkla mağlup edelim. ben bunu istiyorum.. bir eşya ancak o zaman şahaser eşya sıfatını hak edebilir..önerim;ecel getirenin silah hasarının yükseltilmesidir..
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>

“Savaşçı” sayfasına dön