Acil Yardım Lazım PTT ile ilgili
- slaylo25
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: X Azapsüvarileri X
Acil Yardım Lazım PTT ile ilgili
Şimdi bana birisi para gönderecek ama 18 yaşından küçüğüm ptt ile yollayabilirmi
- SoulKitchen
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: HÜR
Re: Acil Yardım Lazım PTT ile ilgili
PTT 'den sen para yollarsan herhangi birine sorun teşkil etmiyor zira ben çok yolladım. Lakin sana para gelecekse başka birinden işte o zaman sorun oluşabilir. Her ihtimale karşı sen yine de en yakın PTT şubesine gidip doğrusunu öğren.
İyi Oyunlar.
İyi Oyunlar.

Göndrenin yaşına pek dikkat etmiyorlarda alan kişiye dikkat ediyorlar. Atmlerde para yatırma yaşı 15 olduguna göre PTT de 15 dir.
Yani 18 yaşındaki 15 yaşına para gönderirken veli isteme hakları var gibi para miktarına görede değişiyor birazda vezdaya kalmış
Ama 15 yaşındaki 18 yaş üstüne gönderdiğinde bir sorun çıkacagını zannetmiyom Vezdahın soracagı sey Hangi ptt den sana para gelek sorusuna doğru yanıt vermem bile parayı almana yardımcı olur.
Gönderen Kars Merkez postasinden göndrecektin gönderenin ismni ile gönderdiği yerin ismini biliyorsan sorun olmaz.
Ama nerden gelcek bilmyom kim gönderecek bilmyom derse velin gelsin diyeblirler.
Yani 18 yaşındaki 15 yaşına para gönderirken veli isteme hakları var gibi para miktarına görede değişiyor birazda vezdaya kalmış
Ama 15 yaşındaki 18 yaş üstüne gönderdiğinde bir sorun çıkacagını zannetmiyom Vezdahın soracagı sey Hangi ptt den sana para gelek sorusuna doğru yanıt vermem bile parayı almana yardımcı olur.
Gönderen Kars Merkez postasinden göndrecektin gönderenin ismni ile gönderdiği yerin ismini biliyorsan sorun olmaz.
Ama nerden gelcek bilmyom kim gönderecek bilmyom derse velin gelsin diyeblirler.
A R Z L O D O S
- slaylo25
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: X Azapsüvarileri X
peki annemin adına yollasa ben annemin kmliğiyle gitsem annem gelmese alablirmiyim?
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Banka hesabından başka bi hesaba havale yapmak için velinin imzası gerekiyor. (Hesap açmak için.)ARZLODOS yazdı:Göndrenin yaşına pek dikkat etmiyorlarda alan kişiye dikkat ediyorlar. Atmlerde para yatırma yaşı 15 olduguna göre PTT de 15 dir.
PTT`den havale için gene bi yaş sınırı yok.
ATM`den havale için 18 yaşından büyük birisinin tc no su lazım.
ATM den en son düzenlemeye göre kartsız işlemlerde 15 ya sınırına inildi 15 yaşındaki TC kimlk numarası ile yatıranları biliyorum ama kartısz işlem oldugu için 18 yaş sınırındaki bir tc kimlik numarasının bir sakıncası yok sadece eğer yanlış para yatırma işlemi olursa ancak o tc kimlik numarası kime aitse o para iade isteme hakkı var.Splash yazdı:Banka hesabından başka bi hesaba havale yapmak için velinin imzası gerekiyor. (Hesap açmak için.)ARZLODOS yazdı:Göndrenin yaşına pek dikkat etmiyorlarda alan kişiye dikkat ediyorlar. Atmlerde para yatırma yaşı 15 olduguna göre PTT de 15 dir.
PTT`den havale için gene bi yaş sınırı yok.
ATM`den havale için 18 yaşından büyük birisinin tc no su lazım.
A R Z L O D O S
Annem PTT'de çalışıyor ve az önce sordum. 18 yaşından küçük kişiler para gönderebiliyor, ancak alamıyor. Para alma imkanın yok yani. Başka bir kimlikle gidersen eğer hiçbir işlem yapamazsın. Kabul edilmiyor.
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi