Hol Hakkında Soru
- BlackStell
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk Büyükleri
Hol Hakkında Soru
Merhaba arkadaşlar yeni gelen bölge hakkında bi sorum olcak şuan yeni bölgedeki ilk görev ıslah olmasına rağmen görevi 47 Level hesabımda alamadım bağlantılı olduğu bir görev varmıdır? Ve görevde istenen 15 akrep gözü ve 15 örümcek ağını görevi heniz almamış bir hesapla düşürebiliyomuyuz?Yoksa illaha görevin alınmış olmasımı gerekli?
Eksilmesin Hiçbirşey, Hiçbirşeyden Dahi Olsa Kalsın Biraz..
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Hol Hakkında Soru
Merhabalar.
İlk Önce Dilara adlı NPC den Kırmızı Madalyonlu Adam görevini almalısınız. O görevi yaptıktan sonra Mebrure Hanım Islah görevini vermektedir. Akrep Gözü ve Örümcek Ağı Islah görevini aldıktan sonra gelmektedir. Almadıysanız düşmez.
Dilara adlı NPC yi bulamıyorsanız. 8 Lvl Fareadamların bulunduğu Sirkeci Tren Garının önünde bulunmaktadır.
İlk Önce Dilara adlı NPC den Kırmızı Madalyonlu Adam görevini almalısınız. O görevi yaptıktan sonra Mebrure Hanım Islah görevini vermektedir. Akrep Gözü ve Örümcek Ağı Islah görevini aldıktan sonra gelmektedir. Almadıysanız düşmez.
Dilara adlı NPC yi bulamıyorsanız. 8 Lvl Fareadamların bulunduğu Sirkeci Tren Garının önünde bulunmaktadır.
XxxChesTeRxxX yazdı:Merhabalar.
Bende Dilara'da görev vermiyor onu ne yapıcaz ?
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
Gaffarı Kesmek ve Veda görevini yapmalısınız.
Hol görevlerini alabilmen için arzuhalciden gelen seri görevleri yapmış olman lazım. Bunlar nedir?
45lvl de başlayan sırasıyla
Meran Meydan Fotosu
Gong
Anıt
ve son olarak Suzanın vermiş olduğu latex görevi.
Bunlardan sonra domuzdan hol görevlerini almaya başlayabilirsin.
Aynı karakemik veya amplifikatör elması görevi gibi sadece görevi olan karakterlere düşüyor akrep gözü ve örümcek ağı.
Ben özellikle bi karakterime yapmadım bu görevi sürekli örümcek ağı ve akrep gözü biriktiriyorum yeni karakter kasarken kısa yoldan ex kazanmaya yarıyor.
45lvl de başlayan sırasıyla
Meran Meydan Fotosu
Gong
Anıt
ve son olarak Suzanın vermiş olduğu latex görevi.
Bunlardan sonra domuzdan hol görevlerini almaya başlayabilirsin.
Aynı karakemik veya amplifikatör elması görevi gibi sadece görevi olan karakterlere düşüyor akrep gözü ve örümcek ağı.
Ben özellikle bi karakterime yapmadım bu görevi sürekli örümcek ağı ve akrep gözü biriktiriyorum yeni karakter kasarken kısa yoldan ex kazanmaya yarıyor.
- GROMMASH
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: İstiklal
:idea:XxxChesTeRxxX yazdı:Gaffarı Kesmek ve Veda görevini yapmalısınız.
+ Olarak da Bildiğim Kadarıyla Latex Görevinin Yapılmış Olması Gerekmektedir
"We will never be slaves... but we will be conquerors !"

-
ReHaBeT
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Hayır.Gaffar ile Islah ve Kırmızı Madalyonlu Adam görevinin alakası yok. Gaffar ve Sadece titreşen kömür tozları adlı görevler Ekmek Sandığı görevini tetikler.XxxChesTeRxxX yazdı:Gaffarı Kesmek ve Veda görevini yapmalısınız.
Gaffarla alakası yok görevlerin yeni 49 lvl olan karaktere yaptım bu görevi.
-
ReHaBeT
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
BlackStell yazdı:Merhaba arkadaşlar yeni gelen bölge hakkında bi sorum olcak şuan yeni bölgedeki ilk görev ıslah olmasına rağmen görevi 47 Level hesabımda alamadım bağlantılı olduğu bir görev varmıdır? Ve görevde istenen 15 akrep gözü ve 15 örümcek ağını görevi heniz almamış bir hesapla düşürebiliyomuyuz?Yoksa illaha görevin alınmış olmasımı gerekli?
:arrow:
viewtopic.php?f=51&t=48689
Görev listesini sıralı bir biçimde yaparsan herhangi bir görevinde hiçbir bir aksilik çıkmaz, en mantıklı yolu
- BlackStell
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk Büyükleri
Peki teşekkürler ama anlaşılan bahtsızım görevi aldığım şifacıma örümcek ağı 1 saatte 2 tane düştü Sancak sunucusunda hayrına örümcek ağını benle paylaşacak olan varmı
Eksilmesin Hiçbirşey, Hiçbirşeyden Dahi Olsa Kalsın Biraz..